• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 28°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9710.44 0.68
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

En iyi sanayi kuruluşları belirlenecek

2018 Yılı Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nun tanıtım toplantısı dün Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi
En iyi sanayi kuruluşları belirlenecek

Marmara Bölgesi’nin öncü sanayi kuruluşlarının belirleneceği 2018 Yılı Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nun tanıtım toplantısı bugün Kocaeli Sanayi Odası binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve projenin çözüm ortaklarının temsilcileri katıldı.

BU YIL 11’İNCİSİ DÜZENLENECEK

Organizasyon hakkında kapsamlı bilgi veren Ayhan Zeytinoğlu, şunları söyledi: “Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde başarılı sanayi kuruluşlarımızı ödüllendirmek amacıyla, 2008 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz “Sektörel Performans Değerlendirme” organizasyonumuzun bu yıl 11.incisini düzenliyoruz. 2015 yılı itibariyle ortaklık yapımızda bir revizyon gerçekleştirip, organizasyonumuzu Marmara Bölgesindeki tüm firmalara açmış ve önce bölgemizdeki kalkınma ajansları sonrada Türkiye Kalite Derneği Kalder’in organizasyonumuza partner olmasıyla son derece güçlü bir yapıya sahip olmuş olduk.

ÇÖZÜM ORTAKLARI

Price Waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. ve Türkiye Kalite Derneği

KALDER. BÖLGESEL ORTAKLARI

Marmara Bölgesinde yer alan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı, medya ortağımız ise; Bloomberg HT’dir. Katılımları için tüm partner kuruluşlarımıza Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum.

MARMARA BÖLGESİ'NE AÇILDI

2008 ve 2009 yıllarında sadece Kocaeli bölgesinde 10 sektörde düzenlenen organizasyonumuz 2010 yılı itibari ile Doğu Marmara’ya açıldı. 2015 yılı itibari ile Marmara Bölgesine açıldı. 2015 yılındaki değişiklik ile il bazında her yıl katılımcı sayısında artış olduğunu görüyoruz. Bu değişiklik sonucu Kocaeli dışında; 2015 yılında 7 farklı ilden 2016 ve 2017 yıllarında ise 9 farklı ilden katılım gerçekleşti.

7 DEĞERLENDİRME KRİTERİYLE

Bu yıl da bölgesel ortaklarımız ile Marmara Bölgesi’nden gelecek başvuruların artacağını ve tüm illerden firmaları Kocaeli’nde ağırlayacağımızı düşünüyoruz. Organizasyonumuza Büyük İşletmeler ve KOBİ’ler başvuruyor. Katılımcılar 7 değerlendirme kriteriyle değerlendirilip ödüllendiriliyorlar. Bu kriterler; Verimlilik, Yenilikçilik ve Markalaşma, Topluma Katkı ve Çevre (Ayrıca her yıl Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri veriliyor, bu yıl 24.düzenlendi), İstihdam, Çalışanların Geliştirilmesi ile Bilinçlendirilmesi, Dış Ticaret, Finansal Sonuçlar. GEÇEN YILKİ ÖDÜLLER Geçtiğimiz yıl ki organizasyonumuzda; 12 sektörde 17 ödülü verdik. Ayrıca tüm başvuranlar arasından, 1 KOBİ, 1 Büyük Ölçekli Kuruluş olmak üzere 2 firma Büyük Ödül aldı. 2017 yılında büyük ödülleri; KOBİ kategorisinde

AKKAR SİLAH SANAYİ LTD, BÜYÜK ÖLÇEKLİ KURULUŞ

kategorisinde AROMSA BESİN AROMA VE KATKI MADDELERİ SAN. TİC. A.Ş. ödül aldı. FİRMALAR BU DEĞERLENDİRMEDE NEDEN YER ALMALI?

Organizasyona katılan firmalara Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK’2019 te avantajlı imkânlar sunuyoruz. Katılan her firma m2 fiyat üzerinden % 5 indirim alıyor. Ödül alan firmaya ise Sektörün Yıldızları Bölümünde ücretsiz alan temin edilecektir. Ayrıca ; Price Waterhouse Coopers - PwC ve ABİGEM işbirliği ile düzenlenen geri bildirim raporu ile karşılaştırma yapabilme imkanı Tanınma ve Prestij. Ödül törenimiz ise Kasım ayı sonunda ya da aralık ayı ilk haftası her yıl olduğu gibi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ

5 KASIM Organizasyonumuza başvuru için; www.sektorelperformans.org web sitesi üzerindeki başvuru formunun firmaların 2016 ve 2017 yılı değerlerini kapsayacak şekilde doldurulması gerekiyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim