• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 7°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • 5°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8715.56 -0.03
  • Altın: 2240.17 -0.19
  • Dolar: 32.3354 0.07
  • Euro: 35.1415 -0.18

Efsane Futbolculardan Derbi Yorumu

Etkinliklere katılmak amacıyla Çanakkale’ye gelen eski futbolcular Bülent Korkmaz ve Rıdvan Dilmen, bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.AK Parti Çanak...
Efsane Futbolculardan Derbi Yorumu

Etkinliklere katılmak amacıyla Çanakkale’ye gelen eski futbolcular Bülent Korkmaz ve Rıdvan Dilmen, bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan’ın daveti üzerine, Genç Liderler Topluluğu tarafından organize edilen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine katılmak üzere Çanakkale’ye gelen eski futbolcular Bülent Korkmaz, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber ve Engin İpekoğlu, polisevinde kahvaltı yaptı. Daha sonra kordon boyunda gezinti yapan eski futbolculara, Çanakkaleli vatandaşlar da büyük ilgi gösterip bol bol fotoğraf çektirdi.

TURAN: "BU BİZİM İÇİN GURUR VE MUTLULUK KAYNAĞI"

Truva atı önünde futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, “Türkiye’nin marka değeri en yüksek şehirlerinin başında gelen Çanakkale’de birbirinden kıymetli 5 efsane futbolcuyu ağırlıyoruz. Bu, bizim için gurur ve mutluluk kaynağı. Çanakkale’mizin marka değerine marka katacak ne varsa bunun altına imza atacağımızı söylemiştik. Her gün bir siyasetçimizi, her gün bir bakanımızı bugün de Türkiye’mizin önde gelen eski futbolcularını ağırlıyoruz. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DİLMEN: "BUGÜNKÜ SKOR FENERBAHÇE MAÇINA DA YANSIYACAKTIR"

Eski milli futbolcu ve TV yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Bugün Çanakkale’de sosyal projelerde yer alacağız. Bu zevki bize tattırdığı için Bülent Turan’a ve bütün Çanakkalelilere teşekkür ederiz" dedi.

Gazetecilerin Galatasaray Beşiktaş maçıyla ilgili sorusunu da yanıtlayan Dilmen, “O kadar çok keyifliyiz ki, maç aklımızda yok. Akşam yorumlayacağız zaten maçı. Şampiyonluğu etkileyecek bir müsabaka. Ama yine de bugünkü skor yarın ki Fenerbahçe maçına da yansıyacaktır muhakkak. Sanki son haftaya doğru gidiyor. Bakalım nasıl olacak" ifadesini kullandı.

"BURSASPOR’UN İYİ FUTBOL OYNADIĞINI GÖZARDI ETMEMEK LAZIM"

Fenerbahçe - Bursaspor maçında, sarı lacivertli taraftarların tepkisini değerlendiren Dilmen, "Bunlar tabi olacak. İçeride beklemediğiniz bir mağlubiyet. Ama Bursaspor’un iyi futbol oynadığını gözardı etmemek lazım. Sezonun en iyi takımlarından bir tanesi. Farklı bir skor oldu. Taraftarın tepkisi normal" diye konuştu.

KORKMAZ: "GALATASARAY KAZANIRSA BÜYÜK OLASILIKLA ŞAMPİYON OLUR"

Galatasaray’ın eski kaptanı Bülent Korkmaz da Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşlerini paylaştı. Korkmaz, “Saha, taraftar, moral ve motivasyon yönünden Galatasaray avantajlı. Ama futbol bu, saha içinde maç başlayıp, devam ettiği sürece avantajlar, dezavantajlara dönüşebilir. Dolayısıyla Galatasaray takımı kazanırsa büyük olasılıkla şampiyon olur. Ama dediğim gibi derbi. Beşiktaşlı oyuncular da bir çıkış yolu arıyorlar. En azından sezonu taraftarlarına affettirecek veya kulübü affettirecek bir yol arıyorlar. Bu yolunda Galatasaray maçı olduğunu biliyorlar. Ben de çok merak ediyorum, favori Galatasaray ama sonuç ne olur bilemiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim