• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2325.099 0.78
  • Dolar: 32.3482 0.27
  • Euro: 34.9469 -0.00

Gebzeli aile kazada yok oldu

Bursa-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Gebzeli aileden 1'i çocuk, 2'si bayan 7 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.
Gebzeli aile kazada yok oldu

GEBZELİ AİLEDEN 7 KİŞİ ÖLDÜ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 7 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaşanan facianın ayrıntıları da ortaya çıktı. Ali (46) ve Satı (39) Gültekin çiftinin üniversiteyi bu yıl kazanan oğulları Engin Gültekin'in (19) kayıt işlemleri için diğer iki çocukları Ercan (16) ve Ebru (7) ile Ali Gültekin'in astsubay olan ağabeyi Emin Gültekin (52) ve kızı Ezgi Gültekin'ide (14) yanlarına alarak hep birlikte Tokat'ın Zile ilçesi Çayır köyünden Bursa'ya geldikleri, kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gebze'deki evlerine gitmeyi planladıkları öğrenildi. Sürücü Ali Gültekin'i yalnız bırakmamak için yolculuğa sonradan dahil olan ağabeyi astsubay Emin Gültekin'in Burdur'da görev yaptığı, emekliliğine kısa bir süre kaldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Bursa-Ankara karayolu Babasultan mevkisinde sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikametinden Bursa istikametine seyreden Ali Gültekin idaresindeki 60 ZC 155 plakalı hafif ticari araç dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Sürücüsünün uyuduğu iddia edilen ticari araç karşı yönden gelen Fatih Ş. idaresindeki 16 NTM 81 plakalı işçi taşıyan servise çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen ticari araçta bulunan sürücü Ali Gültekin, eşi Satı Gültekin, çocukları Engin, Ercan ve Ebru Gültekin ile aynı araçta bulunan astsubay ağabey Emin Gültekin ile küçük kızı Ezgi Gültekin feci şekilde can verdi. Bursa'dan İnegöl'e işçi taşıdığı öğrenilen bir inşaat firmasına ait servisteki işçiler B.K., F.A., H.G., Ü.A., R.C., G.A., İ.Y., M.Ç., A.B., M.T., N.A., A.B., A.B., A.K., K.K., M.U., O.A., F.Ş. ise yaralı halde İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ OLACAKTI
Yaşanan feci kazanın ardından detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Zile'de torna dükkanı olduğu öğrenilen Ali Gültekin'in büyük oğlu Engin Gültekin'in bu yıl Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandığı, Ali ve Satı Gültekin çiftinin diğer iki çocukları Ercan ve Ebru Gültekin'i de yanlarına alarak kayıt için Bursa'ya yola çıktıkları öğrenildi.
ASTSUBAY VE KÜÇÜK KIZIDA CAN VERDİ
Öte yandan, sürücü Ali Gültekin'in ağabeyi astsubay Emin Gültekin'in Burdur'da görev yaptığı öğrenildi. Kardeşini uzun yolculukta yalnız bırakmamak için yolculuğa sonradan dahil olan ağabey Emin Gültekin'in de kızı Ezgi Gültekin ile birlikte aynı araçta can verdiği ortaya çıktı. Hayatını kaybeden astsubayın üzerinden çıkan Gülizar Gültekin'in ismine düzenlenmiş kimliğin eşine ait olduğu, eşinin yanlarında bulunmadığı öğrenildi.
YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Kazada hayatını kaybeden Gültekin ailesinin fertlerinin cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna getirildi. Acı haberi alan ailenin yakınları morg önüne akın etti. Cesetlerin teşhis edilmesinin ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler defnedilmek üzere Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Çayır köyüne gönderildi. Cenazeleri teslim alan Gültekin ailesinin yakınları fenalık geçirdi. Acılı aile güçlükle teselli edildi.

universiteye-kayit-yolculugu-iki-aileye-ates-10004869_o.jpg

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim