• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Gazeteciler konutlarına kavuşuyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 16 Ocak Basın Konutlarının sözleşme ve teslim tarihleri belli oldu.
Gazeteciler konutlarına kavuşuyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 16 Ocak Basın Konutlarının sözleşme ve teslim tarihleri belli oldu. 

 2 YILDA TAMAMLANDI

1 Ağustos 2016 tarihinde temeli atılan 16 Ocak Basın Sitesi’nde nihayet sona gelindi. 8 blok 138 daireden oluşan sitede 87 metrekarelik 2+1 ve 109 metrekarelik 3+1 konutların yapımı ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. 28 Mart 2018 tarihinde TOKİ yetkilileri ve noter huzurunda yapılan kura çekiminin ardından teslim süreci de 17 Eylül’de başlıyor. Hak sahipleri 17-24 Eylül tarihleri arasında TOKİ’nin belirleyeceği banka şubesinde peşinatlarını yatırdıktan sonra sözleşme imzalayarak konutlarını teslim alacaklar.

"BAŞARDIK"

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Akçaalan bugün TOKİ’nin İstanbul’daki merkezinde TOKİ Konut Kredileri Dairesi Başkanı Ahmet Öztürk ve Talep ve Satış Organizasyonları Şube Müdürü Oğuzhan Öztürk ile görüşme sağladılar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Gürol, “Basın Sitemizde artık teslim aşamasına geldik. Hayalimiz gerçek oldu. Özellikle son günlerde bu projemizin bir an önce sonuçlanması için Ankara ve İstanbul’da yoğun çalışmalar gerçekleştirdik ve bugün sonucu aldık. Son günlerde cemiyetimiz ile ilgili yıpratıcı, gerçeği yansıtmayan ve kaos algısı yaratmaya çalışanlara en güzel cevabın bu gelişme olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Gürol, “5 ay öncesinde tamamlanmış olmasına rağmen bürokratik işlemlere takılan bu gecikmeyi bana ve yönetimime mal etmeye çalıştılar. Bilinmesini isterim ki, bizim için prestij projesi olan konut projemizi hiçbir zaman gündemimizden düşürmedik. Bizleri proje üretememekle eleştirenler, üyelerimizin konut projesindeki beklentilerinin önemini anlayamadılar. 17 Eylül’den itibaren üyelerimiz konutlarınıteslim alacaklar. Bu sürecin sağlıklı yürümesi için üyelerimize anlık duyurular yapacağız” dedi.

Gürol şöyle devam etti:

“İlk araziyi aldığımızda bu projenin biteceğine inanmadılar. İkinci seçim döneminde bu projeyi bazıları seçim vaadi olarak algıladı. Oysa proje tamamlandığında üçüncü dönem de aday olmayacağımı dile getirmiştim. Şimdi bu projenin tamamlanmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Zor koşullarda çalışan üyelerimiz, en iyi şartlarda yaşamayı hak ediyor. Biz de bu yüzden şahsımıza yönelik zaman zaman yapılan karalama ve yıpratıcı iftiraları görmezden geldik ve ses çıkarmadık. Çünkü bütün enerjimizi son 5 aydır konut projesine verdik. Bizim derdimiz mevki-makam değil, üyelerimizin gönlünde yer alabilmek.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim