• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2493.495 0.38
  • Dolar: 32.5458 0.12
  • Euro: 34.6981 0.16

Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları içerisinde Gebze’nin yeri çok özeldir”

AK Parti Gebze, Genişletilmiş 99. İlçe Danışma Toplantısı’nı Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Program geniş katılıma sahne oldu. Burada konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları içerisinde Gebze’nin yeri çok özeldir
Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları içerisinde Gebze’nin yeri çok özeldir”

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması gerçekleştirilen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ilçe turu devam ediyor ve bu bağlamda yapılması planlanan genişletilmiş ilçe danışma toplantılarının dördüncüsünü Gebze’de gerçekleştirdi. Büyük bir coşku ve katılıma sahne olan programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, il ve ilçe yöneticileri, misafir ilçe başkanları, geçmiş dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını İrfan Ayar gerçekleştirdi ve şunları dile getirdi, “Gebze teşkilatları Kocaeli’nin lokomotifi olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Şuan 50 bin üye sayısına yaklaştık. Bugüne kadar verdikleri emekten ötürü teşkilatlarıma ve yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“TEŞKİLATIN BİR NEFERİYİM”
Programda bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz teşkilatların önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Teşkilat ruhu ve prensipleri içinde mücadelemizi verdik ve rabbimizin izniyle hayırlı bir sonuç aldık. Seçimler sonrasında yerel yönetim olarak çalışmalarımıza emanet olarak verdiğiniz görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Kurum içerisinde organizasyon ve re-organizasyonumuzu yapmamız gerekiyordu. 1 Ağustos’tan itibaren rutin hizmetlere başlama konusunda hedefimizi koymuştuk ve halk gününü gerçekleştirerek vatandaşlarımızla buluştuk ve 1 Ağustos’tan sonra da mahallelerimizde halk meclislerini yapmaya başlayacağız. Bu kardeşiniz bu teşkilatın bir neferidir ve bunu asla unutmayacak” açıklamasında bulundu.

EN GÜÇLÜ YANIMIZ TEŞKİLATLARIMIZ
Büyükgöz’ün akabinde kürsüden partililere seslenen Tahir Büyükakın, “Bizim en güçlü yanımız teşkilatımız. Güçlü teşkilatları olmayan belediye başkanı köksüz bir ağaçtır. Sizler olmadan bizlerin başarıya ulaşmamız mümkün değil. Cumhurbaşkanımızın başarısının ardındaki teşkilatlarımızı saygı ve sevgiyle anıyorum” dedi ve sözü AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e bıraktı. Genişletilmiş 99. İlçe Danışma Toplantısı’nda son olarak söz alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şunları dile getirdi; “AK Parti teşkilatları kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’ye örnek olmuştur. AK Parti Kocaeli teşkilatlarının içerisinde Gebze’nin yeri ayrı ve özeldir, bunu bir kez daha burada görmüş oldum.

“HALKIN İÇİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Cumhurbaşkanımızın akasında dimdik duralım. Gebze’ye il başkanı olarak ikinci gelişim. İlk gün geldiğimde duyduğum memnuniyeti ilçe başkanımıza ilettim. Gebze teşkilatı dinamik bir yapıya sahip. Bizim teşkilatlar olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bizi bölmek ve ayrıştırmak isteyenlere izin vermemeliyiz. Bizim anahtarımız sevgi ve samimiyettir. Bizler il teşkilatı olarak sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Bizler yeni bir anlayışla sizleri dinlemek, sorun ve problemleri bir bir not edip çözmek için gayret göstereceğiz. Şuandan itibaren dün olduğu gibi halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Biz milletin ta kendisiyiz. İyi günde ve kötü günde her zaman yanlarında olmalıyız.” Konuşmaların ardından AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 50 bininci üyesi olan Bünyamin Güneş’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresi hediye edildi. Programın ikinci kısmında ise soru cevap bölümüne geçildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim