• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2308.099 1.42
  • Dolar: 32.3328 0.26
  • Euro: 35.0976 -0.02

Fener Göndermeli Beşiktaş Mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Beşiktaş’ın Club Brugge ile oynayacağı maça ilişkin, “Diğer kulüpler ile ilgilenmem ancak Beşiktaş’ın başarısı ülke puanına ve bize etki edeceği için başarı...
Fener Göndermeli Beşiktaş Mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Beşiktaş’ın Club Brugge ile oynayacağı maça ilişkin, “Diğer kulüpler ile ilgilenmem ancak Beşiktaş’ın başarısı ülke puanına ve bize etki edeceği için başarılı olmasını isterim” dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, mart ayı olağan divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantıda mali durumu bütün açıklığı ile sunduklarını ifade eden Yarsuvat, “Bizim bildiğimiz her şeyi sizlere naklettik. Spor kulüplerinde sportif başarı en önde gelen konudur. Tahmin ediyorum ki bu konuda da başarılı olduk. Geçtiğimiz hafta içinde sporcularımıza kalan ücretlerini ödedik. Tam rakamı bilmiyorum ama 32 milyon TL dağıttık. Mayıs ayında yönetim kuruluna gelecek olan kişilere büyük bir yük bırakmamış oluyoruz. O tarihten itibaren onlar da gereklilikleri yerini getirecektir. Başarı istiyorsanız ona göre bütçe yapmanız gerekir. Eğer dar bir bütçe yapmak istiyorsanız başarı beklemeyin, şampiyonluk beklemeyin. Böyle bir şeyi Galatasaray istiyorsa onu yapın. Bunu seçilecek olanlara söylüyorum. Galatasaray’da çalışmak çok keyifli, insanı mutlu eden bir uğraşıdır” dedi.

SABRİ SARIOĞLU KRİZİ

Divan kurulunda söz alan bir üye, Sabri Sarıoğlu’nun eşine aldığı Lamborghini marka otomobili eleştirerek, "Sabri affedildi, hanımına 1 trilyonluk araba almış. 2 trilyonluklar var. Neymiş efendim Fenerbahçeli Caner’in hanımıyla hava atacakmış. 950 TL asgari ücretin olduğu ülkede böyle şey olmaz” ifadelerini kullandı.

Divan kurulu üyesinin bu çıkışına bazı üyeler de tepki gösterdi.

CARLOS ARROYO SKANDALI

Öte yandan Gürcan Bola isimli bir divan kurulu üyesi, kürsüde konuşması sırasında basketbol takımının eski oyuncusu Carlos Arroyo hakkında, "Arroyo diye bir futbolcu var" ifadesini kullanması toplantı salonunda gülüşmelere neden oldu. Bola, daha sonra bu yanlışı düzelterek konuşmasına devam etti.

SORULARI YANITLADI

Sarı-kırmızılı kulübün mart ayı olağan divan kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yarsuvat, Beşiktaş’a akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı için başarı dileğinde bulundu. Yarsuvat, sadece kendi kulübü ve oyuncuları ile ilgilendiğini ifade ederek, “Diğer kulüplerin oyuncularıyla ilgilenmem. Hepsine başarılar dilerim. Özellikle Beşiktaş uluslararası alanda top koşturduğu için onun başarılı olmasını isterim. Onun başarısı demek ülke puanının da artması demek. Ülke puanının artması da benim takımıma yarayacak. Sonuçta ipi göğüsleyecek olan takım biziz” dedi.

Kasımpaşa ile oynanacak lig maçını da değerlendiren Yarsuvat, “İyi niyetle gidiyoruz ve mağlubiyeti düşünmüyoruz. Bu futbol ve her şey olabilir” şeklinde konuştu.

“ELEŞTİRMEK HERKESİN FITRATINDA VAR”

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun son haftalarda eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine başkan Yarsuvat, “Hamza hoca, Duygun veya bir başkası hata yapabilir. Bu hata o kadar önemli değil ve eleştiri de sayılmaz. Eleştirmek herkesin fıtratında var” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim