• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Erdoğan Şampiyon İlçede Konuştu

Adıyaman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine yüzde 95,7 oranında oy veren ‘şampiyon ilçe’ Sincik’te vatandaşlara hitap etti.Sincik, 2014 yılında gerçekl...
Erdoğan Şampiyon İlçede Konuştu

Adıyaman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine yüzde 95,7 oranında oy veren ‘şampiyon ilçe’ Sincik’te vatandaşlara hitap etti.

Sincik, 2014 yılında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 95,7 oranında oy vermişti. Sincik ilçesinde oy kullanan 8 bin 874 kişinin 8 bin 507’si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdi.

Kendi memleketi Güneysu’yu bile geride bırakan Sincik’i ziyaret etme sözü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözünü tutarak Adıyman’a geldi. Adıyaman Havalimanı’ndan Sincik ilçesine helikopterle gelen ve ilçede hazırlanan helikopter pistine inen Erdoğan, Halil Peker Bulvarı’nda vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, “Sincik’in saygıdeğer, güzel insanları, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum. Bilesiniz ki sevginiz sevgimdir, sevgim sevginizdir. 14 Ağustos 2014 tarihinde o zaman genel başkanı olduğum partimde yapmış olduğum il başkanları toplantısında bir vaadim vardı. Demiştim ki ‘Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye genelinde şahsıma yüzde 96 oy veren Sincik’e muhakkak gideceğim. Sizler gerçekten bizleri çok mutlu etmiştiniz. Sizler aslında birçok şeyleri yıkmıştınız. Çünkü Sincik inanıyorum ki tabuların yıkıldığı yerdir. İnanıyorum ki Sincik kardeşliğin egemen olduğu bir yerdir. Bizim kardeşliğimiz karındaşlıktan gelmiyor, bizim kardeşliğimiz ancak inananlar kardeştir ilkesinden geliyor. Biz birbirimizi niçin seviyoruz? Yaradandan ötürü seviyoruz. Kardeşlerim bugün Sincik’te o sözümü yerine getirdiğim için çok mutluyum” dedi.

DENGİR FIRAT’A CEVAP VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Adıyaman’a gelen ve kendisini eleştiren Dengir Fırat’a da cevap verdi. Erdoğan, “Birileri gelip buralarda benim sultan olmak gibi bir derdimin olduğundan bahsediyor. Kardeşlerim bu fakir hiçbir zaman sultan olmanın gayreti içerisinde olmadı. Tam aksine her zaman meydanlarda şunu söylemişimdir. Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz demişizdir. Bu kardeşiniz için sultanlık derdi olduğunu iddia edenler, yıllarca burada ağalık postu sattılar. Ağa, ben ne ağayım, ne sultanım. Ben hizmetkarım. Hoca efendi musalla taşında ‘cumhurbaşkanı niyetine’ ya da ‘başkan niyetine’ mi diyecek? Ne diyecek? ‘Er kişi niyetine’ diyecek. Ondan sonra da iki buçuk metreküplük bir mezara bırakıp gidecekler. Eğer dünyanın mazlumlarına, mağdurlarına hizmetkar olabilmişsen, gök kubbede hoş bir seda bırakabilmişsen ne mutlu bana” ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün Nissibi Köprüsü’nün açılışını yapacağız. Bu Adıyamanlı, bu Şanlıurfalı, bu Diyarbakırlı ne çileler çekti. Ama bak o sorunu çözmek bize nasip oldu. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Yola çıkarken eğitim, sağlık, adalet, ulaşım, tarım, dedik ve her yere ulaştık. Terör örgütünün arkasında olduğu parti ‘Bizim Kabe’miz Taksim’dir’ diyor. Geçmişte CHP ‘Kabe Arap’ın olsun, bize Çankaya yeter’ diyordu. Kardeşlerim bizim Kabe’miz var, o da Mekke’de. Bugünlerde Diyanet İşleri Başkanımıza taktılar. Kürtçe Kur’an-ı Kerim mealini gittiğim yerde gösteriyorum. Diyor ki ‘Diyanet bir tane Cumhurbaşkanı için hazırladı’ diyor. Kardeşlerim onun dinle ne alakası var ya. Diyanet Kürtçe mealli Kur’an-ı Kerim gönderdi Güneydoğu Anadolu’ya, kısmen Doğu Anadolu’ya. Bundan rahatsız oluyor beyefendi. Böyle bir Diyaneti takdir etmek gerekir. Ne diyor, ’Biz Diyaneti kaldıracağız.’ Diyarbakır’da bir müftü aday olmuş. O ne diyor, benim partimin dini Zerdüşlük olsa ben yine oradan aday olurum. 7 Haziran bir dönüm noktasıdır. Sizleri tehdit etmek isteyen, korkutmak isteyenler olabilir. 6-7 Ekim olaylarında 50’ye yakın kardeşimizin ölümüne neden oldular. Yasin Börü’yü 5. kattan attılar. Sonra da başını ezdiler. Yasin Börü de Kürttü. Bugün bir gazetede evlatları öldürülen anneler, terör örgütünün partisinin başında olanlara lanet ediyorlar. Evlatlarımız bunların yüzünden öldü diyorlar. Biz sadece Allah’ın huzurunda rükuda eğiliriz. Biz Firavunların karşısında eğilmeyiz Mısır’da Sisi’yi tanımıyorum. Benim için Cumhurbaşkanı içerideki Mursi’dir. İdama mahkum etmişler. İdama mahkum etseniz ne yazar. Onların idamı bile şahsiyetlidir, onurludur. Siz 7 Haziran için, Yeni Türkiye’ye hazır mısınız? Yeni anayasaya hazır mısınız? Başkanlık sistemine hazır mısınız? Bunu yüzde 96 ile gösterdiniz. Ama durmayacağız, kapı kapı dolaşacağız. Terör örgütünün arkasında olduğu parti ağaların partisi olmuşlar. Onlara gereken dersi vereceğinize inanıyorum. Paralel devlet diye bir şey çıkmış. Onun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. 7 Haziran onlarla da hesaplaşma günüdür. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, her birlikte Türkiye olacağız.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim