• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

“Galatasaray Daha Stresli, Bizde Özgüvenliyiz’’

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Galatasaray daha stresli, bizde özgüvenliyiz. Umarım bunun karşılığını...
“Galatasaray Daha Stresli, Bizde Özgüvenliyiz’’

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Galatasaray daha stresli, bizde özgüvenliyiz. Umarım bunun karşılığını alırız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24.haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Başakşehir, hazırlıklarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Abdullah Avcı, “Lider bir takım ile oynayacağız. Hamza hoca geldikten sonra oyun planında değişiklikler oldu. Derbiden sonra baskılı bir oyunla başlayacaklardır. Bizde bu baskıyı nasıl kırarız, oyuna nasıl ortak oluruz diye çalışmalar yaptık. Galatasaray liderse bizde onların bir altında Avrupa Ligi’nde oynamak için mücadele eden bir takımız. Yarışımız farklı bir yarış. Galatasaray için ne kadar önemliyse bizim içinde o kadar önemli bir maç olacak. Cebimize ne koymaya çalışacaksak, oyun içinde bunu koymaya çalışacağız. Oyunun başından sonuna kadar içinde olmak istiyoruz” dedi.

Doka’nın sakatlığının devam ettiğini hatırlatan Avcı, “Önümüzdeki hafta salı günü bizimle birlikte başlayacak. Mossoro iyileşti, Epureanu’un cezası vardı, bitti. Yalçın’da bizimle birlikte yarın büyük ihtimalle sahada olacak” diye konuştu.

“GALATASARAY DAHA STRESLİ”

UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şanslarını da değerlendiren deneyimli teknik adam, “Yarından sonra 10 hafta kalacak. Bursaspor ve Trabzonspor ile bu yarışın içinde olmak bizim için önemli. Alttan takım çok, 11 hafta var. Yaklaşan takım olur mu bilmiyorum. Sonuna kadar yarışın içinde olmak istiyoruz. Galatasaray daha stresli, bizde özgüvenliyiz. Umarım bunun karşılığını alırız” dedi.

UĞUR: “AVRUPA HEDEFİMİZİ PERÇİNLEMEK İSTİYORUZ”

Yetenekli oyuncu Uğur Uçar da, “Bu maç hem bizim hem Galatasaray için önemli bir maç olacak. Galatasaray yenip liderliğini sürdürmek isteyecek. Bizde UEFA Kupası şansımızı sürdürmek istiyoruz. Bu hedefimizi perçinlemek istiyoruz. Bizim için çok önemli galibiyet olacak. Geçen hafta iki stoperimiz yoktu. Diğer oynayan oyuncularda elinden geleni yaptı. Takım savunmasını sezon başından beri iyi yapan takımlardanız. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Hücum anlamında da iyi işler yaparsak sahadan galibiyet ile ayrılırız” şeklinde konuştu.

MOSSORO: “GALATASARAY’IN BİZE KARŞI VERECEĞİ BOŞLUKLAR VARDIR”

Lider Galatasaray’a karşı oynamanın zor olacağına dikkat çeken Brezilyalı oyuncu Mossoro da, “Sadece lider olduğu için değil deplasmanda oynamak zor iş. Takım olarak çok iyi hazırlandık ve en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Yarın sadece defans oyuncuları değil tüm oyuncular olarak takım savunmasını yapmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde başarılı bir sonuç alırız. Galatasaray’ın bize karşı vereceği boşluklar vardır. Bu boşlukları değerlendirmek isteyeceğiz. Sakatlığım yüzde 100 olarak geçti ve yarın şans verilirse en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum” diye konuştu.

EPUREANU: “TÜRKİYE’NİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİNE KARŞI OYNAYACAĞIZ”

Türkiye’nin en iyi takımlarından birisine karşı oynayacaklarını dile getiren Moldovalı defans oyuncusu Epureanu ise, “Takım olarak çok iyi hazırlandık ve en iyi sonucu almak istiyoruz. İlk oynadığımız maçta antrenörleri farklıydı. Antrenör değiştikten sonra daha iyi oynayan bir Galatasaray var. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Hafta hafta hazırlanıyoruz ve bu maçlardan alacağımız sonuçlarla Avrupa’ya gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim