• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 29°C Rize
  • BIST: 9538.49 0.08
  • Altın: 2487.863 0.66
  • Dolar: 32.492 0.16
  • Euro: 34.8149 0.28

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARI BULUŞTURAN DARICA PARK AÇILIYOR

Kocaeli’nin yıldızı parlayan bir ilçesi olan Darıca’nın ilk alış veriş merkezi Darıca Park, 30 Mayıs’ta açılıyor. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Darıca Park’ın açılışında konser vermek için 31 Mayıs’ta Darıca’ya geliyor.
DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARI BULUŞTURAN DARICA PARK AÇILIYOR

SMA Metrostar Grup tarafından Darıca’ya kazandırılan ilçenin ilk ve tek alış veriş merkezi Darıca Park 30 Mayıs Cumartesi günü kapılarını halka açıyor. Darıca İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Darıca Park, Darıca’nın ilk, Gebze bölgesinin ise ikinci AVM olma özelliğini taşıyor. Ulusal ve uluslar arası bir çok markada Darıca Park’ı tercih etti. SMA Grup yöneticileri Darıca Park’ın açılışını da şölen havasında yapacak. Beste ve şarkılarıyla milyonlarca hayranı bulunan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Darıca Park’ın açılışından bir gün sonra, 31 Mayıs Pazar günü Darıcalı hayranlarıyla buluşacak. Ceceli’nin konseri Darıca Park’ta saat 20.00’da başlayacak.

DARICA PARK’IN AÇILIŞINDA ALTIN YAĞMURU VAR

Darıca Park, açılışa özel sürprizler hazırlıyor. Bu sürprizlerden biri de altın hediyesi. Darıca Park, bir ilke imza atarak açılış günü 199 kişiye çekilişsiz kurasız altın dağıtacak. Açılışla birlikte 30 Mayıs’ta Darıca Park’a gelip, AVM içinde bulunan mağazalardan 199 TL ve üzeri alış veriş yapan ilk 199 kişiye 199 çeyrek altın hediye olarak verilecek.

ÜNLÜ MARKALAR DARICA PARK’TA BULUŞTU

Ünlü markalar Darıca Park’ta buluştu. 10 bin metre kare kapalı alan üzerine kurulu bulunan Darıca Park’a bir birinden ünlü markalar şube açtı.  Burger Kıng, Watsons, Tedi, Atasun Optik, Englısh Home, DS Damat, Collezione, Flo, Penti, Bebeto, Hacıoğlu, Bereket Döner, Simit Sarayı, Kahve Diyarı, Sultanahmet Köftecisi, Masal Bebe, Tshırt Hane, Kiwi, Mi’em, Bun Desıgn, Wodafone, Mersin Tantuni, Çiğköftem, Altın Patates, Asoti, Çörek Otu, Chocenfes, Demlik ve birçok marka Darıca Park’ta açılışla birlikte hizmet vermeye başlayacak. Darıca Park’ta çocuklarda unutulmadı. Eğlence ve macera dolu Dal Lunapark oyun salonu da Darıcalı miniklerin hizmetine sunuldu. Çocuklar bu oyun alanında gönüllerince vakit geçirecek. Darıca Park bünyesinde 38 mağaza bulunuyor.

DARICA’YA RENK KATACAK PROJE

Darıca Park’ı bölgeye kazandıran SMA Metrostar A.Ş’nin genel müdürü başarılı iş adamı Abdullah Örs, önemli bir yatırımı Darıca’ya inşa ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Son yıllarda yıldızı parlayan, yerel ve merkezi yönetimlerin yaptığı yatırımlar ile modern bir gelişme çizgisi gösteren Darıca’nın büyümesine katkı sunacak bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Örs, “Darıca benim için çok önemli bir kent. Sevdiğim dostlarım burada. Bu kentin her alanında olmak ve Darıca’ya katkı sunmak istiyoruz. Darıcalılar hem şahsen bizi hem de SMA Metrostar ailesini yakından tanıyor. Darıca Park,

 ilçemize sunduğumuz güzel bir hizmet. Burası Darıca’da yüzlerce kişiye istihdam sağlayan bir iş kapısı oldu aynı zamanda. Darıca Park’ın bölge ekonomisine önemli ölçüde katkı sunacağını tahmin ediyoruz” dedi. Darıca Park’ın yüzde 100 dolu bir şekilde kapılarını açtığını ifade eden Örs, , tüm vatandaşları 30 Mayıs Cumartesi günü açılışa ve altın dağıtımına, 31 Mayıs saat 20.00’daki Mustafa Ceceli konserine davet etti.

abdullah-ors.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim