• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Evinde Fırtına

Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 33 puan topladı. Karadeniz ekibi sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı mağlup ederek evinde...
Evinde Fırtına

Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 33 puan topladı. Karadeniz ekibi sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı mağlup ederek evinde üst üste 6. galibiyetine imza attı.

Ligde şampiyonluk yarışından erken kopan ve Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Trabzonspor, sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Evinde ortaya koyduğu performansla dış sahada ortaya koyduğu performansın bir hayli önünde olan bordo-mavililer, iç sahayı rakiplerine dar ediyor. Bordo-mavililer, Galatasaray maçında 3 puanı hanesine yazdırarak Avrupa iddiasını sürdürdü.

EVİNDE ÜST ÜSTE 6. KEZ KAZANDI

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray’ı sahasında mağlup eden Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda başarılı bir performans ortaya koyuyor. Bordo-mavililer söz konusu sonuçlarla birlikte evinde üst üste 6. kez kazandı.

BU SEZON EVİNDE SADECE ESKİŞEHİRSPOR’A KAYBETTİ

Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik aldı, 1 kez de mağlup oldu. Karadeniz ekibi, evinde Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile berabere kalırken, Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve dün de Galatasaray’ı mağlup etti. Bordo-mavili kulüp, sahasındaki tek yenilgisini ise Eskişehirspor’a karşı 4-1’lik sonuçla aldı.

SAHASINDA EN ÇOK PUAN ALAN VE GOL ATAN TAKIM

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de sahasında en çok gol atan takım oldu. Bordo-mavililer evindeki 14 maçta rakip filelere 34 gol gönderdi. Maç başına 2,5 gol ortalaması yakalarken, ligde de kendi evinde en fazla gol kaydeden ekip oldu. Trabzonspor, evinde bir maç eksiği bulunan Fenerbahçe’nin önünde sahasında en çok puan toplayan takım oldu. Bordo-mavililer ligde elde ettiği 46 puanın 33’ünü kendi sahasında topladı. 13 puanı ise dış sahada oynadığı maçlarda elde eden Karadeniz ekibi, iç sahada 32 puan toplayan Fenerbahçe’nin önünde yer alıyor.

TRABZONSPOR RAKİP KALELERİ BOŞ GEÇMEDİ

Trabzonspor, bu sezon sahasında oynadığı 14 maçta sadece Fenerbahçe karşısında gol atamadı. Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile sahasında 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda rakip fileleri sadece bu maçta havalandıramadı. Karadeniz ekibi, bu sezon evinde oynadığı maçlarda ise Fenerbahçe ile birlikte Akhisar Belediyespor maçlarında kalesini gole kapadı.

Trabzonspor’un Hüseyin Avni Aker’de oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:

Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0

Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu: 3-1

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-4

Trabzonspor-Torku Konyaspor: 3-2

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1

Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 3-2

Trabzonspor-Eskişehirspor: 1-4

Trabzonspor-Medicana Sivasspor: 3-1

Trabzonspor- Kayseri Erciyesspor: 2-1

Trabzonspor-İstanbul Başakşehir: 3-2

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor: 3-2

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor: 2-0

Trabzonspor-Galatasaray:2-1

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim