• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9059.38 2.87
  • Altın: 2292.207 0.72
  • Dolar: 32.314 0.18
  • Euro: 35.1085 0.00

“Gelişmiş Ülkelerin Karşımızda Şansı Olamayacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “2023 hedeflerine ulaştığımızda gelişmiş ülkelerin Türkiye karşısında sonu hiç iyi olmayacak” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Silivri’de AK Pa...
“Gelişmiş Ülkelerin Karşımızda Şansı Olamayacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “2023 hedeflerine ulaştığımızda gelişmiş ülkelerin Türkiye karşısında sonu hiç iyi olmayacak” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Silivri’de AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Seçim Koordinasyon Merkezinde geçekleşen toplantıya partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Burada partililere yönelik bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Cumhuriyet Halk Partisinin şehir efsanesi oluşturmada, menfi propaganda yapmada inanılmaz bir yeteneği var. Aklınız durur. İş yapmada beceride eli ne kadar aşağıdaysa insanların kafalarını çelmede de yukarı doğru bir kabiliyetleri vardır. Öyle yalanlar söylüyorlar ki 28 kere doğruyu anlatıyoruz ama söyledikleri bir yalanı ancak kapatıyoruz. Bu yalanlara inanan bir vatandaşa 2 saat süre ayırdım. Bütün bilgilerimi kullanarak ne biliyorsam anlattım ama CHP’nin bunlar sizi burada sürecekler yalanını adamın kafasından silemedim. Tabi herkes değil ama bu yalanlara inanan bazı insanlarımız var” dedi.

Bakan Güllüce, “Yılda 150 milyon insanın inip kalkacağı dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz. Hangi partili olursak olalım bundan iftihar etmeliyiz. Türkiye cumhuriyeti ordusu, mühendisi, mimarı ile el ele vermiş MİLGEM diye bir proje yapıyor. Bu proje kapsamında hücum botu ve dünyanın en gelişmiş gemisini yapıyor. Bundan herkesin iftihar etmesi lazımken CHP biz gelir gelmez bunu durduracağız diyor. Altay isminde bir tank yapacağız diyoruz. Ona da karşı çıkıyorlar. Neden karşı çıkıyorlar gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Yüz binlerce bunun yan türevleri olacak. Ben kendisinden korkulan, topraklarına kimsenin tecavüz edemeyeceği bir ülkenin vatandaşı olmak istiyorum. Bu birilerini neden rahatsız ediyor” şeklinde konuştu.

“İNŞAAT SEKTÖRÜNDE DÜNYA İKİNCİLİĞİNİ YAKALADIK”

Hızlı treni Ankara’ya kadar yaptıklarını ancak bunun devamının geleceğini belirten Bakan Güllüce, “Anadolu’nun topografyası çok zordur. Özellikle Sivas’tan sonrası çok zordur. Ama biz yapacağız diyoruz. Nasıl biz CHP’nin bütün engelleme çalışmalarına rağmen denizin altından Marmaray’ı yaptıysak, Avrasya tüneline başladıysak, uçak yapmaya kalkan bir Türkiye isek Ardahanlı, Karslı, Erzurumlu, Sivaslı bekle geliyoruz diyoruz. 2023 hedeflerimizin dışarıdakileri rahatsız etmeleri normaldir ama içerdekileri rahatsız etmesi beni üzüyor. 2023’te biz o büyük ihracat hamlemize ulaştığımızda bizim sanayicimiz üreticimiz dünya pazarlarına ulaştığı zaman gelişmiş ülkelerin karşımızda sonu hiç iyi olmayacak. Şuanda inşaat sektöründe dünya ikinciliğini yakaladık. Bizim yurt dışında 300 milyar dolarlık işimiz var. Sadece Afrika’da 56,5 milyar dolar işimiz var. Ben bir yıl içinde sanayicilerimize 209 katrilyonluk ÇET (Çevre Denetleme) verdim. Yani bu 209 katrilyonluk yatırım demektir. Bu hamle ihracatın büyümesi, yüz binlerce insanın iş bulması, genlerin iş adamı olması demek oluyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim