• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 1°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.456 0.09
  • Dolar: 32.3338 0.08
  • Euro: 35.1962 -0.01

Geleceğin Çayırova'sını inşa ediyoruz!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’da yatırımları İncelediler.
Geleceğin Çayırova'sını inşa ediyoruz!

Çayırova’da yapılan yatırımları tek tek gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, önce Akse Mahalle’sine yapılan yatırımları yerinde inceledi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliği yatığı inceleme gezisine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç katıldı.

BELEDİYECİLİKTE OLMAYANI ORTAYA KOYABİLMEK ÇOK ÖNEMLİ

İlk olarak Akse Mahallesi Semt Konağını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve beraberindeki heyet burada vatandaşlar ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Çayırova Belediyesi tarafından yapılan bu Semt Konağının diğer yatırımlar gibi takdire şayan olduğunu söyleyen Işık, Başkan Demirci’ye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Belediyecilik hizmetlerinin var olan eserlere yenilerini eklemenin ötesinde, ilçede olmayan hizmetleri ortaya koyma gayretinin çok önemli olduğunu ifade eden Işık: “Çayırova’da bu kazanılmış bir başarıdır. Biz Çayırova’nın eski halini de biliriz. Belediye Başkanımız Şevki Demirci, yaptıkları eserlerle eğitim, kültür, sanat ve spora farklı bir bakış açısı kazandırdı. Belediyecilik hizmetinin yol, park yapımı ve sosyal yardımlardan ibaret olmadığını, Çayırova’nın çehresini değiştirecek hizmetler yaparak bize bir kez daha göstermiş oldu. Bunlardan bir olan Semt Konakları kültürümüz açısında da farklı bir öneme sahip. Bu konaklar mahalle halkının sosyal ve kültürel alanda buluşma noktasıdır” dedi.

GELECEĞİN ÇAYIROVA'SINI İNŞA EDİYORUZ

Daha sonra Akse Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Mezarlık Hizmetleri Müdürlüğünü inceleyen Işık, genç bir ilçe olan Çayırova’da yapılan hizmetlerin birçok belediyeye örnek olacak düzeyde olduğunu ifade etti. Son olarak Akse Mahallesi Semt Meydanı’nı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve beraberindeki heyet meydanda bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yaptığı sohbetler sırasında vatandaşların belediye hizmetlerinden memnun olduğunu gören Işık: “Bu bizi rehavete sürüklemeyecek ve daha çok çalışacağız. Belediye başkanımız devam eden projelerine yenilerini katacak. Çayırova birkaç yıl sonra cazibe merkezi haline gelecek” dedi. Yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Demirci: “Semt Meydanları, Semt Konakları, Kültür Merkezleri, Kent Meydanı ve sosyal yaşam alanlarıyla doğa ile bütünleşen modern bir Çayırova inşa etmek için Büyük Şehir Belediyesi ve Hükümetimizin desteğiyle gece gündüz çalışıyoruz. Klasik belediyecilik hizmetleriyle bir yandan günün ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için 50 yıl sonrasının Çayırova’sını planlıyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim