• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2300.464 1.08
  • Dolar: 32.3187 0.20
  • Euro: 35.088 -0.09

Eşine İşkenceyle Fuhuş Yaptırdı!

Adana'da akıl almaz olay! Çocukken kandırdı, cezaevinde evlendi, işkence yapıp fuhuş yaptırdı.
Eşine İşkenceyle Fuhuş Yaptırdı!

Adana'da 16 yaşında tanıştığı kız çocuğunu evlilik vaadiyle kandırıp Adana'ya getiren, uyuşturucudan cezaevine girince kızla evlenip işkence ve tehditle fuhuş yaptıran koca ile arkadaşı, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne gelen Cansu A. (22) kendinden 16 yaş büyük kocası Nezir A. (38) ile onun arkadaşı Hasan S.'den (38) kendisine fuhuş yaptırdığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Cansu A. şikayetinde 6 yıl önce ailesiyle birlikte Gaziantep'te yaşarken Nezir A. ile tanıştığını ve sevgili olduğunu, bir süre sonra Nezir A.'nın evlilik vaadiyle kendisini Adana'ya ailesiyle tanıştırmak için getirdiğini belirterek, "Beni burada sonradan Döşemi Mahallesi'nde öğrendiğim bir boş eve getirdi. Bana 'bu evi doldurmak senin elinde. Eğer fuhuş yaparsan bu eve eşya alırız, araba alırız bu evi de satın alırız' dedi. Ben fuhuş yapmayacağımı söyledim. Nezir bunu duyunca çılgına döndü beni ve ailemi ölümle tehdit etti. Sonra gitti. Bir süre sonra yine geldi ve tekrar fuhuş yapmamı istedi.

 


Ben de fuhuş yapmayacağımı söyleyince beni dövdü. Ben de korkumdan kabul etmek zorunda kaldım. Daha sonra arkadaşı Hasan S.'nin bulduğu müşterileri bana göndermeye başladı. Ben benimle birlikte olmaya gelen ilk adamla korkumdan birlikte olamadım. Kıyafetlerimi çıkarmadım adam da bunu fark edince benimle birlikte olmadan gitti ancak parayı kocama verdi. Daha sonra ben yine fuhuş yapmak istemedim ama kocam beni dövdü, ailemi ölümle tehdit etti. Bir süre sonra uyuşturucudan Nezir cezaevine düştü. Ben de ailemin yanına gittim. Bana Nezir cezaevinden haber gönderdi 'benim adamlarım var seni de aileni de öldürürüm yanıma gel' dedi. Cezaevine gittim burada bana benim kendi elinin altında olmam için tehditle nikah kıydı. Daha sonra cezaevinden çıkınca beni tekrar yanına aldı. Bana telefon alıp 'artık müşteri seni arasın bizimle muhatap olmasın' dedi. Sonra bana Nezir 'her gün bana bin lira getireceksin yoksa seni geneleve satarım aileni öldürürüm' diye tehdit edip darp etti. Ancak son zamanlarda artık dayanacak gücüm kalmamıştı canıma tak etmişti. Ben de ölümü göze alarak size gelmeye karar verdim. Kocamdan şikayetçiyim" dediği öğrenildi.
Polis bu şikayet üzerine hemen harekete geçerek Nezir A. ve arkadaşı Hasan A.'yı gözaltına aldı. Zanlılar sorgularında suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Bu sırada zanlı Nezir A. basın mensuplarına küfür ederek, cinsel organını gösterdi. Zanlılar adli tıpın ardından adliyeye götürüldü.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim