• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9708.23 1.93
  • Altın: 2492.072 0.32
  • Dolar: 32.5857 0.10
  • Euro: 34.8549 0.26

Eryarsoy ‘Darıca, Kocaeli Birincisi Olabilir

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tarafından sandık müşahitleri eğitim toplantısı düzenlendi.
Eryarsoy ‘Darıca, Kocaeli Birincisi Olabilir

Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçimi yüzde 60 oyun üzerinde kazanacaklarını belirtirken, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da Darıca’nın yerel seçimde Kocaeli birincisi olabileceğini söyledi.

eryarsoy-‘darica,-kocaeli-birincisi-olabilir-(3).jpeg

AK Parti Darıca İlçe teşkilatı tarafından sandık müşahitleri eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, partililer ve sandık müşahitleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Ufuk Acay, sandığın namus olduğunu ifade ederek sandık müşahitlerinin çok kutsal bir görev üstlendiğini söyledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da 31 Mart’ta AK Parti’nin yeniden zafer kazanacağını ifade ederek birlik berberlik mesajları verdi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada seçimi yüzde 60’ın üzerinde bir oyla kazanacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Yaklaşık 75 gündür sahadayız. Hangi kapıya gidersek gönül buluyoruz. Sokak sokak, kapı kapı geziyoruz. Biz ne kadar koşarsak koşalım aslolan vatandaşın kullandığı oylara sandıkta sahip çıkmaktır. Cumhur İttifakına verilen oylara sahip çıkmamız gerekiyor. Sizler sandık müşahitleri olarak çok önemli bir görev üstleniyorsunuz.

eryarsoy-‘darica,-kocaeli-birincisi-olabilir-(1).jpeg

AKIL TUTULMASI YAŞIYORLAR

Saha çok iyi. Yapılan anketler, arazide vatandaştan aldığımız enerji gösteriyor ki biz Darıca’da seçimi yüzde 60’ın üzerinde bir oyla kazanacağız. Ama birileri çıkmış seçimi açık ara kazanacağını söylüyor. Aç tavuk gibi kendini rüyada sanıyor. Hayatlarında görmedikleri oyu alacağını söylüyor. Ne yapacaklarını iyice şaşırdılar. Şimdi çıkmış aslında biz yola çıkarken Muzaffer Bıyık ilk başta bizden 5 puan öndeydi ama şimdi biz 10 puan öne geçtik diyor. Yalanın da bu kadarı. Sen aday olduğunda ben daha aday bile olmamıştım. Dediğim gibi kafaları iyice karıştı. Aslında seçimin sonucunu onlar da biliyor o yüzden bu şaşkınlıkları. Akıl tutulması yaşıyorlar. Ne diyeceklerini, ne yapacaklarını şaşırdılar. Biz bunlara alıştık. Her seçim döneminde seçimi kazanıyoruz diye ortalarda dolaşıyorlar. Ama sandıklar açılmaya başlandı mı ortadan kayboluyorlar. Yıllardır aynı senaryoyu yaşıyoruz. Çünkü sahayı bilmiyorlar. Milleti tanımıyorlar. Onlar ancak konuşurlar. Biz sahadayız. Halkımızın teveccühünü görüyoruz.”

ERYARSOY: “DARICA’YA KOCAELİ BİRİNCİSİ OLMAK YAKIŞIR”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise 31 Mart seçimlerinde Darıca’nın Kocaeli birincisi olmaya aday olduğunu ifade ederek “Pazar günü yapılacak seçimlerde Darıca’ya Kocaeli birincisi olmak yakışır. Darıca’da edindiğimiz izlemim, gördüğümüz çalışma bunu gösteriyor. Darıca’da açık ara öndeyiz. Anketler çok iyi. Biz Darıca’nın rekor kırabileceğine inanıyoruz. Ama asla rehavete kapılmayacağız. Amacımız 1 meclis üyesi daha fazla çıkarabilmek olacak. Bunun için siz kıymetli sandık müşahitlerimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Siyasi partiler için en değerli şey olan sandık ve oydur. Sandık namustur. Bizim için en değerli şey olan oyları ve sandıkları sizlere emanet ediyoruz. En güzel şekilde sahip çıkacağınıza inanıyorum diye konuştu

eryarsoy-‘darica,-kocaeli-birincisi-olabilir-(4).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim