• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2244.828 0.02
  • Dolar: 32.333 0.07
  • Euro: 35.1639 -0.12

Fenerbahçe’li Yıldız Takımdan Ayrılıyor Mu ?

Fenerbahçeli yıldız Moussa Sow, transferi hakkında açıklamalarda bulunarak, “Sezon bir bitsin bakarız durumumuza. Ben şu an Fenerbahçe ve bu sezon ki başarıya odaklanmış durumdayım” dedi. Fenerbahçe,...
Fenerbahçe’li Yıldız Takımdan Ayrılıyor Mu ?

Fenerbahçeli yıldız Moussa Sow, transferi hakkında açıklamalarda bulunarak, “Sezon bir bitsin bakarız durumumuza. Ben şu an Fenerbahçe ve bu sezon ki başarıya odaklanmış durumdayım” dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sow, önemli açıklamalarda bulundu. Transfer söylentileri, Fenerbahçe’ye yapılan saldırı ve hakem hataları hakkında yorumlarda bulunan tecrübeli oyuncu, “Sezon başından beri oynadığımız her maç çok çok önemliydi. Belki bazı dönemlerde pek fazla puan kaybı yaşadık. Önümüzde 7 maç kaldı. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Heyecanlı geçen lig bizi de heyecanlandırıyor. Büyük takımların önde olduğu, iyi takımların çekiştiğinin bir kanıtı bence bu. Bu son derece heyecanlı bir şey. Şu an Fenerbahçe lider. Önümüzde bizi bekleyen zorlu 7 karşılaşma var. Hata yapma lüksümüz yok, arkamızda hatamızı bekleyen takımlar var. Bu 7 maç bitene kadar aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız” dedi.

“SEZON BİTSİN BAKARIZ DURUMA”

Sezon sonu transfer söylentilerine de cevap veren Sow, “Ben 3 senedir buradayım. ’Bana gidecek misin’ diye ne zaman sorulsa aynı cevabı veriyorum. Sezon bir bitsin bakarız durumumuza. Ben şu an Fenerbahçe ve bu sezonki başarıya odaklanmış durumdayım” ifadelerini kullandı.

“BİZİ DÜŞÜRMESİ BEKLENEN BİR OLAYDI AMA OLMADI”

Fenerbahçe’nin yaşadığı silahlı saldırı hakkında da açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, “Sadece beni değil bir çok kişiyi etkiledi. Allah’a şükür hayatta kaldık. Tabi ki üzücü ve kötü bir olaydı. Maalesef böyle olaylar olabilir. Bunu yapan insanlar normal psikolojide olan insanlar olmadığını düşünüyorum. Olaydan sonra iyi ayağa kalktığımızı düşünüyorum. Kendimizi yeniledik, dinlendik. Çok iyi reaksiyon gösterdik son maçlarda. Bizi düşürmesi beklenen bir olaydı ama böyle olmadı. İyi bir tepki göstererek yolumuza devam ettik. Bu olay Türkiye’nin imajını etkiledi. Beni bir çok arkadaşım aradı yurt dışından ve nasıl böyle bir şey olabilir dediler” şeklinde konuştu.

“AVANTAJIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”

Süper Lig’deki hakem fikstür avantajını da değerlendiren Sow, “Fenerbahçe derbileri bitirdi, diğer takımların derbileri var’ lafları tamamen saçmalık. Bizim de her maçımız zor, rakiplerimizin de. Ben böyle yorumlara katılmıyorum ve bir avantajımız olduğunu düşünmüyorum” açıklamalarında bulundu.

“DEMBA BA İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM EDER”

Yakın arkadaş oldukları bilinen Beşiktaşlı Demba Ba hakkında da açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, “Çok sık vakit geçiriyorum Demba Ba ile. Ona yazılan besteleri de duydum tabi ki. Hatta Fenerbahçeliler’den bile duyuyorum. Bu çok başarılı olduğunu gösteriyor. Maşallah diyebilirim. Başarılarının devamını diliyorum. Büyük bir başarı gösterdi inşallah bu şekilde de devam eder" ifadelerini kullandı.

“HAKEMLER HATA YAPABİLİR”

Süper Lig’deki hakem hatalarına da değinen Sow, hakemlerin görevi maçı en iyi şekilde yönetmek olduğunu belirterek, “Onlarda insan hata yapabilir. Eminim ki başka takımlara artı şeyler kazandıran hatalar olabiliyor. Biz Fenerbahçe’yiz ve her maçı kazanmak istiyoruz. Hiçbir şekilde hakem yardımına ihtiyacımız yok. Onlarda saha içerisinde hata yapabilir hem bizim için hem de başka takımlar için” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim