• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2526.672 1.72
  • Dolar: 32.5549 0.19
  • Euro: 34.6202 -0.17

Dev Maratonun Tanıtım Toplantısı Yapıldı

26 Nisan Pazar günü koşulacak 37. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nun tanıtım toplantısı İstanbul’da yapıldı. Harbiye’de bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen lansmana Spor A.Ş. G...
Dev Maratonun Tanıtım Toplantısı Yapıldı

26 Nisan Pazar günü koşulacak 37. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nun tanıtım toplantısı İstanbul’da yapıldı.

Harbiye’de bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen lansmana Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Maraton hakkında bilgiler veren Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, maraton ekibi kurduklarını belirterek, "Katılımcı sayısı geçen seneye göre iki kat arttı. Geçen sene 3 bin 800 kişi koşmuştu. Cuma ve cumartesi günü geç kayıt sistemi oluşturacağız. 8 bin katılımcıyı ön görüyoruz. Marka değerinin yükselmesi için rekabete açık hale getirmeye çalışıyoruz" dedi.

"FESTİVAL HAVASINDA YAŞAMAK İSTİYORUZ"

Maraton hakkında detaylar veren Özbayraktar, "Yarı maratonumuzda bu sene ilk defa bayrak yarışını uygulayacağız. Genel olarak bütün maratonlarda yaptığımız işleri festival havasında yaşamak istiyoruz. 26 Nisan’da koşulacak yarışın keyifli olacağını ümit ediyoruz. Katılım noktasında rekor sağladık. Dünya rekoru gelmesi ile alakalı elit atletlerle anlaşma yaptık. En kötüsü 60 dakikanın altında skor bekliyoruz. Parkurumuz dünyanın en iyi parkuru arasında gösteriliyor. Çok dikkat çekecek isimler var. Londra, Berlin maratonlarını kazanan atletler yer alacak. Onların sayesinde bir dünya rekoru gelmesini ümit ediyoruz" diye konuştu.

BURUK: "MARATON DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise, spora ve İstanbul’un tanıtımına katkı sağladıklarını dile getirerek, "Spora olan katkı halkın sağlıklı yaşamasına destek oluyor. Sporun gelişmesi ile birlikte hem ülkemizin hem de İstanbul’un tanıtımına katkı sağladığımızı düşünüyorum. Pek çok şehrin maratonlar düzenlemeye başladığını görüyoruz. Kentlilik bilincine de çok büyük katkısı var. Bizim vizyonumuza uygun olarak maraton desteğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

"İSTANBULLULARIN BU MARATONU SAHİPLENDİĞİNİ GÖRÜYORUZ"

Maratona katılımın arttığını kaydeden Buruk, "2011 senesinde yaklaşık 8 bin kişini katıldığı maratona geçen sene 25 binin üzerinde katılım oldu. İstanbulluların bu maratonu sahiplendiğini görüyoruz. Dünyanın en büyük maratonlarından biri haline getirmek için uğraşıyoruz. Yarı maratonlar çok önemli spor dalları olmaya başladı. Dünyada en hızlı yükselen spor dalı şehirlerde koşulan yarı maratonlar. Bir rekor ihtimali var. 9 ülkeden 26 elit sporcu davet edildi. Koşu parkuru da hızlı koşmaya uygun hale getirildi. Koşuya çok uygun bir parkur hale geldi. 26 Nisan’da İstanbul adına rekor bekliyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin bilinirliği son derece artacak" şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Özbayraktar ve Buruk maratonda koşulacak göğüs numaraları ile poz verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim