• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9090.91 0.12
  • Altın: 2324.75 0.78
  • Dolar: 32.3712 0.12
  • Euro: 34.9966 -0.12

Görevini Açıkladı: Obama’ya G.saray Forması Giydirmek

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Ahmet Özdoğan, “Sarkozy’nin oğlu Galatasaray forması giyiyorsa, benim görevim Obama ve Putin’e de Galatasaray forması giydirmektir” dedi. Galatasaray Kulübü Başkan Aday...
Görevini Açıkladı: Obama’ya G.saray Forması Giydirmek

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Ahmet Özdoğan, “Sarkozy’nin oğlu Galatasaray forması giyiyorsa, benim görevim Obama ve Putin’e de Galatasaray forması giydirmektir” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Ahmet Özdoğan, listesinde yer alan adaylarla birlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Levent’teki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Özdoğan, başkan seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

“O BORÇLAR BİR ŞEY DEĞİL”

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Ahmet Özdoğan, bugün önemli günlerden biri olduğunu belirterek, "Sadece Galatasaray’a değil, Türk futbolunu değiştirmeye geliyoruz. İlk olarak stat alımı için her şeyi yapacağım. Stat Galatasaray’ın olacak. Galatasaray’ın entelektüel aklını kullanamıyoruz, bunu kullanamazsanız hiçbir şey yapamazsınız. Bunu kullandığımızda o borçlar hiçbir şey değildir. Yeter ki o ortak aklı kullanın” dedi.

Mali kaynaklarına sahip olmaları gerektiğini belirten Özdoğan, “Biz denk bütçe yapmayacağız. Biz fazla veren bütçe yapacağız. Bu borç yönetimindir. Bunu da kısa sürede yapacağız. 3 sene içinde TL olan borçları kapatacağımıza söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“GÖREVİM OBAMA VE PUTİN’E DE GALATASARAY FORMASI GİYDİRMEKTİR”

Bütün ikinciliklerin başarısızlık olduğunu ve bütün başarısızlıkların da kendine ait olacağını söyleyen Özdoğan, “Galatasaray ortak akıl ve lider kadroyla yönetilecektir. Ortak akıl, lider kadro da genel kurulun ta kendisidir. Asla buradaki insanlar lider kadro değildir. Hepimiz emanetçiyiz. Biz bunu biliyoruz. Değerli Ali Sami Yen ve arkadaşlarının kurduğu modeli, biz dünya markası olan Galatasaray’ı daha nasıl ileriye götürürüz hep birlikte onu yapacağız. Model doğrudur. Liseden çıkan bu modele saygı duyuyorum. Sonuna kadar da arkasındayım. Dünyaya bu modeli tanıtacağız. Bu markayı nasıl yükselteceğiz diye birlikte hareket edeceğiz. Bir başkan, bir CEO modelini benimsemiyoruz. Galatasaray şu an dünyada bir marka. Nasıl mı? Sarkozy’nin oğlu Galatasaray forması giyiyorsa, benim görevim Obama ve Putin’e de Galatasaray forması giydirmektir” şeklinde konuştu.

“BEN KİMSEDEN MADDİ YARDIM İSTEMEYECEĞİM”

Galatasaray’ı taşıyacak yıldızlar transfer edeceklerini dile getiren Özdoğan, “Transferleri hocayla oturup konuşacağız. Galatasaray’da benim değerli büyüklerimden öğrendiğim bir şey var. Galatasaray’da para konuşulmaz. Galatasaray’da diyelim ki çok paralı bir başkan getirdik, 50 milyon Dolar, Euro ne istiyorsanız koydu. Galatasaray’ın aylık gideri 16 milyon Dolar. Siz yapısal değişikliği koyamazsanız bunun bir anlamı kalmaz. 3 ay dayanır. Galatasaray markası dışında kimse bu paraları üretemez. Ben birbirini tamamlayan bir yönetim kurulu sundum. Bu yönetim kurulu sadece kasa kolaylığı yapabilecek bir yönetim olmayacak. Sayın Duygun Yarsuvat, ’Galatasaraylılara gideceğim ve maddi kaynaklar isteyeceğim’ demişti. Ben şimdiden söz veriyorum. Hiçbir Galatasaraylı’ya maddi kaynak için gitmem ama aklı fikri ve zamanı için her zaman giderim. Bana bilgi lazım” açıklamasında bulundu.

“GALATASARAY İYİ OLURSA TÜRK FUTBOLU DA İYİ OLUR”

İnan Kıraç hakkında da açıklamalarda bulunan Ahmet Özdoğan, “İnan Kıraç büyüğümüzün Galatasaray ile ilgilenmesinden kimsenin bir problemi yok. Fikir söyleyebilir ama Galatasaraylılar özgürdür. O fikirler doğruya etkileyici olabilir. Onda da bir problemimiz yok. Ama Galatasaray’ın kongresini belirler diyorsanız, sayın İnan Kıraç bey veya başka bir Galatasaraylı bey, Galatasaray kongresini belirleyemez. Bu Galatasaray’a hakarettir. Galatasaray’ın genel kurulu ne emrediyorsa o olur. Kıraç bey önemli bir şey söylüyordur. Doğru söylüyorsa bundan tabii ki kongre etkilenecek, bunda bir şey yok. Ama farklı bir şey söylüyorsa kongre onu alacaktır ama etkilenmeyecektir. Galatasaray kongresinin üstünde hiçbir şey kabul etmem. Her türlü fikir mücadelesine, her türlü mecrada varız. Ama şahıs mücadelesi bizi böler, enerjimizi yok eder. Galatasaray iyi olursa Türk futbolu iyi olur, kötü olursa Türk futbolu kötü olur. Galatasaray enerjisini dış tarafa harcamalıdır, iç tarafa değil" diye konuştu.

“NEDEN HEP FENERBAHÇE”

Fenerbahçe ve Duygun Yarsuvat hakkında da konuşan Özdoğan, “Duygun Yarsuvat başkanım bir panele katılacakmış. İnşallah eylemleri ve söylemleri Galatasaraylıların başını önüne eğdirmez. Neden ille Fenerbahçe soruluyor onu da anlamış değilim. Başka kulüpler de var. Bütün kulüplerle saha içinde rekabet eder, dışında bütün ortak paydalarda birleşiriz. Fenerbahçe’yi sormalarını anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı.

Konsantre olan bir şeyi bozmayacaklarını belirten Özdoğan, “Biz ayın 24’ünde de gelsek ayın 3’üne kadar hiçbir şeyin içinde olamayız. Bugünkü yönetim bugüne kadar Galatasaray’ı nasıl yönettiyse 3’üne kadar öyle yöneteceğiz” dedi.

“HOCA İSTERSE DEVAM EDECEĞİZ”

Özdoğan, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile oturup konuşacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Devam etmek isteyip istemediğini soracağız. Diyelim ki Hamza hoca devam etmek istiyor, peki o zaman önümüzdeki plan ve problemlere bakacağız. Eğer yönetim ve hoca uyuşuyorsa devam edeceğiz, uyuşmuyorsa devam etmeyiz bu kadar açık ve net” diye konuştu.

Galatasaray’ın diğer başkan adayı Dursun Özbek hakkında da konuşan Özdoğan, söyleyeceği tek şeyin, Galatasaray’da başkan olup olmayacaklarına Özbek veya kendisinin değil, genel kurulun karar vereceği olduğunu belirtti. Özdoğan, “Genel kurul daha iradesini belli etmedi. Herkes müsaade etsin genel kurul iradesini belli etsin, biz de saygı duyalım” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim