• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Gebze'nin Yükselen Değeri Efortrans Truzim

Gebze bölgesinde faliyet gösteren Efortrans truzim değerini yükseltmeye devam ediyor..
Gebze'nin Yükselen Değeri Efortrans Truzim

Güvenle Kaliteli Yolcuğunun Adresi 2007 yılında şahıs firması olarak Gebze’de faaliyete başlayan ve günümüz şartlarına uygun araç ve ekipmanlarla hedeflerinde istikrarı sürdürüp ana faaliyetlerinde personel, öğrenci, V.I.P taşımacılığı ve organizasyon olan firmamızı dünümüzden günümüze portföyünü geliştirip ve geliştirerek turizm sektöründe ileri gelen firmalar arasında pay sahibi olmaktır. Firmamız 2013 yılında gücüne güç katmak teorisi ile yola çıkarak Gold turizm ile birleşip Efortrans Turizm Nakliyat Gıda Organizasyon Otomotiv San. Tic. Ltd Şti kurarak araç filosunu ikiye katlayıp emin adımlarla faaliyetine sürdürmektedir. Firmamız deneyimli sürücüler, modelli otobüs, minibüs ve v.i p araç filosuyla kaliteden ödün vermeden dakik hizmet anlayışıyla hareket etmektedir.Araçlarımızın hepsinin rutin kontrolleri ve bakımları düzenli olarak takip edilmekte birlikte olası risklere karşı önlemleri alınmaktadır. Ayrıca firmamızda kendi sigorta aracılık hizmetleri verdiğimiz için hem kendi araçlarımızda hem Efortrans’a hizmet veren tedarikçi araçlarında tüm araç trafik sigortası, kasko ve ferdi koltuk kaza sigortası poliçeleri tarafımızdan tamamlanmakta ve takip altında tutulmaktadır. Mevcut araç filomuz ; van, minivan, binek araç sınıfı, 8 kişilik minibüsler 16 kişilik minibüsler, 27 kişilik midibüsler ve 45 kişilik otobüs sınıfları arasında faaliyet alanlarında hizmet vermektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sürekli piyasa araştırmasını yapan ekiplerimiz müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda çözümleri bizlere ulaştırmakta bizler de müşteri haklarını tarafsız ve adilane bir şekilde yerine getirmeye ve bunu da görevlerimizin en başında tutmayı ilke edinmekteyiz..Siz değerli firmaların çalışmakta olduğu veya çalışacağı tüm tedarikçilerdeki beklentisi; güven, kalite, yeterlilik, taleplere anında ve kolay çözümler sunabilmek servis bölgelerini tanıyabilmek ve zamanı iyi değerlendirme becerisine sahip firmalar ile çalışmaktadır.İşte tüm bu özelliklerin adresi EFORTRANS' dir. Firmamız faaliyette olduğu sürece "Yaşama ve insana saygılı hizmeti devam ettirmeyi kendine prensip edinmiştir." Ulaşımda yaşanan zorluklar, günümüzün en önemli sorunlarındandır. Toplu halde seyahat etmek bireyler için gidilecek yere ulaşmak için birkaç vasıta değiştirmek zorunda kalınması yorucu olmanın yanı sıra ekonomik anlamda da külfettir. Bu yüzden EFORTRANS, bireysel araç taleplerinizi de düşünerek şehir içi ve şehir dışı gezi, tur, özel günler, toplantı, seminer ve her türlü etkinlik vb. gibi faaliyetlerde isteğinize uygun aracı en kısa sürede hizmetinize sunarak, ülkenin her köşesine ulaşım sağlamaktadır. Hizmetlerimiz : Personel Servisi Okul ve Öğrenci Servisi V.I.P Taşımacılık Operasyonel & FİLO Kiralama Lojistik Hizmetleri Sigorta Kasko Hizmetleri

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim