• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9039.84 2.65
  • Altın: 2301.553 1.13
  • Dolar: 32.325 0.23
  • Euro: 35.056 -0.17

Gebze’de Cumhur İttifakı rüzgârı

Cumhur İttifakı’nın Gebze temsilcileri bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin düzenlenen ortak programla basının karşısına geçti.
Gebze’de Cumhur İttifakı rüzgârı

Türkiye seçime geri sayım yaparken, partilerin ilçe teşkilatları da çalışmalarına hız vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan partilerin Gebze ilçe teşkilat başkanları ve yöneticileri bugün Çorbacı Emice Dostlar Sofrası’nda düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla, basınla buluştu. Programa İrfan Ayar, Ferit Taşdemir, Zülfikar Şahin, üç partinin ilçe yönetimleri ile basın mensupları katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ayar, ülkenin istikbali göz önünde alındığında siyasi partilerin bir araya geldiğini 15 Temmuz’dan sonra gördüklerini ifade ederken, Taşdemir, “Türkiye’nin geleceği için liderimiz Devlet Bahçeli milletinin yanında olacak ittifaklara imza atmıştır” açıklamalarında bulundu. Şahin ise ülkeye sahip çıkacaklarını ve yurdu böldürmemek için her şeyi yapacaklarını açıkladı. Açıklamaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile organizasyon son buldu. İlçe Başkanlarının açıklamaları şu şekilde;

15 TEMMUZ RUHU DEVAM EDİYOR
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar Yenikapı ruhuyla hareket etmeye devam ettiklerini belirterek, “Önümüzdeki seçimle ilgili MHP ve BBP ile bir Cumhur İttifakı oluşturduk. Her ne zaman ülkenin istikbali ve istiklali söz konusu ise, Türkiye’de siyasi partilerinin çok rahatlıkla bir araya geldiğini gördük. 24 Haziran seçimlerinde ülke ve dünya coğrafyası için, MHP ve BBP ile iş birliği içinde en hayırlı sonucu alacağımıza inancımız tam. Liderlerimiz bir araya gelip bize bir yol çizdi ve biz de o yönde birlikte hareket ediyoruz. Gebze için ise vekil konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz ve ilk 8’de en az 2 Gebzeli vekil olması için tüm gayretimizi gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

PARLEMENTO’DA GÜÇLÜ BİR MHP
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ülkenin zorlu ve sancılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, “Her şeyiyle milletimizin önünde kurulan bir ittifakla seçime gidiyoruz. Genel başkanımızın öngörüsü ile erken seçim kararı alındı. İnşallah 24 Haziran’da büyük Türk Milleti gereken sözü söyleyecek ve abidik gubidik işler yapanlara gereken dersi verecektir. Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır ve MHP olarak elimizden ne geliyorsa gereken tüm desteği vereceğiz ama mecliste daha güçlü temsil edilecek partimiz için tüm gayreti de göstereceğiz. 2023 yılında güçlü Türkiye hedefine milletimizle el ele yürüyeceğiz ve Turan ülküsünü gerçek yapacağız” dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ ARKASINDAYIZ
Büyük Birlik Partisi Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ülkeyi bölmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizerek, “Bu ülke hepimizin ve Türkiye için gerekli tüm gayreti göstereceğiz. Cumhur İttifakı’na sonuna kadar destek veriyoruz ve arkasındayız. Bu ittifakı daha iyi anlamalı ve anlatmalıyız. Bu yüzden herkesten daha çok çalışmalıyız. Karşımızda yalan konuşanlar var. Bize göre doğru olanı savunmaya devam edeceğiz. Seçimin de ikinci tura kalmadan sonuçlanacağını ve yüce Türk Milleti’nin gereken tüm dersi sandıkta vereceğine inancımız tamdır. 24 Haziran seçimleri ülkemize hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.

ittifak1.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim