• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 27°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9728.3 0.86
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Günlük Burç Yorumları 20 Agustos

Bugün sabah saatlerinde mantığımız ve duygularımız arasında güzel bir köprü kurulabilir. Öğlen saatlerine kadar önemli kararlar almaktan uzak durmamız gerekecek.
Günlük Burç Yorumları 20 Agustos

Bugün sabah saatlerinde mantığımız ve duygularımız arasında güzel bir köprü kurulabilir. Öğlen saatlerine kadar önemli kararlar almaktan uzak durmamız gerekecek. Öğlen saatlerinde Jüpiter’den aldığımız olumlu açıların etkisiyle keyif yapmak, eğlenmek ve hayatın tadını doyasıya çıkarmak isteyebiliriz. Öğleden sonraysa daha derin ve tutkulu olacağız. Takıntılı yanlarımız da ön plana çıkabilir.
KOÇ
Hayatın gizemli yönleriyle ilgileneceksiniz. Sabah saatlerinde ortaklaşa adımlar, işbirliği içinde ilerlenen programlar önem kazanacak. Öğleden sonraysa harcamalarınızın peşine düşebilirsiniz.
BOĞA
Günlük iş koşuşturmalarınız gözünüzde büyüyebilir. Bugünün işini yarına bırakmamaya çalışmalısınız. Öğleden sonra ortaklaşa planlar yapma ve sosyal yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir
İKİZLER
Kreatif çalışmalarda, hayata eğlenceli yönden yaklaşımlarınız önem kazanıyor. Kararsızlıklar sizi yavaşlatabilir. Aradığınız hızlılığı öğleden sonra daha rahat yakalayabilirsiniz.
YENGEÇ
Aile hayatınızda halledilmesi gereken birçok iş sizi beklerken, sabah saatlerinde kararsızlıklarınız size vakit kaybettirebilir. Öğleden sonraysa eğlenceli, tutkulu yönleriniz ortaya çıkabilir.
ASLAN
Yapacağınız planlarda kararsızlık devrede olabilir. Üzerinizdeki üşengeçlik öğleden sonra rahat ortamlarda vakit geçirmenize ve aile hayatınıza yönelmenize neden olabilir.
BAŞAK
Maddi konularda hâlâ bir sonuca ulaşmış görünmüyorsunuz. Konuşmalarınızda denge arayışları öne çıkabilir. Öğleden sonra yakın çevrenizle kısa vadeli planlar içine gireceksiniz.
TERAZİ
Şartlarınızı siz belirliyorsunuz ama içinizdeki tembellik ve rahat hareket etme arzusu bugün de yüksek olacak. Öğleden sonraysa sahip olduklarınıza ve elinize geçenlere odaklanabilirsiniz.
AKREP
Hırslarınızı ve düşüncelerinizi iyi kontrol edeceğiniz bugün, iş ortamlarınızdaki görüşmelerinizde öğleden sonra saatlerini tercih edin. O zaman şartların sizin lehinize olacağını göreceksiniz.
YAY
Sosyal ortamlarda tembel ve rahat etkiler altındasınız. Sabah saatlerinde yaptığınız planlarda değişiklik olabilir. Öğleden sonra size huzur veren yerleri ve kişileri tercih etmelisiniz.
OĞLAK
Kariyerinizde ortak parasal bağlantılar kafanızı kurcalayabilir. Hamlelerinizi nezaket ve umursamazlıkla yapmaya çalışın. O zaman işlerin daha kolay ilerlediğini görecek ve rahatlayacaksınız.
KOVA
Tatil, seyahat veya bir eğitim konusunda rahat hareket ediyorsunuz ama işler düşündüğünüz gibi olmayabilir. Öğleden sonra işlerinize tutkuyla sarılın. Mantığınızı devre dışı bırakın.
BALIK
Bugün, parasal bağlantılarla ve ödemelerle ilgili önemli kararlar almamaya çalışın. Kararsızlıklarınız gün içinde sizi etkileyebilir. Öğleden sonra dış ortamlar daha fazla ilginizi çekebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim