• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9113.57 0.37
  • Altın: 2325.019 0.79
  • Dolar: 32.3529 0.08
  • Euro: 34.9558 -0.26

Fatih Camii’nde Teröre Lanet Şehide Dua

Türkiye Müslüman Gençliği Platformu üyesi bir grup, Fatih Camii’nde Cuma namazı sonrası şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’a yönelik kanlı saldırıyı protesto etti. Fatih Camii’nde toplanan Türkiye Müslüma...
Fatih Camii’nde Teröre Lanet Şehide Dua

Türkiye Müslüman Gençliği Platformu üyesi bir grup, Fatih Camii’nde Cuma namazı sonrası şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’a yönelik kanlı saldırıyı protesto etti.

Fatih Camii’nde toplanan Türkiye Müslüman Gençliği Platformu üyesi bir grup, Cuma namazı sonrasında savcı Mehmet selim Kiraz’ın DHK-C’li teröristler tarafından şehit edilmesini protesto etti. “Teröre Karşı Omuz Omuza” yazılı pankart açan grup, şehit savcı için dua etti. Türkiye Müslüman Gençliği Platform Sözcüsü Muharrem Güneş, yaşanan olayı kınayarak, “Huzur bozmak için ülkeyi karıştırmak ve ülkeyi yeniden istikrarsız bir ortama sürüklemek için bir takım eylemlerin ve terör olaylarının içerisine girmeye başladılar. Bizler Türkiye gençliği olarak yapılan bu eylemlerin ve terör faaliyetlerinin kınanması gerektiğini ve asla tasvip edilmemesi gerektiğini haykırmak için burada toplandık. Biz buradan Türkiye’deki bütün yetkilileri sorumlu davranmaya ve açıklamalarında çok dikkatli davranmaya davet ediyoruz” dedi.

“BU TERÖR ÖRGÜTLERİ DIŞ GÜÇLERİN MAŞASI HALİNDELER”

Cumhuriyet Savcımızın canlı yayına bağlanmasına tepki gösteren Güneş,”Alnı secdeli Müslüman bir savcının canlı yayına bağlanarak, terör örgütünün canlı yayınına bağlanarak, masum bir şekilde görevini yapmaya çalışan bir savcının, menfur şekilde katledilmesine halk olarak tepkimizi ortaya koymak zorundayız. Bu örgütün bir takım Türkiye’yi karıştırmak isteyen yerel ve uluslar arası bir güçlerin maşası olduğunu buradan haykırıyoruz. Biz Müslümanlar olarak Hz. Muhammed’e yapılan karikatürleri tasvip etmediğimiz açıklamıştık. Bizim tasvip etmediğimizi açıklamamıza rağmen bütün dünya acaba bütün Müslümanlar katil mi gibi bir takım açıklamalar yaptılar. Bu olaylar sonrası dünya Müslümanlarını terörize etmeye çalıştılar” diye konuştu.

Güneş,”Bir takım sanatçılar, parti yetkilileri ve aydınlar bu yapılan terör girişimini asla terör girişimi olarak nitelendiremediler. Oysaki terör renksizdir, terörün dini olmaz. Nerede olursa olsun ister Müslümana ister Müslüman olmayana haksız bir şekilde yapılan ölümlerin karşısında olduğunu belirtmek istiyoruz. Biz burada açık bir şekilde söylüyoruz, Türkiye’yi istikrarsızlığa sürükleyenlerin karşısındayız. Bizler bunları tasvip etmiyoruz ve bunu kabullenemeyiz. Bu olay sadece savcımıza yapılmamıştır, bu terör olayı bütün Türkiye halkına yapılmıştır. Bunu böyle kabul ediyoruz. İstikrarı bozmak isteyen kimselerin karşısında birlikte olarak yıkılmadığımızı ve yenilmediğimiz göstermek zorundayız” şeklinde konuştu.

Grup, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için dua ettikten sonra dağıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim