• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8975 1.91
  • Altın: 2282.65 0.30
  • Dolar: 32.2607 0.18
  • Euro: 35.0338 -0.21

GEÇMİŞ VE GELECEK İSTANBUL YAPI’DA YAŞANACAK

İstanbul’un özellikle Anadolu Yakası’nda yapmış olduğu konut ve ofislerle adını duyuran İsttanbul Yapı, Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ve günümüz mimarisini iç içe geçirerek farklı projelere imza atmaya devam ediyor.
GEÇMİŞ VE GELECEK  İSTANBUL YAPI’DA YAŞANACAK

 İsttanbul Yapı; Mimari tarzı ile geçmiş ve geleceği bir arada sunarken yapımına başlanacak olan  Burj El İstanbul projesinde yüzde 80 oranında  yeşi alana yer verdi.

 

Konutlarda ki huzurla yaşanabilecek yaşam alanlarının yanı sıra mesainizi verimli ve yüksek motivasyonlu geçirmeniz için dizayn edilmiş ofisler, bölgelerinin çekim merkezi olan alışveriş merkezlerinde sunmaya önem gösteren İsttanbul Yapı son günlerde kısa bir süre sonra inşasına başlanacak olan Burj El İstanbul projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 

2009 Yılında kurulan ve bu süre zarfında İstanbul Kartal’da Burj El İstanbul ve Afyon ile Yalova’da projelere imza atan İsttanbul Yapı, proje konseptleriyle farklı yapılara imza atıyor.

Afyon Zemzem Termal Otel


Afyon’da devam eden proje Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden yoğun talep görüyor.

Toplamda 28.910 m2 kapalı kullanım alanı, 2749 m2 de açık kullanım alanı bulunan Afyon Zemzem Termal Otel’de 268 oda, 704 yatak, 28 m2‘lik standart odadan 230 m2‘lik kral dairesine, 6 adet erkek havuzu, 6 adet bayan havuzu ve 4000 m2 SPA alanının yanı sıra;

6 adet Toplantı Odası, Restaurantlar, Çok Amaçlı Salon (1000 m2), Erkek ve Kadın Kuaförü, Fitness salonu, Busines Center, Oyun Salonları, Animasyon Salonu, Patisserie, Market, Fotoğrafçı, Havuzlar ve Termal Su Havuzları, Masaj Odaları, Hamamlar, Saunalar, Buhar Odaları, Çamur Banyoları yer alıyor.


Yalova Zemzem Termal Otel


İsttanbul Yapı;  Yalova’da devam eden Yalova Zemzem Termal Otel projesi ile Bursa ve Yalova bölgesinin en büyük konaklama merkezi olmaya aday. 190 oda ve 504 yatak kapasitesine sahip olacak otelin, bölgenin modern konaklama merkezi ihtiyacını yüzde 99 oranında gidermesi hedefleniyor. Yalova’nın günümüzde de temiz havası ve şifalı sularıyla yerli ve yabancı turistleri çekmeye devam etmesi, projenin Turizm Bakanlığı’nın vermiş olduğu Teşvik Belgesi ve Yatırım Belgesi ile yapılmasının yanı sıra  Osmanlı döneminde keşfedilen Yalova’nın şifalı suları 300 yıldır çeşitli rahatsızlıkların doğal tedavi yöntemi olarak kullanılması da cazibeyi arttırıyor.

‘Yok’ Yok


5 yıldızlı otel konseptinde hizmet verecek olan Yalova Zemzem Otel’de her şey düşünülmüş. 45 m2‘lik 1+1 ve 90 m2‘lik 2+1 olmak üzere iki tip oda çeşidi mevcut olan tesiste, dilerseniz odanızdan çıkmadan kaynak sularının kullanımından faydalanabileceksiniz. Kadın ve erkeklerin aynı güneşe  karşı ayrı ayrı güneşlenebilecekleri açık havuzlar da düşünülmüş. Alkolsüz olan tesiste çocuk alanları, mescit, spor ve eğlence merkezleri nin yanı sıra 6 adet Toplantı Salonu, Business Center, Balo Salonu, Sosyal Eğlence Alanı, Oyun Alanı, İnternet Kafe, Patisserie, Market, Restaurant, Bay ve Bayan Fitness Salonu,Masaj Odası, Çamur Odası, 8 adet Havuzu, Sauna, Hamam Kapalı Otopark yer alıyor.

Ve Burj El İstanbul

İsttanbul Yapı’nın en büyük projelerinden biri olan Kartal Burj El İstanbul Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu’nun da çekim alanında. Proje aşamasında konut ve ofisleri yoğun taleple karşı karşıya kalan Burj El İstanbul; Kartal bölgesinin en gözde alanlarından biri üzerinde yükselecek. Birçok açıdan hem yatırımcılara, hem de konut ve ofis tercihi yapacak kişilere avantajlar sağlayan Burj El İstanbul’un manzarası da eşsiz güzellikleri barındırıyor. Deniz ve Adalar manzarası gibi doğal güzelliklerin yanında avantajlı lokasyonuyla neredeyse tüm şehrin balkonu olacak.

Yüzde 80 Yeşil alan


80.000 m2 inşaat alanı bulunan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 1400 daire bulunacak. Konut ihtiyacını karşılaması dışında büyük bir sosyal hayata sahip olacak olan Burj El İstanbul Projesi tüm ihtiyaçların karşılanabileceği önemli bir yaşam merkezi durumuna gelecek olmasıyla da dikkat çekiyor. Fonksiyonel m2‘ler, düşük aidat, tamamı kapalı mutfaklı ve balkonlu daireler, kapalı otopark, lokasyon avantajı, sosyal tesisler, çift cepheli ışık alan daireler, geniş yeşil alanlar ve sosyal peysaj gibi özelliklere sahip olan Burj El İstanbul’da; 1500 Araç Kapasiteli Kapalı Otopark, 100 Araç Kapasiteli Açık Otopark,  Alışveriş Merkezi, Helikopter Pisti, Kat Bahçeleri, Teras Kafe, Oyun Alanları, Yüzme Havuzları, Spor Alanları ve nefes alabileceğiniz yüzde 80 yeşil alan yer alıyor. Mayıs ayında yapımına başlanacak olan proje 42 iay içerisinde tamamlanmış olacak.

 

Uçan;” Sorumluluk sahibiyiz”


İsttanbul Yapı Yönetim kurulu Başkanı Murat Uçan, İsttanbul Yapı olarak ülke kaynaklarının daha verimli kullanılarak katma değere dönüştürülmesi noktasında da sorumluluk sahibi olduklarının bilincinde olduğunu ifade ederek, “Bu noktada üretim ve hizmet anlayışımıza uygun mekanizmaları kurmuş durumdayız. Hizmet üretim anlayışımızdaki standartları ise sadece yasal zorunluluklar belirlemiyor. İskân şartının olmadığı dönemlerde dahi bütün yapılarımız iskanlı olması, bu konularda hiçbir uyuşmazlık ya da mahkeme süreci yaşamamamız bu anlayışımızın somut bir örneği. Turizm Bakanlığı’nın vermiş olduğu Teşvik Belgesi ve Yatırım Belgesi ise turizm sektörüne yatırım yapmamız için bizleri teşvik eden unsurlardan oldu. Bugüne kadar sürdürdüğümüz kurumsal dokumuzla uyumlu üretim anlayışımızı, modern yaşamın gerektirdiği koşullara göre yenileyerek devam ettiriyoruz.Sabit Senetler, ara ödeme yok. Ve 200 dairemizi lansman öncesi fiyatlarla  minimum peşinat ve vade farksız  ve en önemlisi ara ödemesiz olarak satışa sunacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim