• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Ellibeş: ''Gönül siyaseti yapacağım''

AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Ellibeş, ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.
Ellibeş: ''Gönül siyaseti yapacağım''

Ellibeş’in basın toplantısına MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Eski Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri katıldı.

Yoğun katılım nedeniyle basın açıklaması 15 dakika geç başladı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Erdoğan’ın teşkilatlara selamlarını iletti. AK Parti’nin yıllardır kimsenin hayal etmediği projelere imza attığını ifade eden Ellibeş, “Cumhurbaşkanımız ve partimizin liderliğinde yapılan bu başarılı çalışmaların arkasında milletimizin desteği asla yok sayılamaz. Her türlü sıkıntıya karşı vatandaşımız hükümetin arkasında durdu. Kocaeli teşkilatı kurulduğu il günden bu yana her zaman Türkiye’ye örnek oldu. Bu taktire şayan bir şeydir. Bunu görmemek vefasızlık ve nankörlüktür. Partinin kuruluşundan bu yana hizmet eden tüm kademedeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy’un görevini bırakmasının ardından genel merkezimiz çalışma yaptı. Öne çıkan isimler Ankara ve İstanbul’da ağırlandı. Cumhurbaşkanımız bizlerle konuştu ve değerlendirmeler yaptı. Sonucunda beni Cumhurbaşkanımız Türkiye’ye örnek olan teşkilata il başkanı olarak görevlendirdi. 

HER GÖNÜLE GİRECEĞİZ,HER ELİ SIKACAĞIZ

En iyi yapan isim benim demek doğru olmaz. İsmi geçen her arkadaşımız bu işi en güzel şekilde yapacağına olan inancım sonsuzdur. Ama nihayetinde Cumhurbaşkanımız benim önderliğimde bu örgütlenmenin devam etmesini istedi. Size ve bize düşen bu bayrağı 2 yıl sonra yapılacak olan il kongresine kadar en iyi şekilde taşımaktır. 15 yıl gönül belediyeciliği yaptık. Her gönülle göreceğiz, her eli sıkacağız. Bunu ben tek başına yapmayacağım. Hep beraber yapacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bazı değerlerimizi yitirmemek gerekiyor. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin oluşturduğu huzuru kaybetmemeliyiz. Gönül siyaseti etrafında kilitlenip, huzur ortamını oluşturacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Bana ve ilerde oluşturacağımız yönetim kuruluna destek bekliyorum. Gemiyi karaya oturtmadan seçim gününe kadar götüreceğiz. Kocaeli her zaman ki yerinde olacak. 2023 hedefleri için çok çalışacağız. Büyük bir fedakarlık örneği göstereceğiz” dedi.

Açıklamanın ardından Ellibeş’e çiçeğini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın isteği üzerine eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu verdi. Karaosmanoğlu, Ellibeş’in iyi bir aile babası, iyi bir aile çocuğu olduğunu belirterek, “Bu işi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Kavgacı değil yapıcı bir kişidir. Bu nedenle teşkilatımızı en iyi noktalara getireceğine inanıyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim