• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9094.18 0.16
  • Altın: 2324.793 0.78
  • Dolar: 32.3663 0.12
  • Euro: 34.9559 -0.22

Gazeteciler habere bisikletle gidecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir ilke daha imza atarak Kocaeli’nde yaklaşık 200 muhabire bisiklet hediye etti
Gazeteciler habere bisikletle gidecek

Haydi Bisikletle Habere sloganı kapsamında aktif olarak muhabirlik yapan Kocaeli genelindeki gazetecilere bisikletleri düzenlenen törenle teslim edildi. Cumhuriyet Çocuk Parkı’ndaki bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, A Haber  spikeri Banu El, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Örgev ile gazeteciler katıldı. Başkan Doğan bisiklet dağıtımından önce gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

HER İLE BİR NEVZAT DOĞAN LAZIM

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “ lütfen bu bisikletleri habere giderken kullanalım. Gazetecilerin bisiklet kullanması toplumda daha etkili olacaktır. Aktif muhabirlik yapan arkadaşlarımıza bisikletlerini verdik. İl dışındaki arkadaşlarımız Belediye Başkanımızın projelerini gördükçe ‘Her ile bir Nevzat Doğan lazım’ diyor. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum” dedi. A Haber spikeri Banu El de “İzmit’te olmak çok güzel. İzmitlilerin bisiklete binebilecek yerleri var. Sağlık için, kaliteli bir yaşam için bisiklet çok önemli. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a böyle güzel ve önemli proje için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’Yİ SEVİYORUM, BİSİKLETE BİNİYORUM

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, da yaptığı konuşmada “ bu şehrin bizde hakkı var. Her zaman daha iyi ne yapabiliriz düşüncesiyle çalışıyoruz. 2009 seçimlerinde adaylık projelerimden birisi “İzmit’i Seviyorum Bisiklete Biniyorum” projesiydi. Seçilir seçilmez de hemen projeyi hayata geçirmeye başladık. Bu konuda çok eleştirildim. Sabırla çalıştık, bisiklet yolları, bisiklet durakları yaptık. Akıllı bisikleti İzmit’e getirdik. Bisiklet eğitim pisti yaptık. 70 binden fazla kişiye bisiklet eğitimi verdik.  2012 yılından beri her yıl 5000 bin öğrenciye bisiklet veriyoruz. Geçtiğimiz yıldan itibaren de öğrencilerle birlikte 5000 öğretmenimize de bisiklet vermeye başladık. Bu seneyle birlikte dağıtılan bisiklet 50 bini geçecek. İzmit’i seviyorum bisiklete biniyorum, artık Türkiye’ye örnek oldu. Artık Türkiye’yi seviyorum, bisiklete biniyorum diyoruz. Siz basın mensupları her yerde bizim dilimiz, sesimiz oluyorsunuz. Gerçekten zor bir iş yapıyorsunuz. Yaptığınız işin zorluğunu biliyorum, sizlere  her zaman destek olmaya çalıştık. Kocaeli’nde ilk medya evini biz açtık. Restore ettiğimiz bir yeri gazetecilere vererek Basın Müzesini açtık.

BİSİKLET MİLLİ OLAY

Bisikleti milli bir olay olarak görüyorum. Bisiklet sağlıktır, mutluluktur, çevrecidir, ekonomiktir. Türkiye’miz bir çok sorunu yaşıyorsa da  inanılmaz bir şekilde büyüyüp gelişiyor. Bizler batılılardan  5 kat 10 kat hızlı büyüyoruz. Ekonomide, sağlıkta, sosyal belediyecilikte onlardan daha hızlı gelişiyoruz.

SİZLER MODEL OLACAKSINIZ

Avrupa bizden iyi durumda değil. Biz çok geriden geldik, onları yakalayıp geçeceğiz. 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz mutlaka gerçekleşecek. Bunu yaparken de çağın gerekliliklerini yapacağız. Gücümüzü birliğimizden alıyoruz. Ülkemizde yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Bunun nedeni Anadolu coğrafyasını bizden almak istemeleridir. Haberlerinizde taraflı olmayın. Ama bir şeyi hiç unutmayın, vatanımıza milletimize ve değenlerimize sahip çıkarak çalışın. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz bin yıllardır olduğu gibi yine yaşamaya devam etsin. Bisikletler hepinize hayırlı olsun. Sizler, çok daha iyi şeylere layıksınız. Sizler örnek kişilersiniz. Sizin bisiklete binmeniz bir model olacak. Haydi Bisikletle Habere” şeklinde konuştu. Muhabirler de Başkan Doğan’a bisikletler için teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim