• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Gece yarısı terör operasyonları ile aydınlandı

Operasyonda, Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerine gittikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 kurusıkı tabanca, bir kısa namlulu tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital
Gece yarısı terör operasyonları ile aydınlandı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başta  Başakşehir ve Pendik'te olmak üzere 5 adreste yasa dışı terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi.3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonda, Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerine gittikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 kurusıkı tabanca, bir kısa namlulu tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital malzemeler ele geçirildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON
Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. İstanbul Başakşehir ve Pendik'te yasa dışı terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.LÜKS SİTEDE İKİ AYRI ADRES
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayaşehir'de lüks bir sitede bulunan iki farklı adrese operasyon düzenledi.

Özel Harekat ekipleri ile tespit edilen adreslere giren polis ekipleri bu adreslerde aramalar yaptı.

BİLGİ VERİLMEDİ
Operasyon hakkında detaylı bilgi verilmezken polis ekipleri yaptıkları aramaların ardından operasyon düzenlenen adreslerden ayrıldı.PENDİK'TE ÇOK SAYIDA ADRESE BASKIN
Başakşehir ile aynı dakikalarda İstanbul Emniyeti Pendik'te de operasyon başlattı. Operasyona çok sayıda özel harekat polisi de destek verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, sabah erken satlerinde Pendik'e gelerek belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon yapılan adreslerde ekiplerin aramaları devam ediyor.

ANKARA'DA PKK OPERASYONU
Ankara Başkentte bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ankara'nın Etimesgut  ilçesinde başta olmak üzere önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda silah ele geçirildiği görülürken haklarında yakalama kararı olan şüpheliler gözaltına alındı. Operasyon sürüyor.İZMİR'DE TERÖR  OPERASYONU
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, daha önceden belirledikleri adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Halen devam eden operasyona, Özel Hareket polisleri ile havadan da bir helikopter destek verdi. Operasyonun PKK'yı mı başka bir terör örgütüne mi yönelik yapıldığı henüz öğrenilemedi.

ADANA'DA 10 GÖZALTI
Adana’da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerikent genelinde 17 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi.

PKK ve KCK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, 5 tabanca, 2 pompalı tüfek, silahlara ait çok sayı da mermi ve örgütsel döküman ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim