• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2323.296 0.73
  • Dolar: 32.3427 0.27
  • Euro: 34.8336 1.74

Dilovası Belediye Başkanı'na Ağır İthamlar

Dilovası belediyesinde Cemil Yaman döneminde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Avukat Kemal Memiş, Dilovası belediyebaşkanı Ali Toltar’ı yerden yere vurdu.
Dilovası Belediye Başkanı'na Ağır İthamlar

Cemil Yaman zamanında belediye başkan yardımcısı olan ancak Ali Toltar’ın gelişiyle birlikte masasından olan Avukat Kemal Memiş,hali hazırda belediyede hukuk işlerinde memur olarak görev yapıyor. Memiş, uzun zamandır içinde biriktirdiği pek çok şeyi dışarı attı ve ilginç konuları gündeme getirdi. Başkan Ali Toltar’ın giydiği elbiseyi fiziken doldurmaktan öteye geçemediğini ifade eden Kemal Memiş, Toltar’ı kaçak yapı yapmaktan ve istinat duvarını oymaktan, orman arazisinden hafriyat çıkarmaya değin birçok suçlamayla karşı karşıya bıraktı.

Kemal Memiş’in değindiği konular bunlarla da sınırlı değildi. Memiş’in en büyük iddialarından biri, sürekli gündeme getirdiğimiz ve Danıştay soruşturmasına takıldığı halde hiçbir şey yapılmayan fahiş fiyata Özalp firmasına verilen çevre temizlik ve personel ihalesi ile ilgiliydi. Memiş, “40 milyonu aşan bir temizlik ihalesine hala sessiz mi kalacaksınız! Danıştay da iptal ettirdiğim DOSB un limanlarla ilgili Milyonlarca liralık harcın verginin üzeri örtülüp kişisel çıkarlar için feda edilmesine göz mü yumacaksiniz!? Bakın bunun vebalini hesabını siz de veremezsiniz! Unutmayın! Yahu işçi maaşı ödenemiyor, bundan daha büyük utanç var mı?” diye sordu. Kemal Memiş’in sosyla medya sayfasından ard arda yaptığı bombardımana ise Toltar cephesinden cevap gecikmedi. Başkan Ali Toltar’ın “hünerli akrabası” İhsan Toltar, etten önce çömleğe düşerek Kemal Memiş’e dili döndüğünce cevap vermeye çalıştı. Başkan Ali Toltar’ın amcasının oğlu aracılığıyla bu iddialara cevap vermesi ise akıllarda bazı soru işaretlerine neden oldu. Diğer yandan Kemal Memiş’in hiddetli çıkışlarına son vermesi için eski belediye başkanı ve şimdiki bölge milletvekili Cemil Yaman’ın devreye sokulduğu iddia edildi. Ancak yaşanan gerilimin tansiyonuna bakıldığında Cemil Yaman tarafları hala uzlaştırabilmiş değil. Öte yandan, bu tartışmanın Büyükşehir belediyesi cephesinde ve il başkanlığı bünyesinde nasıl bir hareketlilik getireceği merak ediliyor. Birbirinden önemli suçlamaların yer aldığı açıklamalarda Ali Toltar’ın başı bayağı ağrıyacağa benziyor.

Avukat Kemal Memiş’in her biri birbirinden önemli açıklamalarını noktasına virgülüne dokunmadan sizlere aktarıyoruz.

“SUSMAK ALÇAKLIKTIR”

Yeter artık. Gerçekten yeter! Susunca, suskunluğundan cesaret alıyorsa fani makamların küçük köleleri, susmak alçaklıktır artık! Burası yeri değil denecek! Şimdi sırası değil denecek! Biliyorum! Evet yeri ve tam sırası artık! Törenlerde boy gösteren, giydiği takımın içini sadece fiziken dolduran, maskeli baloların müdavimleri! Nerde kaldı sizin toplum/insan reçeteleriniz! Ahlak ve siyaset ilkeleriniz! Bir zamanlar her yaptığımıza bin kusur bulur binbir dedikodu ve karalama için yarışırdınız! Şimdi neredesiniz!?

“KAMU ARAZİSİNİ YAKINLARINA PEŞKEŞ

Bu ilçenin bir sahibi var mı gerçekten? Kaçak yapı, orman arazisinden inşaat amaçlı hafriyat çıkarmak, istinat duvarının dibini oymak, kamu arazisini gasp edip 1.derecede yakınlarına tahsis ettirmek; Nereye koyacaksınız bunu ya!!!

“CESUR SAVCILAR VAR”

Bir çivi çakılmamış olmasına rağmen, iflas eşiğinde bir bütçe! Mahkeme kararını uygulamayan bir zihniyet! Bilinki kimsenin yaptığı yanına kalmaz! Bu ülkede hala namuslu insanlar, vicdanlı yetkililer, cesur savcılar var... Hem de sayısızca! Bu ülke de, bu beldeler de, kimsenin çiftliği değil... Zannettiğiniz gibi asla sahipsiz değil!...

“PAVYON DEDİKODULARINA KANMAYIZ”

20 yılda yapılamayanı 5 yılda yapmış bir emeği, birilerinin "pavyon dedikoduları" ile ölçüştürüp seviyeyi düşürmeye ve kişisel polemiğe niyetimiz yok! Bizim 5 yılda yaptığımız da ortada, gelinen son durum da! İflas eşiğindeki bir kurumu "hizmet bolluğuna" ulaştıran bir çalışmayı; iflas noktasına getiren bir anlayış şapkasını önüne koyup düşünmeli... İlçeyi yönetemez hale getirmesinin sebeplerini bulup silkelenmeli iken, geçmişteki muazzam emeğe çamur atarak, tetikçi kullanarak bir yere varamaz! Derdimiz bir kıymeti harbiyesi olmayan pespaye makamlar da değil! Emeğimiz ve bileğimiz ile Rabbimizin nasip ettiği etiket, mevkii ziyadesiyle kâfi! Ama insanların gözünün önünde dahi yapılacak pervasızlığa ne imanımız, ne vicdanımız duyarsız kalamaz!

“AKRABALAR, KAPIKULU KÖLELERİ OLMUŞ”

Suçluluk psikolojisi ile toplu iftira ve karalamaya başlayan kapıkulu köleleri, akrabalığınız sizin vicdanlarınızı kör etmiş! Eleştiriye tahammülünüz bile yok! O yalan ve iftiralarınız geçmişte defalarca dile getirildi... Her yere de şikayet olarak gitti! Hepsinin de kuru iftira olduğu tescil edildi...
Bırakın bu yalan dolanları da dönün etrafınıza bakın! Geçen 5 yılın eserleri her yerde duruyor!
Ha hala kişiselleştirip cephe mi açtınız! Siz Kemal Memiş i hiç tanımamışsınız! Size avukatlığımı konuşturmaz isem namerdim! Fakat muhatabım çoluk çocuk değil!

“MUHALEFETE VE İKTİDARA SESLENİYORUM”

Ve oyunu veren/vermeyen, emeğini veren, orda hayatı olan herkes; iktidar, muhalefet hepinize sesleniyorum... Sadece iki başlık... 40 milyonu aşan bir temizlik ihalesine hala sessiz mi kalacaksınız! Danıştay da iptal ettirdiğim DOSB un limanlarla ilgili Milyonlarca liralık harcın verginin üzeri örtülüp kişisel çıkarlar için feda edilmesine göz mü yumacaksiniz!? Bakın bunun vebalini hesabını siz de veremezsiniz! Unutmayın! Yahu işçi maaşı ödenemiyor, bundan daha büyük utanç var mı?

“SENİ UYARDIK AMA ANLAMADIN”

Gerçeği konuşmak zoruna mı gidiyor? Emin ol hakkı konuşan, yüzüne gülüp arkandan iş çevirenden daha makbuldür! Seni uyardık... Yüzyüze, dostlar vasıtasıyla... Bu dava ilçe tarihinde bir milat dedik... Kimse ile kişisel alavere dalaverelere girme dedik! Sen ne yaptın peki!? Tam manasıyla soyleyeyim: Sümenaltı... Şimdi de çekersin iflas bayrağını tabi! Kurum adına faktoringlere koşmak ile mi çözeceksin mali sorunları... Yazık... Ha bir de arkadaşları sıkıştırıp tutanak tutun demene gerek yok! Kadrom senin lütfun değil ama, irademi kimseye de ipotek vermem! İşle aşla özgür beyinleri susturamazsın! Konuşulacak hakikatler bundan sonra... Neye mal olursa olsun! Feda ise feda....

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim