• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

DEMOKRASİ NEFERLERİNE DEV DESTEK !

Kocaeli;de sanayiciler ve esnaf, darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ileyaralananlar için başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon 150 bin liralık destekte bulundu.
DEMOKRASİ NEFERLERİNE DEV DESTEK !

Hasan Basri Güzeloğlu;Sanayicilerimiz ve esnafımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Türk insanı da sanayicisi de üzerine düşeni en güzel şekilde yaptı ve yapacaktır. dedi.

 Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın talimatıyla, darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralı vatandaşlara destek olunması amacıyla başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Kocaelili sanayici ve esnaflar, 1 milyon 150 bin lira bağışta Darbe girişimi sırasında şehit olanların yakınlarına ve yaralananlara yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yoğun talebi üzerine düzenlenen kampanyaya, Kocaeli'de faaliyet gösteren 12 Organize Sanayi Bölgesi toplam 600 bin TL, Gebze Ticaret Odası (GTO) 400 bin TL, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) 100 bin TL ve Körfez Ticaret Odası da 50 bin TL bağışta bulundu. Böylece; Kocaelili sanayici ve esnaflar, kampanyaya toplam 1 milyon 150 bin TL destek sağladı. Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı açıklamalarında; “Türk milletinin 15 Temmuz gecesi egemenliğini asla hiç kimseyle paylaşmayacağını, canı ve kanı pahasına bu mücadelede dik duracağını ortaya koyduğunu” belirtti. Türk milletinin dik duruşuyla 40 yılık sinsi ve hain planın paramparça olduğunu vurgulayan Sayın Güzeloğlu,

Bu yapının tüm tarafları ve işbirlikçileri, hukukun önünde Türk milletine hesap vereceklerdir. Biz büyük bir millet ve devletiz. Tarihimizden aldığımız birikim, derinlik ve zenginliklerle geleceğe doğru kararlı yürüyüşümüzü sürdürmekteyiz. O gece rabbimizin muradı, Türk milletinin iradesi, dimdik durması ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da liderliğinde bu tehlikeyi bertaraf ettik.” dedi. Türkiye'nin şimdi eskiye göre daha güçlü olduğunu, iş dünyasının temsilcilerinin, ticaret ve sanayi kesiminin taşıyıcıları olduğunu dile getirerek, iş dünyasının hem yatırımları hem de gelecekle ilgili planlamalarıyla bu hain kalkışmaya karşı en güzel cevabı verdiğini kaydeden ve vatandaşların yoğun talebi üzerine başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Kocaeli'deki iş adamlarının büyük destek verdiğini anlatan Sayın Güzeloğlu Sanayicilerimiz ve esnafımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Türk insanı da sanayicisi de üzerine düşeni en güzel şekilde yaptı ve yapacaktır. 15-20 Temmuz arası tüm Türkiye’ye yaklaşık 200 milyon liralık konut kredisi kullanılmıştır. İnsanımız ülkesine ve geleceğine güvenle 8 milyar dolarlık bir döviz bozdurarak, Türk lirasına dönüştürdü, Türk lirasına ve ekonomisine güvendi. Biz büyük hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Şüphesiz 15 Temmuz'u hiç unutmayacağız. Millet iradesine kasteden bu hainlere karşı verilmiş bir büyük mücadelenin, kazanılmış bir demokrasi zaferinin günü olarak hatırlayacağız. Kocaelimizin iki kahraman şehidini de hiçbir zaman unutmayacağız. Onların isimlerini de ilimizdeki iki okula verdik. İsimleri sonsuza kadar yaşasın, o isimleri taşıyan okullardan da geleceğine sahip çıkan imanlı evlatlar yetişecektir.” dedi.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim