• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2308.786 1.44
  • Dolar: 32.3423 0.28
  • Euro: 35.0804 -0.04

Dilovası Belediyesi’nden sahilde çifte kutlama

Dilovası Belediyesi önceki gün hem Anneler Günü hem de Engelliler Haftası nedeniyle Dilovası’nda ki anneleri hem de engellileri Tavşancıl Sahilde ağırladı.
Dilovası Belediyesi’nden sahilde çifte kutlama

Dilovası Belediyesi önceki çifte kutlama gerçekleştirdi. Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonda hem Anneler Günü hem de Engelliler Haftası birlikte kutlandı. Tavşancıl Sahilinde gerçekleşen kahvaltılı etkinliğe Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz, Belediye Meclis üyesi Cemil Daşdemir, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Samet Elden ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELLERİ BEYİNLERDE VE YÜREKLERDE AŞMALIYIZ

Düzenlenen kahvaltı programının da konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “İlçemizde yaklaşık 600 engelli kardeşimiz var. Onların sosyal hayata katılması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizler biliyoruz ki önemli olan engelleri beyinlerde ve yüreklerde aşmaktır. Unutulmamalıdır ki her birey birer engelli adayıdır. Yarın hepimiz birer engelli olabiliriz.

ENGELLİLER EVİMİZ KISA SÜREDE AÇILACAK

Engelli vatandaşlarımızın hayata kazandırılması için toplumun birer parçası olduklarını unutturmamak için 15 yıldır hükümetimiz çok önemli projelere imza attı, atmaya da devam ediyor. Bizde yerelde elimizden geldiğince engelli kardeşlerimizin yaşam şartlarını kolaylaştırmak ve onların içimizde olmasını sağlamak için çeşitli etkinlikler ve projeler hayata geçirdik. Geçirmeye de devam ediyoruz. Onların bir çatı altında toplanarak güçlerini birleştirdikleri Dilovası Engelliler Derneğini her zaman önemsiyor ve onlara destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca birlikte güzel projelere de imza atamaya çalışıyoruz. Şimdi engelli kardeşlerimizin bir olmasını sağlayacak güzel bir mekanı onlara kazandırmak için çalışmalarımız başladı. İnşallah Diliskelesi’nde ki Engelliler Evimiz kısa sürede bitecek ve hep birlikte açılışını yapacağız.    

ANNELERİMİZ 365 GÜN BAŞIMIZIN TACIDIR

Bugün burada çifte kutlamayı yapıyoruz. Engellilerimizle birlikte ayrıca Anneler günü nedeniyle Dilovası’nda ki annelerimizde buradalar. Biz biliyoruz ki annelerimizi sadece bir günle anmak ve anlamak yersizdir. Sembolik olarak bir günde hatırlıyormuş gibi yapıyoruz. Ancak bizim için onlar 365 gün başımızın tacıdırlar. Allah onların varlığını hiçbir zaman eksik etmesin. Onlar bizim en büyük varlığımızdır. 9 ay karnında taşıyarak çilesini çekmiş, sonrada büyütmek için gerekirse saçlarını süpürge yapmışlardır. Onlara ne kadar minnet etsek azdır.”dedi.

ELDEN’DEN BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜR

Başkan Toltar’ın ardından konuşan Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Samet Elden, Başkan Toltar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek; “Dilovası’nda kurulduğumuz günden bu yana engelli kardeşlerimizin hayata en iyi şekilde bağlanmaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda ve içimizde olan Başkanımız Ali Toltar’a desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah onun desteği ile birlikte daha güzel projelere imza atacağız.”dedi.

BAŞKAN TOLTAR TEK TEK MASALARI DOLAŞTI

Başkan Toltar, konuşmasının ardından tek tek masaları dolaşarak hem anneler gününü hem de Engelliler Haftasını kutladı. Program engelli sanatçı Serhat Atasoy’un söylediği birbirinden güzel şarkılarla devam etti.

dsc_0037.jpgdsc_0049.jpgdsc_0334.jpgdsc_0407.jpgdsc_0120.jpgdsc_0129.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim