• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Dilovası’nda Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Hizmette!

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda Dilovası Devlet Hastanesi Tamamlayıcı Tıp Merkezi sertifikası almaya hak kazanarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Dilovası’nda Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Hizmette!

SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ

Gerçekleştirilen sertifika takdim törenine Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başhekim Ömer Naci Yılmaz, Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Hekimi Uz. Dr. Murat Tolga Avşar ile Hastane  İdareci ve çalışanları katılım sağladı.

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA DA GELİŞECEK

Sertifika takdim töreninde konuşan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Tamamlayıcı Tıp Ünitelerinin ülkemiz genelinde yayılması ve desteklenmesi Sağlık Bakanlığımızın politikası durumunda ve bu konuyu çok önemsiyoruz. Dilovası Devlet Hastanemiz,  nüfusu her geçen gün artması nedeniyle devamlı gelişen, geçtiğimiz aylarda da Ameliyathane, Yoğun Bakım,  Doğumhane gibi çok ciddi hizmetlerin devreye girdiği önemli bir hastanemiz. Burada çok güzel bir ekip var. Bizde İl Sağlık Müdürlüğü olarak her türlü desteği veriyoruz. Tamamlayıcı tıp ünitesi,  özel uzmanlık ve özel eğitim gerektiren önemli bir hizmet. İnşallah bu tarz hizmetler ilimizde ve ülkemizde önümüzdeki yıllarda daha da gelişecek. Dilovası Devlet Hastanesi sürekli hizmet yelpazesini genişleterek adından söz ettiriyor.  İnşallah hastanemizi önümüzdeki 1-2 sene içerisinde 25 yatak sayısından 50 yatak sayısına çıkarmayı hedefliyoruz.  Aynı zamanda uzman hekim kadromuzu da genişleterek hizmet kalitemizi arttıracağız. Tamamlayıcı Tıp Ünitemizin hem Dilovası’na hem de İlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz “ Hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından Tamamlayıcı Tıp Ünitesi sertifikası almaya hak kazandı. Bölgedeki vatandaşlarımıza Kocaeli ili için farklı bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığına verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HİZMET YELPAZESİ ÇOK GENİŞ

Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Uzman Hekimi Dr. Murat Tolga Avşar “Ünitede Akupunktur, Proloterapi Hipnoz ve Kupa (Hacemat) tedavisi uyguluyoruz. Kilo, Allerji, Gebelik bulantısı gibi konularda Akupunktur; Eğitim başarısı, Alışkanlık değişimi, Öfke kontrolü gibi konularda Hipnoz tedavisi; Bel,sırt,diz ve omurga ağrıları ile migren konularında  hacemat ve sinir blokajlarını merkezimizde uygulayabiliyoruz.  Tamamlayıcı Tıp konusunda hizmet yelpazesi çok geniş durumda” diye konuştu.

TAMAMLAYICI TIP NEDİR?

Tamamlayıcı tıp, fiziksel ve ruhsal hastalıklardan korunma, bunlara tanı koyma, iyileştirme veya tedavi etmenin yanında sağlığın iyi sürdürülmesinde de kullanılan, farklı kültürlere özgü teori, inanç ve tecrübelere dayalı, izahı yapılabilen ya da yapılamayan bilgi, beceri ve uygulamaların bütünüdür. Batı tıbbını destekleyici ve tamamlayıcı yöntemlerdir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim