• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Erdoğan: "Bu Bizim Yeni ’Kızıl Elma’mızdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’nin tercih olmaktan çıkarak bir zorunluluk haline geldiğini söyledi. “Yeni Türkiye hedefimiz yeni kızıl elmamızdır” diyen Erdoğan,...
Erdoğan: Bu Bizim Yeni ’Kızıl Elma’mızdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’nin tercih olmaktan çıkarak bir zorunluluk haline geldiğini söyledi.

“Yeni Türkiye hedefimiz yeni kızıl elmamızdır” diyen Erdoğan, “Yeni Türkiye hedefimiz bizim yeni kızıl elmamızdır. Kendi tarihinden kendi kültüründen kendi medeniyetinden kopuk olanlar bunu bilemez. Bunu anlayamaz. Çünkü bunlar köksüz. Onlar başka yerlerden başka kaynaklardan besleniyor. Bu milletle bunların kan uyuşmazlıkları var. Artık geçmişte yıllarca yatıkları gibi milletimizi zehirlemelerine izin vermediğimiz. Buna engel olduğumuz için bize diş biliyorlar. Bize engel olmaya çalışıyorlar. Çok partili hayatımızın 40 yılını çok partili dönemlerle terörle çatışmayla heba etme pahasına gizli iradelerini sürdürmüşlerdir. Şimdi milletin özgür iradesine tahammül edemiyorlar. Saldırdıkları düşman oldukları Tayyip Erdoğan değil, milletin kendisidir. Siz onların demokrasiyi özgürlükleri insan haklarını ağızların düşürmemelerine aldanmayın onların demokrasisi kendilerinin iktidar olmasıdır. Onların insan haklarından anladığı herkesin kendi çizdikleri sınırlar içerisinde kalmasıdır. Bunlara aldırmayın ama. Hamdolsun milletimizin desteğiyle bunların güç aldıkları tüm kanalları kapattık. Darbenin vesayetin terörün krizin kaosun olmadığı yerde bunlar hayat bulamazlar. İnşallah bulamayacaklar. Kurdukları her tezgah kendi başlarına geçti. Sarıldıkları her kurtarıcı kendi kendini imha etti. Şimdi tüm umutlarını ya bir doğal afete ya ekonomik krize ya da dış kaynaklı gelişmelere bağladılar" dedi.

Dünyada Türkiye aleyhine ne oluyorsa, birilerinin ona sarıldığını belirten Erdoğan, “Eğer böyle bir şey yoksa bizzat kendileri mektup yazarak lobi yaparak bunu oluşturmaya çalışıyorlar. Yazık, hayra vesile olduğunuz yok hiç değilse şerrinizi milletten uzak tutun. Bir kez daha ikaz ediyorum. Bu yol millete çıkmaz. Bu yol milletin desteğini alarak iktidara çıkmaz. Bu yol ancak uçuruma çıkar. Uzağa gitmeye gerek yok. Son 25 yıla bakın bu uçurumun dibinde yatan pek çok isme ve partiye rastlarsınız. 7 Haziran seçimlerinin herkes için bir ders olacağına inanıyorum. Milletimiz kendi safından duranlarla kendisine cephe alanları bir kez daha ortaya koyacaktır. Milletimiz önümüzdeki 4 yılda Türkiye’yi yönetecek kadroları seçmekle kalmayacak. Aynı zamanda Türkiye’nin 2023 2053 2071 hedeflerini de oylayacak ve onaylayacak. Unutmayın her kutlu doğum sancılı olur. Yeni Türkiye’nin inşası da bu şekilde oluyor. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi artık bir tercih olmaktan çıktı bir zorunluluk haline dönüştü. Mevcut sistem Türkiye’yi daha fazla taşıyamaz ve taşıyamıyor” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim