• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9689.32 1.73
  • Altın: 2495.5 0.46
  • Dolar: 32.5804 0.10
  • Euro: 34.8524 0.27

Dilovasına İstanbul'dan müdür

Dilovası Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürülüğüne İstanbul’da uzun yıllar idarecilik yapan başarılı ve tecrübeli isim Musa Kurt Atandı.
Dilovasına İstanbul'dan müdür

Güçlü eğitim kadrosunu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının hemen öncesinde daha da kuvvetlendirmek isteyen Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi bu amaçla önemli bir adım attı. İstanbul’da uzun yıllar İdarecilik ve Müdürlük görevlerinde bulunan Musa Kurt, Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesinin yeni müdürü oldu.

Geçtiğimiz ay Müdür Vekili olarak görev yapan Özgür Şafak Kaya'dan boşalan koltuğa Musa Kurt atandı.

Bu hafta göreve başlayan Musa Kurt mesajında, "2013 Yılında Müstakil müdürlük olarak kurulup, 2014 yılında Müstakil Bir Okul Olup Hakkari-Şemdinli'de şehit olan Jandarma Komando Onbaşı İlimdar ATASOY'un adı verilmek suretiyle "Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi" olarak Şu Anki Adını Alan Böyle güzel Bir Okulda, Değerli Milletimizin Kıymetli Evlatlarına Hizmet Edecek Olmanın Büyük Bir Onur Olduğunu Ve Büyük Bir Sorumluluk Gerektirdiğini Öncelikle Belirtmek İsterim. "Hayal Gücünün Görebildikleri Asla Yok Edilemez" Diyerek Önce Hayal Ettiğimiz Herşeyi Somut Hedefler Haline Getirip, Köklü Geçmişten Güçlü Geleceğe Anlayışıyla, Kısa Orta Ve Uzun Vadeli Hedeflerimizi Belirleyeceğiz. Hedeflerimize Ulaşabilmek İçin Var Gücümüzle, Ekip Ruhuyla, Kimseyi Ötekileştirmeden, Tüm Meslektaşlarımızın Sürecin İçinde Olacağı; Etkin, Dinamik, Heyecanlı, Motive Olmuş Ve Kararlı Bir Duruşla Bir Takım Halinde Çalışacağız" dedi.

okul2-001.jpeg

Musa Kurt Kimdir?

1980 tarihinde İzmit'te doğdu. İlk Orta ve Lise tahsilini İzmit'te tamamladı. 1996 yılında İzmit İmam Hatip Lisesinden dereceyle mezun oldu. 1997 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2002 yılında yine derece yaparak mezun oldu. Daha sonra 2015 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

2007 yılında Konya'nın Ilgın İlçesi Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim okulunda sözleşmeli Din Kültürü öğretmeni olarak atandığı ilk görevinden, 20 şubat 2007 tarihinde Kırklareli Babaeski Meslek Lisesine kadrolu olarak atandı. 2011 yılında ise Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine il dışı tayinle atandı.

2011-2013 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler biriminde görev yaptı. 2014 yılında yeni açılan Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesine Kurucu Müdür yardımcısı olarak atandı ve birçok başarılı çalışmalar yürüttü. Ardından 15 Eylül 2017 tarihli 2017 yılı Yönetici Görevlendirmeleri kapsamında İlk tercihi olan İstanbul  Tuzla Halil Türkkan Kız AİHL'ye Okul Müdürü olarak atandı.Daha sonra 12 Temmuz 2018 tarihinde İsteğe bağlı il dışı tayinle Derince Yenikent Anadolu lisesine din kültürü öğretmeni olarak atandı. Akabinde 26 Eylül 2018 tarihinde çenesuyu Ortaokuluna  müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

22 Temmuz 2019 tarihinde Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü olarak görevlendirildi.

Başarılı Çalışmaları nedeniyle Kaymakam ve Valiler tarafından 11 başarı belgesi , 3 üstün başarı 2 ödül belgesi ile ödüllendirilmiştir. Birçok seminer ve kursta eğitim almıştır. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde eğitici olarak eğitim vermiştir. Musa Kurt İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve İki çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim