• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Günlük Burç Yorumları 11 Agustos

Günlük Burç yorumları 11 agustos 2015 Salı günlük burç yorumları..11 Ağustos Salı günü neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter, Başak burcuna geçiyor..
Günlük Burç Yorumları 11 Agustos

11 Ağustos Salı günü neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter, Başak burcuna geçiyor. Zevki, keyfi ve eğlenceyi seven Jüpiter her yıl bir burcun kimliğine bürünerek, konu ve temalarını daha da geliştirerek yoluna devam eder. Jüpiter artık tam anlamıyla yön değiştirerek yazın ortalarına kadar Başak burcunda seyredecek.
İş, hizmet, sağlık sektörleri daha fazla önem kazanıyor. Yine insan hakları, işçi hakları, hayvan hakları, muhasebe, beslenme, sağlık sektörleri, medikal alanlar, organik tarım, organik tekstil, bilişim ve yazılım alanlarında önemli gelişmeler kaydedilebilir. Net ve detay isteyen konu ve projeler öne geçiyor. Jüpiter bu burçta zararlı bir konumda olduğu için büyük resmi görmekte zorlanabilir, zaman zaman ayrıntıların içinde boğulabiliriz. Başkalarını düşünmekten, yardım etmekten mutluluk duyacağız ama yardım isteğimizi çok da abartmayalım, yoksa başımıza olur olmadık işler açılabilir. Yine eleştiri mekanizmamızı biraz aşağıya çekerek, mükemmelliği takıntı yapmadan yapabileceklerimiz konusunda kendimizi aşırı zorlamayalım, başkalarını da zorlamayalım. Bana kalırsa Jüpiter Başak’ın en güzel tarafı, neye ihtiyacımız olacağını görmek ve küçük şeylerden de zevk alınacağını fark etmek olacak. Bu dönemde buna çok ihtiyacımız var...
Jüpiter’in Başak burcunda dolaşmasından en çok 1944-1945, 1955-1956, 1967-1968, 1979- 1980 yılında doğanlar ve yükseleni ve ana burcu Başak olanlar daha fazla fayda sağlayabilirler. Yine toprak grupları olan Oğlak ve Boğa’ları da etkili ve keyifli bir yıl bekliyor. Ve Jüpiter Başak filmimiz başlasın! İyi seyirler....

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN
Bugün doğduysanız; dost canlısı, akıllı, sempatik, yapıcı ama sinirli bir insansınız. Kendi bildiğinizi okumaya meraklı olduğunuzdan, çevrenizde size yardım etmek isteyen insanları görmüyorsunuz. Kendi kafanıza göre seçtiğiniz arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sene, maddi konularda güzel gelişmeler içindesiniz.
KOÇ
Yeni işlere, tekliflere, sizi yukarıya taşıyacak fırsatlara 1 yıl boyunca daha fazla açık olacaksınız. İşinizdeki gelişmeleri iyi kullanmalısınız. Sağlığınızda da güzel gelişmeler olabilir.
BOĞA
Bu dönem itibarıyla aşk, hayatınızın önemli bir parçası haline gelmeye başlayacak. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız.
İKİZLER
Bugün itibarıyla aile hayatınızda şanslı ve mutlu bir döneme giriyorsunuz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçin. Ailevi ilişkileriniz size huzur ve mutluluk getirecek.
YENGEÇ
Bugünden sonra satış, reklam, iletişim, bilgisayar, satış, pazarlama, ticaret, yazma gibi işleriniz varsa yeni fırsat ve şansların olacağı bir döneme giriş yapacaksınız.
ASLAN
Parasal konularda oldukça şanslı olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ticari bir işiniz varsa bu 1 yıllık dönemde işinizde bolluk ve bereketi fazlasıyla tadabilirsiniz..
BAŞAK
Bir yıl boyunca şansı üzerinizde hissedecek, el attığınız her tür girişimden faydalar sağlayacaksınız. Rüzgâr sizin tarafınızdan esmeye başlayacak. Rüzgârı arkanıza alın, güzellikler sizden yana.
TERAZİ
Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. Jüpiter 1 yıl boyunca sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak.
AKREP
Jüpiter sizin sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirmeye başlayacak. Çevreniz değişmeye başlayacak. Yeni çevrelerde, yeni tanışacağınız insanlar size yeni ve beklenmedik fırsatlar sunabilir.
YAY
Jüpiter iş alanlarında yeni fırsatlar sunmaya başlayacak. Güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten çok kalabalıkların karşısında kendinizi göstermeyi seveceksiniz.
OĞLAK
Medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenlik, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde başarı ve şansınız yüksek olacak.
KOVA
1 yıl boyunca kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz.
BALIK
Bu tarihten sonra evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekârsanız bu 1 yıllık süreçte evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim