• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2511.012 1.09
  • Dolar: 32.6136 0.32
  • Euro: 34.4311 1.57

Ersun Yanal Ava Çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvarken, Avrupa’da maçtan maça koştu.Spor Toto Süper Lig’de 43 puanla 5. sırada yer alan v...
Ersun Yanal Ava Çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvarken, Avrupa’da maçtan maça koştu.

Spor Toto Süper Lig’de 43 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından yurt dışına çıkan Ersun Yanal, daha önce isimlerini belirlediği oyuncuları izlemek ve listesine yeni isimler katmak için Avrupa’da maçtan maça koşarak geniş bir futbolcu portföyü oluşturuyor. Avrupa’da oynanan milli maçları takip eden deneyimli teknik adam, belirlediği isimleri yönetim kuruluna rapor halinde sunacak.

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak zirve mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın bundan sonraki dönemde de fırsat buldukça oyuncu izlemeye devam ederek gelecek sezonun planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

HACIOSMANOĞLU İLE YANAL BİR ARAYA GELİYOR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, uzun bir aranın ardından Trabzon’a gelerek teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim kurulu ile bir araya gelecek. Bir haftadır yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal’dan, hazırlamış olduğu transfer raporunu alacak olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gelecek sezonki yol haritasını da büyük oranda belirleyecek. Yarın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmesi beklenen Ersun Yanal’ın gidecek oyuncular hakkındaki raporunu ise gelecek haftalarda vereceği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay kararından sonra yönetim kurulu ile bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri yerinde değerlendirecek. Camianın ısrarla kongre istemi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Hacıosmanoğlu yönetim kurulunun da fikirlerini alarak yol haritasını belirleyecek.

FATİH TEKKE’YE KUTLAMA

Trabzonspor’un eski yıldız oyuncularından Fatih Tekke’nin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile teknik direktör olarak anlaşma sağlamasının ardından bordo-mavili kulüp kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, "Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile anlaşma sağlayan eski gol kralımız, teknik direktör Fatih Tekke’ye ve ekibine görevlerinde başarılar dileriz" denildi.

HAZIRLIKLARA YARIN DEVAM EDİLECEK

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yaparak Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın kaldığı yerden sürdürecek. Yarın akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmana yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal’ın da katılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim