• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.00
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

DSP İlçe belediye başkanlarını açıkladı!

Demokratik Sol Parti (DSP), düzenlediği basın toplantısında DSP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının Gebzeli İnşaat Mühendisi Ziya Topal olduğunu açıkladı
DSP İlçe belediye başkanlarını açıkladı!

Demokratik Sol Parti (DSP), 31 Mart’a yönelik Büyükşehir ve 12 İlçenin belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı. Geçtiğimiz gün İzmit Belediye Başkan adayının Hülya Yıldırım olduğunu açıklayan İl Örgütü, düzenlenen basın toplantısıyla Büyükşehir, Derince, Körfez, Başiskele ve Gebze Belediye Başkan adayını açıkladı. Öncesinde ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve İl Yöneticisi olan Numan Gülşah’ın adı Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak medyaya yansımıştı ancak Gülşah’ın hasta olması nedeniyle adaylığından vazgeçilmişti. Toplamda 8 İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayan DSP İl Örgütü, Çayırova, Dilovası, Karamürsel ve Darıca’nın belediye başkan adaylarını ilerleyen günlerde açıklayacak.

YOĞUN KATILIM

İl Örgütünde gerçekleştirilen ve Büyükşehir, Derince, Körfez, Başiskele ile Gebze belediye başkan adaylarının açıklandığı basın toplantısına DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit Belediye Başkan adayı Hülya Yıldırım, il yöneticileri, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Gebze Belediye Başkan adayı Hasan Yıldız, hastalığı nedeniyle basın toplantısına katılmadı.

ADAY TANITIMI 25 ŞUBAT’TA

Toplantıda ilk olarak söz alan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Bugün özel bir gün ama sermayenin getirdiği bu özel günleri pek sevmem. Ben eşimi 365 gün 6 saat severim. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun. Bugüne kadar DSP olarak Kartepe, Kandıra, Gölcük ve İzmit Belediye Başkan adayımızı açıklamıştık. Bugün Başiskele, Büyükşehir, Derince, Körfez ve Gebze’yi açıklayacağız. Geriye kalan 4 ilçemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar sonlanınca kamuoyuna duyuracağız. 25 Şubat günü Ankara’da Balgat’ta Ticaret Odası’nın Salonunda yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katılacağız” ifadelerini kullandı.

HALKI HUZUR VE MUTLULUĞA BOĞARIZ

Adaylar adına açıklama yapan DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziya Topal, “Bizim sevgimiz Kocaeli. Kocaeli Türkiye sanayisinin başkenti. Kocaeli 269 köy ile beraber İstanbul’a bakabilecek güçte. Liderimiz Bülent Ecevit’in yolundan yürürsek, Kocaeli halkını huzur ve mutluluğa boğarız. Kocaeli sanayi hariç sadece tarımla ihya olabilir. Hedefimiz Kocaeli’yi yaşanabilir bir yer haline getirmek. Kocaeli’de sıkıntılarımız hat safhada. Kocaeli’deki deprem gerçeğini gizleyerek hiçbir yere varamayız. Bugün kendisini taşımayan binaları görüyoruz” şeklinde konuştu.

ziyaaa.jpg

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziya Topal

 

DSP İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI;

İzmit Belediye Başkan adayı Hülya Yıldırım

Gölcük Belediye Başkan adayı Gülten Erenkaya

Kartepe Belediye Başkan adayı Temel Ofluoğlu

Kandıra Belediye Başkan adayı İdris Demir

Derince Belediye Başkan adayı Kenan Baş

Körfez Belediye Başkan adayı Vedat Taştekin

Başiskele Belediye Başkan adayı Mahir Tanta

Gebze Belediye Başkan adayı Hasan Yıldız

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim