• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2505.281 0.85
  • Dolar: 32.5822 0.10
  • Euro: 34.794 0.10

Günlük Burç Yorumları 27 Agustos

Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Jüpiter birleşimiyle, şanslı bir gün geçireceğiz. Hayatı oldukça keyifli ve mutlu algılayabiliriz.
Günlük Burç Yorumları 27 Agustos

Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Jüpiter birleşimiyle, şanslı bir gün geçireceğiz. Hayatı oldukça keyifli ve mutlu algılayabiliriz. İşlerimiz, yapacaklarımız, planlarımız önem kazanabilir. Bugün itibarıyla Merkür, Terazi burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde dengeli, sosyal, tarafsız ve biraz kararsız olabiliriz. Olayların 2 yönünü de görmek isteyebiliriz. İletişimimizde ilişkiler ve denge öne çıkmaya başlıyor.


KOÇ
Karşınıza çıkacak bir iş fırsatı yüzünüzü güldürecek. Alacağınız bir iş veya proje teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Kendinizi işiniz konusunda şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.
BOĞA
Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda, riskli işlerde ve sanatsal faaliyetlerde yolunuz çok açık. Aşk hayatınızda hoşlandığınız insandan alacağınız teklif sizi çok mutlu edebilir.
İKİZLER
Emlak konularında fırsatlar içinde olabilirsiniz. Evde misafir ağırlamak önem kazanabilir. Sevdiklerinizle eğlencenin doruklarına çıkabilir veya istediğiniz gayrimenkule kavuşabilirsiniz.
YENGEÇ
Bugün satış, reklam, pazarlama, ulaşım, teknoloji ve iletişim alanlarınızda şanslı etkileriniz var. Bu işlerden biriyle uğraşmıyorsanız yakın çevrenizle keyfinize diyecek olmayabilir.
ASLAN
Parasal konularda oldukça şanslı etkileriniz var. Maddi konularda kazanımlarınız artıyor. Eliniz bollaşacak ya da önemli parasal bağlantılarla bu zenginliği ruhsal olarak hissedeceksiniz.
BAŞAK
Bu hafta güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Hayat size iyimser davranacak. Düşündüklerinizi hayata geçirmek, istediklerinizi yapabilmek adına kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.
TERAZİ
Hayat sizi birçok olumsuzluktan koruyacak ve siz bunu yaşayacağınız olaylarla gayet iyi gözlemleyeceksiniz. Maddi konularda bugün harekete geçmeniz çok kolay görünüyor.
AKREP
Arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için güzel planlar oluşturabilir. Grupsal organizasyonlar, aktiviteler ve etkinlikler devrede olabilir. Kendinizi sosyal ortamlarda şanslı göreceksiniz.
YAY
Kariyer ve iş alanlarınızda şans sizden yana. Yaptığınız işlerin karşılığını alacak ve yaptıklarınızla toplum içinde ışıldayacaksınız. Kalabalık ortamlarda daha fazla bulunmaya özen gösterin.
OĞLAK
Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, geziler ve yabancılarla yapılacak her tür işinizde şans sizden yana. Talih kuşunu çok yakınınızda hissedeceksiniz. Önemli teklifler oluşabilir.
KOVA
Ortaklaşa para alanlarınızda şanslı etkileriniz çok yüksek olacak. Partnerinizin hayatındaki güzel para değişimleri sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. Elinize bir para geçebilir.
BALIK
Özel hayatınızda hayati konuşmalar devrede olabilir. Hayatınızda birisi varsa o da harika gelişmeler yaşayabilir. Hayatı bir oktav üstten yaşayacak, harika hisler içinde olacaksınız.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim