• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Eflanililer İftar’da bir araya geldi

Kocaeli’deki Karabük Eflanililer Derneği 9.Geleneksel İftar ve Mevlid programında üyeleri, dostları, hemşerileri ve Eflani sevdalıları ile bir araya geldiler.
Eflanililer İftar’da bir araya geldi

“Bir oruçluya da sen iftar açtır” sloganıyla yola çıkan Eflanililer İftar ve Mevlid programında Şenyuva Düğün Salonunu hınca hınç doldurdu. Kocaeli’nin birçok ilçesi başta olmak üzere, İstanbul ve Karabük Eflani’den gelen misafirlerine de ev sahipliği yapan Eflanililer Derneği’ni protokol’de yalnız bırakmadı.

Programa Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Karabük-Ovacıklılar Derneği Başkanı Fatih Kaya ve Yönetimi, Eski Sivaslılar Dernek Başkanı Erol Ateş, Ef-Bir-Der Başkanı Erol Ulaş ve Yönetimi, Çamyurt Köyü Dernek Başkanı Nuri Çevik, Osmanlar Köyü Dernek Başkanı Fahri Coşkun, Kutluören-Kelekoğlu Derneği Başkanı Nebi Ünlü, Karataş Köyü Dernek Başkanı İbrahim Gören, Çukurören Köyü Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi ve Yöre Sanatçısı Cemil Kaya programa iştirak etti.
 
“BİR ORUÇLUYA DA SEN İFTAR AÇTIR”

Eflanililer Derneği bu yıl alışılmışın dışında bir organizasyon düzenledi. Bir oruçluya da sen iftar açtır kampanyası düzenleyerek onlarca kişiyi hayırda buluşturdu. Yüzlerce kişinin katıldığı Mevlid ve İftar programında gelen misafirler salona sığmadı.

GEÇMİŞLERİMİZ YAD EDİLDİ

Programa mevlid-i şerif, Kur-an’ı Kerim Tilaveti, İlahi ve Dualarla başlandı. Derneğin kurulumundan buyana ahirete göçmüşler adına Kur-an’ı Kerim ve Mevlid okundu sonrasında ise ezan ile iftarlar açıldı.
 
BAŞKAN KÖKÇÜ “BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Salonu dolduran hemşerileri karşısında duygu dolu anlar yaşayan Dernek Başkanı Bahri Kökçü, Birlik ve beraberliğimizin daim olması için daha hızlı büyüyoruz. Derneğimiz sadece Eflanililer Derneği, değil Karabüklüler Derneği olması için girişimlerde bulunduk. Hemşerilerimizi bir çatı altında toplamak en büyük gayemizdir.

Öte yandan Başkan Kökçü “Derneğimizin her organizasyonunda bizleri yalnız bırakmayıp yüzümüzü ağartan hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Bununla birlikte her organizasyonda canla başla çalışan Yönetim Kuruluma, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına teşekkürü bir borç bilirim. Bizleri yalnız bırakmayarak çevre ilçe ve il’lerden gelen başkanlarımıza ve hemşerilerimizde sağ olsun var olsun.
 
TEŞEKKÜRLER EFLANİLİLER

Eflanililer Derneği Yönetim Kurulu’da ortak bir paylaşım yaparak, Öncelikle Mübarek Ramazan Ayının tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, başarı ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan dileriz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde maddi olarak destek veren hemşerilerimize, bir kişinin dahi iftarını açan hayırsever’lerden Allah Razı olsun. Manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyerek iftarımıza katılarak birlik ve beraberliğimize destek veren üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyoruz.  ” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim