• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2501.23 0.69
  • Dolar: 32.5679 0.11
  • Euro: 34.7715 0.11

Günlük Burç Yorumları 24 Agustos

Haftaya Ay, Yay burcundayken eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler ve dış ortamlara bağlı işlerimize odaklanarak giriş yapacağız.
Günlük Burç Yorumları 24 Agustos

Haftaya Ay, Yay burcundayken eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler ve dış ortamlara bağlı işlerimize odaklanarak giriş yapacağız. Çarşamba günü, fikirlerimizi daha somut bir platforma oturtabilir, disiplinli çalışmalarda bulunabiliriz. Perşembe günü çok şanslı bir gün olacak. İletişimimizde ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor. Cumartesi günü gece saatlerinde Balık burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunay bizi duygusal olarak hassas kılabilir.
KOÇ
Maceracı yönleriniz ön plana çıkacak. Gün içinde kendinizi oldukça keyifli hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınıza yaymak isteyebilirsiniz. Aşırıya kaçmadan planlar yapmaya çalışın.
BOĞA
Bu hafta başı ayrıntıcı ve detaylı yönlerinizle, hayatı ciddiye alan taraflarınız birbiriyle uyumlu olacak. Kendinize iş yaratmakta üzerinize olmayacak. Parasal konularda abartmaktan kaçının.
İKİZLER
Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla tek yürek olup planlar yapabilirsiniz. Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz çalışma hissi, yerini rahatlığa bırakacak. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.
YENGEÇ
Olayları gözden geçirmek ve kendi isteklerinize göre işinizi yönlendirmek gün içinde ön plana çıkabilir. Yapılması gereken işlerinizi kolay halledeceksiniz. İş hayatınızda esneksiniz.
ASLAN
Bugün aşkla hareket etmek, hayatın keyifli yönlerine odaklanmak sizin için önemli olacak. İşin hep eğlenceli yanlarına takılma isteğiniz gün içinde size gereksiz harcamalar yaptırabilir.
BAŞAK
Ev veya aile ortamınızda farklı ve özgür yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel yaşantınızda hisleriniz yüksek olabilir. Aile ortamlarınızda düşüncesiz davranışlardan uzak durmalısınız.
TERAZİ
Bugün, aktif ve iletişime açık yönlerinizle istediklerinizi yapabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda güzel işbirlikleriyle hareket edebilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmekten kaçınmanız gerekiyor.
AKREP
Parasal konularda rahat ve özgürlükçü tavırlarınız ön planda olabilir. Para harcamalarınızda abartıdan uzak durmalısınız. İş konularında hem mantığınız hem de esnekliğiniz devrede olacak.
YAY
Gerek kendi hayatınızda gerekse sosyal ortamlarda eğlenceli yönlerinizi göstermeye başlayacaksınız. Özel hayatınıza karşı iyimser bir tablo içindesiniz ama aşırıya kaçmamalısınız.
OĞLAK
Bugün, sakinlik ve durgunluk hayatınızda önemli olabilir. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Alışkanlıklarınızda ve yeme-içme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışın.
KOVA
Gruplarla veya arkadaşlarınızla birlikte hareket edecek, bulunacağınız eğlenceli ortamlarda keyfinizi katlayacaksınız. Organizasyona dayalı işleriniz varsa şans sizden yana olacak.
BALIK
Göz önünde bulunacağınız ortamlarda, özgür ve rahat yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda değişimlere hazır olun. Kafanızdaki planları rahatça uygulayacaksınız.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim