• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2300.797 1.10
  • Dolar: 32.3298 0.24
  • Euro: 35.0874 -0.06

"Gel Yeni Bir Başlangıç Yapalım”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sen bunları içine sindiremiyorsan ben de sindiremiyorum. Gel yeni bir başlangıç yapalım” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, se...
Gel Yeni Bir Başlangıç Yapalım”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sen bunları içine sindiremiyorsan ben de sindiremiyorum. Gel yeni bir başlangıç yapalım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Zeytinburnu’na geldi. Seçim otobüsüyle Zeytinburnu’na gelen Kılıçdaroğlu, burada vatandaşları selamladı. Kılıçdaroğlu daha sonra Fatih’e geçti. Burada ellerinde Filistin bayrağı bulunan iki genç kadının Kılıçdaroğlu’na sevgi gösterisinde bulunması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu daha sonra Kocamustafapaşa Meydanı’nda seçim otobüsünün üzerinden partililere seslenerek oy istedi.

Partililere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin kimliğini, inancını sorgulamayacaklarını belirterek, “Yeniden yola çıktık. Güzel bir Türkiye için. Bir arzum var, bu ülkede işsizlik olmasın, bir arzum var bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmesin. Bir hedefim var. Bu ülkede esnaf kazansın, sanayici kazansın, çiftçi kazansın, emekli kazansın. Herkes kazansın. Güzel bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Hiç kimsenin kimliğini sorgulamayacağız, sorgulatmayacağız. Hiç kimsenin inancını sorgulamayacağız, sorgulatmayacağız. Hiç kimsenin yaşam tarzını sorgulamayacağız, sorgulatmayacağız” diye konuştu.

“ÖNCE ÜRETECEĞİZ SONRA HALKÇA BÖLÜŞECEĞİZ”

Önce üreteceklerini sonra da halkla bölüşeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Her anne çocuklarını okula güler yüzle göndersin. Herkesin gülümsediği bir Türkiye olsun istiyorum. Bunun için mücadele ediyorum. Önce üreteceğiz sonra halkça bölüşeceğiz. Ecevit’in dediği gibi ‘Ne ezen ne ezilen, insanca halkça bir düzen’ isteyeceğiz” ifadesini kullandı.

Kendisine ‘Başbakan’ diye hitap ederek slogan atan partililere Kılıçdaroğlu, bir isteği olduğunu söyledi. Partililerden CHP’ye geçen seçimlerde oy vermeyen vatandaşları sandığa götürmelerini isteyen Kılıçdaroğlu, “Sizden bir isteğim var. Slogan fena değil. Gayet güzel. Bunu gerçekleştirmek sizin elinizde. Yetki vereceksiniz güzel bir Türkiye’yi oluşturacağız. Sizden bir söz istiyorum. Sandığa giderken daha önceki seçimlerde şu veya bu nedenle CHP’ye oy vermemiş bir vatandaşı ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki, ‘Yeni bir sayfa açtı Kılıçdaroğlu.’ 6 milyon 200 bin işsizimiz var. 17 milyon yoksulumuz var. Aylığı 1 liranın altında olan 8 milyon emeklimiz var. Yanlış dış politika nedeniyle 2 milyon Suriyeli var. 2 milyon Suriyeliye harcanan 5.5 milyon dolar var. Sen bunları içine sindiremiyorsan ben de sindiremiyorum. Gel yeni bir başlangıç yapalım” dedi.

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“13 yıl kredi açtık. Tek başına iktidar yaptık. Türkiye’nin geldiği manzara bu. Bu manzaradan memnun değilsen kardeşim ‘Gel beraber omuz omuza sandığa gidelim’ diyeceksiniz. Sizden söz istiyorum. Sandığa giderken bir başka yurttaşımızı CHP’ye oy vermemiş geçen seçimlerde yurttaşımızı beraber sandığa götüreceğiz. Onu ikna edeceğiz. Kardeşim diyeceğiz ‘Güzel bir Türkiye istiyoruz, çatık kaşlı insanın olmadığı bir Türkiye istiyoruz. Herkesin özgürce gezdiği bir Türkiye istiyoruz. Herkesin düşüncesini özgürce ifade ettiği bir Türkiye istiyoruz. Bunun için gel yeni bir başlangıç yapalım. Güzel bir Türkiye inşa edelim.’ Güzel Türkiye için, huzurlu Türkiye için yeni bir başlangıç yapıyoruz. Ne zaman 7 Haziran. Ne zaman geliyoruz 8 Haziran.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim