• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Fikret Orman Ahdetti: Bir Gün Alacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Başkanlığım süresince UEFA Avrupa Ligi kupasını alacağımıza inanıyorum” dedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlılar Derneğinin davetlisi olarak geldiği Çanakkale...
Fikret Orman Ahdetti: Bir Gün Alacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Başkanlığım süresince UEFA Avrupa Ligi kupasını alacağımıza inanıyorum” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlılar Derneğinin davetlisi olarak geldiği Çanakkale’de, Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koydu. Başkan Orman, buradaki törenin ardından, gazetecilere açıklama yaptı. Dün akşam oynanan ve Club Brugge’un 3-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Orman, “Çok kazanmak istiyorduk. Çok arzuluyduk. Her şeyden önce tüm Beşiktaş camiası ve Türk halkı da Beşiktaş’ın elde etmiş olduğu başarıya kilitlenmişti. Maalesef yenildik. Herkes çok üzüldü. Bu takımı buraya bu çocuklar getirdi. Teknik kadro getirdi. Bir çok insan hatta Çanakkale dernek başkanımız dahil bir çok şehirden maça geldiler. Büyük bir fedakarlık göstererek. Ama bu çocuklar da son bir haftada Sivas, oradan Brugge, oradan Ankara, ardından İstanbul’a geldiler. Çok fazla seyahat ediyorlar. Stadımız olmadığı için. Bunlar takdir edilecek, anlından öpülecek çocuklar. Bu insanlara bundan evvelki başarıları hatırlatanlar bunlar. Çocuklarla gurur duyuyorum. Maçta bazı bireysel hatalar olmuş olabilir. Futbolda büyük sevinçler olduğu gibi büyük üzüntüler de var. Bizim yapmış olduğumuz işler, bazı zaman büyük takdirler, bazı zaman büyük tenkitler içermektedir. Bu işi yapan bizlerin buna hazırlıklı olması lazım. Sporcularımız da dahil. Maç oynanmıştır ve bitmiştir” dedi.

TOLGA’NIN ISLIKLANMASI

Taraftarın kaleci Tolga’ya gösterdiği tepkiye de değinen Başkan Orman, “Akşamın stresidir. Tolga pırlanta gibi bir çocuk. Beşiktaş’ta kaptanlık yapıyor. En az tüm taraftarlar kadar o da üzülmüştür. Fakat bizim yapmış olduğumuz iş büyük sevinçleri getirdiği gibi büyük üzüntü ve tenkitleri de getiren bir iş. Kitleler tarafından sevildiğiniz zaman, önde olduğunuz zaman bu tür şeylerle karşılaşmak mümkündür. Bu benim için de geçerlidir. Maçlar kazanıldığı zaman nasıl ki bize tezahürat ediliyorsa, kaybedildiği zaman da başkan olarak beni suçlamak da mümkündür. Bunlara hazırlıklıyız. Ama herkesin şunu bilmesi lazım ki, Beşiktaş Kulübü, tüm bireyleriyle beraber, namusuyla şerefiyle, hakkıyla mücadele eden bir kulüptür. Benim futbolcularım da pırlanta gibi çocuklardır. O sahaya çıkıp terlerinin son damlasına kadar akıtmaktadırlar. Artık bunun üzerine çok konuşmak gerektiğine inanmıyorum. Hepimiz üzülmüşüzdür. Herkes bilsin ki; en çok da futbolcularımla beraber ben üzülüyorum” diye konuştu.

"CAMİA OLARAK DERBİYE KİLİTLENİYORUZ"

Hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe maçına hazırlandıklarını söyleyen başkan Orman, “Hafta sonunda bir derbi maçımız var. Artık bu maçı dünde bıraktık tüm camia olarak hafta sonuna kilitleniyoruz takımımızla beraber. Bu günü biraz burada enerji toplamaya geldim. Takımımızda biraz dinlenecek. Yarın sabahtan itibaren Ya Allah Bismillah” dedi.

"KUPAYI ALACAĞIZ"

Avrupa Ligi Kupası ile ilgili, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalar hatırlatılan Orman, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben zaten bu sene gelecek demedim. Bu bir istikrar gerektiren bir şey. Herkes şunu gördü. Beşiktaş esasında bu turu geçebilirdi. Geçmeliydi de. Fakat elendik. Ama bu turu geçtiğimiz zaman önümüzde kupaya gidecek 5 maç kalıyordu. Bunu Beşiktaş başarabilecek güçte bir ekip. Eksiklerimiz olabilir. Bazı hatalar yapmış olabiliriz. Ama kendi stadımıza döndüğümüz zaman, istikrarlı bir kadro, istikrarlı bir teknik heyetle beraber Beşiktaş’ın bu kupayı alacağına inanıyorum. Bu seneye mi olur, ondan sonraki sene mi bilemiyorum. Ama ben Başkan süreç içerisinde bu kupayı İstanbul’a müzemize getirmek istiyorum. İnşallah da bunu başaracağımıza inanıyorum. Tesisler yapılması, statlar yapılması, oyuncu transferlerinin tek bir amacı vardır. O da şampiyon olmak. UEFA şampiyonu olmak. Bunun için yapılıyor. Ben inanıyorum getireceğimize. Şu da gözüktü ki bu süreçte bütün insanlarda inanıyor. Maalesef bir şanssızlık yaşadık. Hayırlısı buymuş diyelim. Bugün cuma hayırlı olması böyleymiş diyelim. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

"BİZ HOCAMIZDAN MEMNUNUZ"

Maçın ardından kulüp yönetiminden Bilic’e eleştiriler olduğu yönündeki bir soruyu da yanıtlayan başkan Orman, “Doğru değil. Futbol öyle bir oyun ki oyun oynandığı zaman bu tenkitleri yapanlara şu anki hangi değişiklikleri yapın deseniz, benzer şeyleri yaparlar. Oyun bittikten sonra bunu geriye dönük yorumlamak çok kolay bir şey. Ama o anı yaşarken zor şeyler bunlar. Bilic, Beşiktaş Kulübü’ne çok iyi uyum sağlamış, gerçekten iyi bir karakteri olan Beşiktaş camiasıyla da müthiş bir ilişki kuran hocadır. Kendiyle de 1 senelik daha sözleşmemiz var. Aramızda her hangi bir şey yok. Maç esnasında herkesin yorumu olabilir. Futbolu güzel yapan da budur. Herkes başka bir pencereden bakar. Ama biz hocamızdan memnunuz. Bu hafta sonu da bütün takımızla beraber Kadıköy’de Beşiktaş için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Fikret Orman, daha sonra Cumhuriyet meydanına kurulan, Beşiktaş ürünlerinin satıldığı mobil mağazayı ziyaret etti. Orman, akşam Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katılacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim