• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Ellibeş, "Teşkilatlarımız dimdik ayakta duruyor"

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, Genişletilmiş 59. İlçe Danışma Toplantısı’nı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirdi. AK Parti Çayırova ailesi programa yoğun bir katılım gösterdi.
Ellibeş, "Teşkilatlarımız dimdik ayakta duruyor"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in göreve gelmesinin ardından başlayan ilçe danışma toplantılarında sıra Çayırova’daydı. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilat, Genişletilmiş 59. İlçe Danışma Toplantısı’nı düzenledi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, il ve ilçe yöneticileri, misafir ilçe başkanları, misafir belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Ekrem Karahan şunları dile getirdi; “Bizler 11 milyonluk büyük bir ailenin ferdiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 17 yıldır vatan sevdasıyla yürüyen bir teşkilatın mensuplarıyız. Çayırova olarak Kocaeli’nde en çok oy alan 3. ilçe olmanın gururunu yaşıyoruz. İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’in kaptanlığında Çayırova ve Kocaeli teşkilatları her zamankinden daha birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edecektir. Ülkemizin geçtiği bu süreçte birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemden geçiyoruz. Partimizin ve hükümetimizin yanında dik durarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Vatanımızın ve bayrağımızın yılmaz bekçileri olacağız.”

“BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK”
Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “2002 yılından bu zamana kadar her bir ilçe danışma meclisimizi iktidar partisi olarak gerçekleştirdik. Bu konuda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin bize verdiği emaneti 5 yıl boyunca alnımızın akıyla taşımak bizim görevimizdir. Bu görevi yürütürken teşkilatlarımızla uyumlu olmak zorundayız. Bizler tarihe altın harflerle geçecek hizmetler yaptık ve bugünden sonra da ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak hizmetleri hayata geçirme dönemine giriyoruz.

“KAPILARIMIZI HALKA AÇTIK”
Bizler belediyede sizlere hizmet ediyorken, kapılarımızı halka açtık ve açmaya devam edeceğiz. Belediyede çalışan kardeşlerimizin ücretlerini arttırmak amacıyla sendikayla güzel bir protokol imzaladık. Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin. İl başkanımıza bir konudan dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçe danışma toplantıları soru cevap şeklinde ilerliyor ve bu kendisinin 41 yıllık belediye tecrübesinden kaynaklanıyor. Tüm teşkilat mensuplarımızı saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız” açıklamasında bulundu.

“YAŞANANLARI UNUTMAYALIM”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kısa selamlama konuşmasından sonra kürsüye çıkan Cemil Yaman, “Bizim mücadelemiz hak ve batıl mücadelesidir. Bizim derdimiz ve davamız aziz milletimizdir. Her kim bizim sıradan bir parti olduğumuzu düşünüyorsa yanılıyordur. Derdimiz, davamız, sevdamız bize gönül bağlayanlar ve gönül coğrafyamızdır. Her kim AK Partililer birbirine düştü diyorsa yalan söylüyor. Dünün Türkiye’sinde yaşananları unutmayın.

“FİTNEYE FESATA GEÇİT VERMEYELİM”
Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde muhteşem işler yaptık. Amerika bize silah vermeyecekmiş. Anadolu çocukları silahların en güzelini yapıyor. Değerli dostlar saflarımızı sıklaştıracağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bizi şaha kaldıracak ama biraz sabredeceğiz. Bizden ayrılmak isteyen olabilir, gitmek isteyen gidebilir. Biz sayın Cumhurbaşkanımızı ve dünya mazlumlarının liderini yalnız bırakamayacağız. Bu millet ne dediyse onu yaptık ve ne derlerse onu yapacağız. Fitneye fesata geçit vermeyelim ve saflarımızı sıklaştıralım” dedi.

“AYNI HEYECANI HİSSEDELİM”
Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yeni il başkanınız olarak teşkilatlarımızı dolaşıyorum. Her gittiğim ilçede teşkilatlarımızın davasına inanmış bir yapı taşı olarak dimdik ayakta durduğunu görüyorum. Biz bu inanış içerisinde partimizin kurulduğu ilk günden bu yana önümüze çıkan her engeli aştık. Çetin mücadelelerle bu günlere geldik ve bu çalışmamızın mükafatı olarak yüce rabbim bizleri bir ve ayakta tutuyor. Bugün partimizi yeni kurduğumuz gündeki heyecanı aynı şekilde taşıdığımızı hissedelim.

“GÜVENLERİNİ İFADE EDİYORLAR”
Halkımızın bize olan ilgisi sapasağlam duruyor. Bize olan güvenlerini her daim ifade ediyorlar. Bu partiyi bu millet kurdu ve bu millet bu partiyi 2023 ve 2053 hedeflerine taşımaya devam edecek. Aramıza fitne, fesat ve fücur sokmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Bizim için en büyük sıkıntı burada ortaya çıkıyor. Kocaeli teşkilatı davası için dimdik durmaya devam ettiği sürece bizleri hiçbir şey yıkamaz. Bu birlikteliğimizin devamı anlayışı niteliğinde saflarımızı sıklaştıralım ve yolumuza devam edelim” şeklinde konuştu. Program daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim