• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2488.992 0.20
  • Dolar: 32.5513 0.06
  • Euro: 34.6547 -0.01

"Fedayı Yöneticiler Yapacak"

Galatasaray’ın başkan adaylarından Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı kulübün borçları ile ilgili, "Hiçbir taraftar ’feda’ etmeyecek. Yönetici görev aldığı zaman bunu çözmek zorunda" dedi.Sarı-kı...
Fedayı Yöneticiler Yapacak

Galatasaray’ın başkan adaylarından Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı kulübün borçları ile ilgili, "Hiçbir taraftar ’feda’ etmeyecek. Yönetici görev aldığı zaman bunu çözmek zorunda" dedi.

Sarı-kırmızılı kulüpte, 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarının çalışmaları sürüyor. Florya’da bulunan bir restaurantta basın mensupları ile bir araya gelen başkan adaylarından Prof. Dr. Özdoğan, yönetim kurulunda yer alan isimleri tanıttı. Ardından projelerini açıklayan Özdoğan, “Yeryüzünde kime sorsan bu soruya cevap veremiyor. Taraftarımın cebinden 58 milyon lira para çıkmış. 2014 sonunda benim kulübüm 15 milyon zarar etmiş. Bu zararı kapatmak için bankaya gitmek gerecek. Bu tablolar Galatasaray’ın bütçe kitapçığından alındı. Galatasaray’ın adası var. Bir yeri kiraya veriyorsunuz. Kiradan zarar eder misiniz? 58 bin lira zarar etmişsiniz” dedi.

“ÖDENMEMİŞ 42 MİLYON DOLAR BORÇ VAR”

Galatasaray’ın 31 Aralık 2014 tarihli rakamlarına göre 42 milyon dolar ödenmemiş borcunun olduğunu dile getiren Özdoğan, “Bize herkes kısa vadeyi nasıl çözeceksiniz diye soruyor. İlk dönemde 50 milyon dolar, bir süre sonra 50 milyon dolar daha kasa kolaylığını öngördük. Galatasaray’ın 31 Aralık 2014’ün rakamlarına göre 42 milyon dolar ödenmemiş borcu vardı. Maddi olarak problem yok diyorlar. Biz ona göre hesap yaptık. Bu belki 35’e 30’a düşer diyoruz. 42 milyon dolarlık bu rakamı daha yüksek yapıp, ‘50 milyon dolar’ dedik ve 50 milyon dolar da buradan geliyor” diye konuştu.

“BEN FEDA İŞİNE İNANMAM”

"Ben ‘feda’ işine inanmam" diyen Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hiçbir taraftar ‘feda’ etmez. Ben de ilk önce taraftarım, niye feda edeceğim? Yönetici görev aldığı zaman bunları çözmek zorunda. Kaynaklarınızı düzenli kullanacaksınız. Her şeyin altına imza attık. Biz denk bütçe değil, artı bütçe yapacağız. 3 yıl sonra TL bazında borcumuzu azaltıp, vereceğiz. 300 milyon dolarla aldım, 350’ye çıktım gibi sözler algı operasyonudur. TL borcunuz düşmeli. Hesap vereceğiz ama hesap da sorarız.”

“POPÜLER DEĞİL, YILDIZ GETİRECEĞİZ”

’Taraftarları heyecanlandıracak transfer yapacak mısınız?’ şeklindeki soruyu değerlendiren Özdoğan, “Taraftarı heyecanlandıracak futbolcudan ne anladığınızı anlamıyorum. 5-1’lik sonuçla kazandığımız Türkiye Kupası’nda taraftarlarımızı çok heyecanlandırdık ama getirdiğimiz futbolcuların maliyeti çok düşüktü. Size hiç kimse terlemeden bir şey vermez. ‘Yıldız getireceğiz’ dedim ama popüler demedim. Siz onu gördükten sonra popülerliği artacak” dedi.

“BÜTÜN TAKIMLARA AYNI MESAFEDEYİZ”

Özdoğan, bütün takımlara karşı aynı mesafede olduklarını ifade ederek, “Biz bütün kulüplere, Fenerbahçe’ye, Beşiktaş’a, Trabzonspor’a, Bursaspor’a eşit mesafedeyiz. Hiçbir kulüp ile farklı mesafede değiliz. Bir insana şiddet, terör uygulanıyorsa ben buna karşıyım” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim