• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2491.508 0.80
  • Dolar: 32.5147 0.27
  • Euro: 34.7419 0.08

Gebze'li Babanın Feryadı,Canlı Bomba Yapacaklar

Ankara’daki katliamdan önce IŞİD’e katılan 19 yaşındaki Serkan Uzun’un babası, “İkinci Ankara olmasın. Oğlumu canlı bomba yapacaklar. Kurtarın getirin hapse atın” dedi.
Gebze'li Babanın Feryadı,Canlı Bomba Yapacaklar

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Oğlu IŞİD tarafından kandırılıp Suriye”ye gönderilen babanın feryadını bir kez daha gündeme taşıdı. Ankara’daki katliamdan önce IŞİD’e katılan 19 yaşındaki Serkan Uzun’un babası, “İkinci Ankara olmasın. Oğlumu canlı bomba yapacaklar. Kurtarın getirin hapse atın” dedi.
 
Milletvekili Tahsin Tarhan, Ankara’daki olaydan sonra “Güvenlik zafiyeti yok diyen yetkililere seslendi, “Bu babanın çığlığını duyun.. Bir baba getirin 10 yıl hapse atın oğlumu der mi?” diye sordu.
 
Serkan Uzun’un 3 arkadaşı ile birlikte Suriye’ye geçmeden polis tarafından Kilis’te gözaltına alındığı ve “Seyahat Hürriyeti var” gerekçesiyle salıverildiği ortaya çıktı.
  
TARHAN YETKİLİLERE SESLENDİ
 
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Ankara katliamının tekrar yaşanabileceğini açıkladı, oğlu canlı bomba yapılmak için kaçırılan babayla birlikte Devlet yetkililerine seslendi
 
Gebze’de Liseye giderken işe gidiyorum diyerek 3 arkadaşı ile birlikte IŞİD’e katılan 19 yaşındaki Serkan Uzun’un babası yetkililere adeta yalvardı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte bir açıklama yapan baba Bekir Uzun, “Oğlumu canlı bomba yapacaklar. Lütfen tutuklayıp hapse atın” dedi. 
1 Ekim günü evden kaçan ve Suriye’ye giden Serkan Uzun’un 3 arkadaşı ile birlikte IŞİD tarafından devşirildiğini söyleyen Bekir Uzun, 10 Ekim’deki Ankara katliamında, patlamayı oğlunun yaptığını düşündüğünü söyledi. Bekir Uzun, “O gün oğlum sandım insanların katlini gerçekleştireni. Çok üzüldüm. Oğlum şu anda Ebu Mervan adını kullanıyor. Engin Çiftçi, Sümeyye Çiftçive Yunus adlı arkadaşıyla Suriye’ye gitti. 19 yaşındaki çocuğu kandırmışlar.
İslamiyet güzel, İslami Yaşam güzel, herkesi buraya davet ediyorum diye paylaşımları olmuş.. Hayatından endişe ediyorum.. Devletin bunu takip etmesi lazım..Canlı bomba yapacaklar.
Katil IŞİD’den çocuğumu kurtarın..İçeride olsun.. Güvende olsun” dedi.
 
 “BU ÇIĞLIĞI DUYUN”
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise yetkililere, yeni bir katliam öncesinde görevlerini yapması çağrısında bulundu. Serkan Uzun’un Kilis’te yakalandığının tespit edildiğini kaydeden Tarhan, “İfadesi alınıp, serbest bırakılmış. Gerekçe ise  Seyahat özgürlüğü... Ne bekliyorsunuz, bu insanların canlı bomba olarak patlamasını mı? Bir baba yalvarıyor Devletine, ‘Oğlumu tutuklayın, insanları patlatmadan’ diye. Ankara’daki patlamadan bir hafta önce yetkilileri uyarmıştım. Bir kez daha uyarıyorum.
Aileler emniyete gidiyorlar çocukların yakalanmasını istiyorlar. Hapiste olmasını istiyor aileler, daha güvenli diye. Bu çocuklar yoksul ailelerin çocukları. Canlı bomba yapılıyor. Ankarada yaşanan katliam tekrarlanmasın. Devlet bunun önlemini almak zorunda. Bunun önlemini almayan tüm görevlilerden hesap sorulmalı. Aile çocuklarının takma adını bile buluyor, yetkiliyler çocukları bulamıyor” dedi.
 
Tahsin Tarhan sadece Gebze’de çocuklarının kurtarılması için polise başvuran 20-25 ailenin olduğunu, polisin bu konuda açıklama yapmaktan kaçındığını da söyledi.. CHP Milletvekili Tahsin Tarhan,“Meclis’ten de soru önergelerinin yanıtlarını bir türlü alamıyoruz.. 10 ekimden önce, ‘Çocuğum canlı bomba yapılacak’  diyen o anne dinlenseydi Ankara’da katliam yaşanmayacaktı.. O feryadı duymayanlara sesleniyorum. Bu kez bir babanın feryadını duyun. Gencecik çocuklarımızı IŞİD’in elinden kurtarın” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim