• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9791.27 0.71
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

"Gezi Kumpasını Atlatmıştık Ki..."

Bakan Fikri Işık, Türkiye’nin ne zaman sıçramanın eşiğine gelse mutlaka önüne engel çıkarıldığını söyleyerek, “Gezi kumpasını atlatmıştık ki paralel yapı kumpasıyla karşı karşıya kaldık" dedi.Çorum’un...
Gezi Kumpasını Atlatmıştık Ki...

Bakan Fikri Işık, Türkiye’nin ne zaman sıçramanın eşiğine gelse mutlaka önüne engel çıkarıldığını söyleyerek, “Gezi kumpasını atlatmıştık ki paralel yapı kumpasıyla karşı karşıya kaldık" dedi.

Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen toplu temel atma töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye’nin ne zaman sıçramanın eşiğine gelse mutlaka önüne engel çıkarıldığını söyledi. Türkiye’nin yeni bir sıçramanın eşiğine gelmişken Gezi kumpasıyla karşı karşıya kaldığını dile getiren Işık, “Gezi kumpasını atlatmıştık ki paralel yapı kumpasıyla karşı karşıya kaldık. O dönemde sizinde hemşehriniz Halkbankası Genel Müdürü’ne bir operasyon yapıldı. Günlerce, aylarca ayakkabı kutusu gösterildi değil mi? Neydi o ayakkabı kutusunun içerisindeki para Osmancık İmam Hatip Lisesi için verilen para. Neydi o ayakkabı kutusunun içerisindeki para Üsküp’teki Balkan Üniversitesi için verilen para. Olayı ilk duyduğumda bir bankacı rüşvet almak istese aptal olması lazım ki parayı alsın evine götürsün. Bu kadar aptal bir adamı da genel müdür yapmayacaklarına göre vardır bu işin içinde bir iş dedim. Sonuçta iş ortaya çıktık ki Osmancık İHL için verilen bir bağış. Operasyonu kim yaptı. Paralel yapı. Peki Paralel yapının bugüne kadar topladığı bir tek hizmet için makbuz verdiğini biliyor musunuz? Ama büyük abilerinden talimat almışlardı. Hükümeti düşürün Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasini hayatını bitirin diye. Millet oyunu gördü. 30 Mart seçimlerinde cumhurbaşkanımıza sahip çıktı. 10 Ağustos’ta da milletin oylarıyla seçilen ilk cumhurbaşkanı oldu. Bugün bu parayla yapılacak olan İHL’nin temelini atıyoruz” dedi.

Bugün de Türkiye’nin popülizm tuzağına düşürmeye çalışanların olduğunu dile getiren Bakan Işık, “Gökteki yıldızları vaad ediyorlar. SSK’yı batıran adamı CHP’ye genel başkan yaptılar. Senin bir başarın olsa SSK’yı batırmazdın. Önüne gelene söz veriyor. Niye bir önceki oyu almak zorunda. Çalışmadan gayret etmeden ülkeyi büyütmeden refah artışı mümkün değildir. Onun için 13 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Ülkeyi büyütmenin ilk şartı Türkiye’de istikrarın sürmesidir. Osmancık’ın oynanan oyunları yakinen izlediğini biliyorum. Türkiye için farklı hesap yapanlar ve bu hesaplara aletler olanlar gereken dersi 7 Haziranda alacaklar. Hiç tereddüdünüz olmasın. Ülkemiz büyümeye devam edecek. Ülkemiz gelişmeye devam edecek. 1974 Kıbrıs barış harekatında karşılaştığı muameleden sonra başı dik, alnı açık, kendi silahını üreten, kendi arabasını da, kendi uydusunu da üreten bir ülke olarak yoluna devam edecek. Bu istikrarı sürdürün. Biz sizin hizmetinizde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim