• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2513.441 1.18
  • Dolar: 32.5709 0.11
  • Euro: 34.7723 0.09

Erzurum Kocaeli’ye geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Erzurum Tanıtım Günleri” kapsamında basın toplantısını düzenlenerek yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verildi
Erzurum Kocaeli’ye geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Erzurum Tanıtım Günleri” kapsamında Sivil Toplum Merkezinde basın toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım günleri hakkında bilgi veren Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok “Erzurum’un cağ kebabını, kadayıf dolmasını, oltu taşını, ayran aşını ve Erzurum’un tüm güzelliklerini tanıtım günlerimizde görebileceğiz. İlk kez gerçekleştireceğimiz tanıtım günlerimize Erzurum’u Büyükşehir Belediye Başkanımız, Erzurum Valimiz ve Atatürk Üniversitesi Rektörümüzde katılacak. Erzurum’un tüm ilçelerinden stantlar ile Erzurum’un tüm güzelliklerini az ama öz bir şekilde tanıtacağız” dedi.

ERZURUM’U KOCAELİ’YE TAŞIYACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz “Hazırlığı aylar süren bir organizasyonun arifesindeyiz. Türkiye’nin önemli değerlerinden bir tanesi olan Erzurum kültürünü kentimizde tanıtacağız. Erzurumlu kardeşlerimizle birlikte 01-05 Şubat tarihlerinde güzel bir organizasyonla Erzurum’u Kocaeli’yle taşıyacağız. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu kente alın teri ile çalışan tüm kardeşlerimizi Kocaelili olarak görüyoruz. Hepimiz bir değer peşindeyiz ve değerleri nasıl daha iyi tanıtabiliriz çabası içeresindeyiz. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok teşekkür ediyoruz. Erzurum’u Kocaeli’ne getireceğiz. Etkinlik kapsamında cirit oyununu da tanıtacağız” dedi. 

TÜM KOCAELİ HALKINI BEKLİYORUZ

Yılmaz’ın ardından tanıtım programı hakkında konuşan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok “Biz önce Erzurum’da çalışımlarımızı yürüttük. İlçe ilçe dolaşarak  Kocaeli’nde Erzurum’u nasıl daha iyi tanıtabiliriz diye kir alışverişinde bulunduk. Allah nasip ederse 1 Şubat’a açılışımızı gerçekleştirileceğiz ve Erzurum’u Kocaeli’nde tanıtacağız. Uzun zamandır kültürümüzü Kocaeli ve Marmara halkına nasıl daha iyi tanıtabiliriz diye çaba sarf ediyoruz. Açılışımıza Diriliş Ertuğrul oyuncularının da katılmasını bekliyoruz. İnşallah tanıtım günlerimizin güzel geçmesini diliyorum. Tüm Kocaeli halkını tanıtım günlerimize bekliyoruz” dedi.

ERZURUM’UN İÇİNDE OLMAYAN HİÇBİR ŞEY OLAMAYACAK

Sözlerine devam eden Gözütok “Erzurum’un cağ kebabını, kadayıf dolmasını, Oltu taşını, ayran aşını ve Erzurum’un tüm güzelliklerini tanıtım günlerimizde görebileceğiz. İlk kez gerçekleştireceğimiz tanıtım günlerimize Erzurum’u Büyükşehir Belediye Başkanımız, Erzurum Valimiz ve Atatürk Üniversitesi Rektörümüzde katılacak. Erzurum’un tüm ilçelerinden stantlar ile Erzurum’un tüm güzellikleri az ama öz bir şekilde tanıtacağız. Erzurum’un içinden olamayan hiçbir şeyi olmayacak” dedi.  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim