• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9481.2 -0.46
  • Altın: 2495.998 0.48
  • Dolar: 32.5975 0.14
  • Euro: 34.7838 0.05

Güneş’ten Barış Çağrısı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe takım otobüsünün kurşunlanması ile ilgili olar...
Güneş’ten Barış Çağrısı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe takım otobüsünün kurşunlanması ile ilgili olarak, "3 Temmuz süreci ile bağdaştırılırsa bu olay büyüyebilir. Onun için Trabzonspor ve Fenerbahçe başkanlarının oturup konuşması lazım" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Kayseri Erciyesspor’u 3-0 yendikleri maçın ardından yapılan basın toplantısında gündemle ilgili konuştu. Güneş, "Maçtan evvel üç puan arzu ediyorduk. Bunu elde ettik. Mutluyuz. Rakibin konumu ne olursa olsun biz her maça iyi futbol ve uç puan için çıkıyoruz. Rakibin direnci de iyiydi. Çarşamba günü kupa maçımız var. Tempomuzu düşürdük. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün seyircimiz azdı ama gelenlere teşekkür ediyorum" dedi.

"BÖLÜKBAŞI İLE ARAMDA KAVGA HALİ GÖRÜNTÜSÜ OLUŞTU"

Hafta içi yaptığı açıklamalarla Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ile arasının kötü olduğu izlenimi doğduğunu dile getiren Güneş, "Ben bu kulübün bir çalışanıyım. Başkanımız bana görev veriyor, ben yapıyorum. Sanki bir kavga hali görüntüsü vardı, doğru değil. Farklı düşüncelerimizi tabi ki söyleyeceğiz. Onun için onu istemiyorum. Ben bu kulübün çalışanıyım" ifadelerini kullandı.

Maçın sonundaki 3 dakikalık uzatma devresine de sitem eden Güneş, "Bu sürede sakatlık oluşabilirdi. Hakemle ilgili olarak konuşmak istemiyorum. Sivasspor maçında 2 kart gördük. Bu maçta da Civelli hastaneye kaldırıldı. Durumu henüz belli değil" diye konuştu.

Holmen’in sağ kanatta oynamasının nedeni ile ilgili gelen soruya da cevap veren Güneş, "Holmen iyi niyetli ve başarılı bir oyuncu. Elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor" dedi.

"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI DA ERTELENSİN"

Fenerbahçe’nin Mersin İdmanyurdu ile olan kupa maçının ertelendiğinin hatırlatılması üzerine Güneş, "Ben şimdi bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam yanlış anlaşılıyor. Gençlerbirliği ile kupa maçımız var. Onlar bizden bir gün önce oynadı. Biz gün sonra oynadık. İki maçtır aynı şey oluyor. Bizim de o zaman Gençlerbirliği maçımız tehir olsun. Bu tür konuşmalar yanlış anlaşılıyor. Ama diyecek bir şey yok, yetkililer ne karar alırsa biz uyacağız" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE VE TRABZON BAŞKANLARI OTURUP KONUŞMALI"

Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanmasıyla ilgili görüşlerinin sorulmasını da cevaplayan Güneş, "Bu futbolla ilgili değil. İnsani bir olay değil. Hiçbir kişiye, kuruma saldırı olması doğru değil. Kim yapıyorsa kınıyoruz. Yeni nifak tohumları atmak doğru değil. Yani kimsenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzüntü verici yani. 3 Temmuz süreci ile bağdaştırılırsa bu olay büyüyebilir. Onun için Trabzonspor ve Fenerbahçe başkanlarının oturup konuşması lazım. Geçmişe dönük bir hesapları varsa görüşmeleri lazım. Her şeyi konuşup kamuoyuna açıklama yapmaları lazım. Ben bunu 3 temmuz sürecinde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum" ifadelerini kullandı.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise, "Kümede kalma adına kazanmak istiyorduk. Planlarımızı buna göre yapmıştık. Endişe duyduğumuz şey kaptırdığımız toplardan tehlikeli ataklar yiyeceğimizdi. Bunlardan biri maalesef gol oldu. Konsantrasyonumuz da bozuldu. Sonuçta kaybettik. Ligde tutunma adına bundan sonraki maçları kazanma planları yapmak istiyoruz. İki tane zor maçımızdan birisi buydu. Bir tane zor maçımız daha var. Artık bundan sonraki maçları kazanıp ligde tutunmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim