• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2416.205 -0.73
  • Dolar: 32.5833 0.30
  • Euro: 34.8133 0.43

Erdoğan’dan AK Partililere “fitne” uyarısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partililere fitne uyarısı yaparak, “Fitnenin egemen olduğu yerden de ne hayır ne bereket çıkar. Yapmamız gereken şey işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bizim yapacağımız çok şey var” dedi.
Erdoğan’dan AK Partililere “fitne” uyarısı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Otel'de yapılan AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış konuşmasında önemli mesajlar verdi. Türkiye'ye yönelik son 6 yıldır yoğunlaşan gizli ya da açık saldırıların milleti yıkamadığını ancak yorduğunu ifade eden Erdoğan, "Türkiye, gelecek çeyrek asrın, yarım asrın belirleyicisi olacak bir dönemden geçiyor. Üstesinden geldiğimiz her sorun, göğüsleyip boşa çıkardığımız her saldırı ülkemizi daha da güçlü hale getirmiştir" dedi. "Bugün Türkiye'ye herhangi bir alanda zarar vermeye çalışmanın maliyeti düne göre katbekat fazladır" ifadesini kullanan Erdoğan, AK Parti'ye saldıranların, Parti'nin temsil ettiği değerleri tümden yıkmak istediğine de dikkat çekerek şu mesajları verdi:

CİDDİ MALİYETİ OLDU
"Bu sürecin hem ülkemize hem bizlere ciddi bir maliyeti olmuştur. Yaşadığımız sıkıntıları, acıları, ödediğimiz bedelleri unutmadık. Ama bunlar, bizim moralimizi bozmak yerine azmimizi kamçıladı. Ne vesayetçilere ne darbecilere ne terör örgütlerine ne de iç, dış siyasi ve ekonomik tetikçilere eyvallah etmedik. Eski Türkiye'yi diledikleri gibi yönlendirmeyi, diledikleri gibi hırpalamayı alışkanlık haline getirenler, hâlâ aynı heveslere kapılmıyor değiller. Hamdolsun her defasında milletimizden cevaplarını alıyor, kös kös geri dönüp gidiyorlar."

KADERİ ÜLKESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ KADRO
"AK Parti'ye saldıranların gayesi, yerine bir başka partiyi ikame etmek değil, temsil ettiği değerleri tümden yıkmaktır. Bu bakımdan verdiğimiz mücadele kendimiz için değil milletimiz adınadır. İçinden geçtiğimiz dönemin gerçeği şudur; AK Parti ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlüdür. Buna karşılık AK Parti'nin zayıflaması demek, Allah göstermesin, Türkiye'nin savunmasının zayıflaması demektir. Kaderi ülkesiyle bu derece bütünleşmiş bir başka siyasi kadro var mıydı, bilmiyorum. Bizim ülkemiz ve milletimiz için daha yapacak çok işimiz var. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilmesi, bu dönemde verdiğimiz mücadelenin başarısına bağlıdır. Türkiye'ye en büyük hizmetleri AK Parti getirmiştir, bundan sonra yapılacakları da yine AK Parti yapacaktır. Milletimiz AK Parti'nin demokraside ve ekonomide gerçekleştireceği yeni hizmetlerin sabırsızlığı içindedir."

FİTNE ÇOK İŞİMİZE BAKALIM
Erdoğan, Kızılcahamam kampında vekillerle yaptığı görüşmelerde ‘fitnenin oldukça egemen’ olduğunu gördüğünü söyledi. “Fitnenin egemen olduğu yerden ne hayır ne bereket çıkar” diyen Erdoğan, teşkilattan ‘işlerine odaklanmalarını’ isteyerek şöyle konuştu: “Yapmamız gereken şey; işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bizim yapacağımız çok şey var. Bunun için de fitneyle fesatla uğraşmaktansa hayra tevessül ederek işlerimizi yapalım”

MİLLET YENİ SİSTEMİ KABUL ETTİ
Erdoğan, 3 Kasım 2002 milletvekili seçimlerinden başlayarak, girdikleri bütün seçimlerin oy oranlarına dikkati çekerek, “2017 Nisan ayında Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi halk oylamasında yüzde 51,5 oy oranıyla milletimizin takdirini kazandık. Şimdi birileri ‘bunu değiştirelim.’ diyor. Neyi değiştiriyorsun? Millet yüzde 51,5 ile yeni sistemi onaylamış, kabul etmiş. Neyi, kime soruyoruz? Biz millete sorduk” şeklinde konuştu.

ERKEN SEÇİM YOK
AK Parti’nin üç gün süren Kızılcahamam kampında Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle istişarelerde bulundu. Erken seçim tartışmalarına son noktayı koyan Erdoğan’ın seçimlerin zamanında yapılacağını söylediği öğrenildi. Erdoğan’ın “Önümüzde uzun bir zaman var. Seçim olmayacak. Ekonomide önemli adımlar atacağız. Kapsamlı reformları hayata geçireceğiz” dedi.  

PURO İÇENLERİ BİLİYORUM
Milletvekilleri özel araçlarda sigara içenlere yönelik kesilen cezaları gündeme getirince Erdoğan’ın yorumu “Arabada bir kişi sigara içiyor, yanında sigara içmeyen pasif içiciyi rahatsız ediyor. Ben içmeyenlerin de hakkını korumak zorundayım. Dünyada sigara yasaklanmaya doğru gidiyor. Almanya’nın bir caddesinde sigara içiliyor diğer caddesine içilmiyor. İçinizde puro içenlerinizi de biliyorum. Puroya da ağır vergiler getireceğiz” oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da araçta sigara içmenin telefonla konuşmak kadar dikkat dağıttığını vurguladığı kaydedildi.  

HERKES KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’da bürokrasinin topu sürekli Cumhurbaşkanlığı’na atmasından dert yakındı. Oktay, “Külliye de külliye, külliye onu yapar bunu yapar. Oysa külliyenin hiç haberi yok. Herkes kendine çekidüzen versin. Bunları önlemek için artık herkesi takip edeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim