• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2503.624 0.80
  • Dolar: 32.4874 0.40
  • Euro: 34.52 0.20

Günlük Burç Yorumları 10 Agustos

Günlük Burç yorumları , 10 Agustos günlük burç yorumlarınız Millihakimiyet.com'da bulabilirsiniz.
Günlük Burç Yorumları 10 Agustos

KOÇ BURCU

Bazı konularda haklılığınızı veya bazı fikirlerinizin doğruluğunu onaylaması için kendiniz dahil, herkesi iknaya çabalıyor olabilirsiniz. 

Geçmişi referans alma eğiliminiz de yüksek, ama bu sefer bu örnekleme işinize yaramayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur! ?) Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

BOĞA BURCU 

Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir. Kendi yolunuzda ilerleyebileceğiniz günlerdesiniz. 

Dolayısıyla, yeni iş birliklerine sıcak bakmalı ve kendinizi bu yeni ilişkilerde ortaya koymalısınız. Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!


İKİZLER BURCU

Bazı plan veya programlarda uzun zamandır gündemde olan değişikliklerin yapılmasının zamanı gelmiş olabilir. 

Ancak, ilk denemelerde bazı sorunlar olduğunu gözlemlerseniz, gerekli düzenlemeleri yapıp, hataları düzelterek ilerlemekte fayda olacaktır. Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur! 

YENGEÇ BURCU

Bundan sonra atılacak adımlarda kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almanız ve diğerlerinin karar, istek veya planları doğrultusunda hareket etmekten kaçınmanız gerekiyor. 

Zira, tam şu günlerde başkalarının planının parçası olarak ya da onların arzu ve istekleri doğrultusunda ilerleme kararları alıyor olabilirsiniz. Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

ASLAN BURCU 

Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin. Belli anlaşma, plan, proje veya düzenlemelerin sizin hayal ettiğinizin çok üzerinde getirileri olma ihtimali yüksek. 

Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

BAŞAK BURCU

Gerçekte olan bitenle sizin istek ve arzularınız arasında uyum yakalamakta zorlanabilirsiniz. 

Güney Afrika ya tatile gitmek isterseniz, uçuş korkunuz olduğunu, krediyle villa almaya kalkarsanız 9 aydır işsiz olduğunuzu unutmamanızda fayda var. Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

TERAZİ BURCU

Kendi adınıza bazı riskler söz konusu olacağını, bazı avantajlar elde edeceğinizi veya bazı avantajlarınızı kaybedeceğinizi düşünerek belli sözleşmelerin, üzerinde anlaşılmış konuların veya anlaşmaların dışına çıkabilirsiniz.

Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

AKREP BURCU

Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir. Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Almaya gideceğiniz aracı almaktan vazgeçebilir, otel rezervasyonunuz olmasına rağmen iptal edebilir veya çok önemli bir randevuya gitmeme durumunda kalabilirsiniz(seçenekleri siz arttırın v.b). Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

YAY BURCU

Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz. 

Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak, ne yaparsanız yapın gayretlerinize değecek! Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

OĞLAK BURCU 

Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Düşük profil çizip, gözlemci olmalı ve olayları akışına bırakmalısınız. Sonuçlar özgür hissetmenizi sağlayacaktır. Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

KOVA BURCU

Yapmanız gereken düzenlemeler var. Bazı konularda ilerleme sağlamak ya da bazı planlar yapmak istiyorsanız dikkatli ve detayları hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor. 

Yağ ve lastik kontrollerini yapmadan uzun yola çıkmak akıllıca olmayacaktır sonuçta. Öyle değil mi? Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

BALIK BURCU

Aslında elinizde işe yarar teklif, anlaşma, plan, davet veya öneriler olmasına rağmen zaman ve enerjinizi daha farklı seçenekler için harcıyor olabilirsiniz. 

Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var. Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim