• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9096.05 0.18
  • Altın: 2324.495 0.77
  • Dolar: 32.3598 0.13
  • Euro: 34.9656 -0.15

’Demirtaş Sen De Utanma Duygusu Var Mı?’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştirerek, “Kobani olaylarında insanları sokağa döktün. Onlarca insan hayatını kaybetti. Sen de utanma duygusu var mı?” dedi....
’Demirtaş Sen De Utanma Duygusu Var Mı?’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştirerek, “Kobani olaylarında insanları sokağa döktün. Onlarca insan hayatını kaybetti. Sen de utanma duygusu var mı?” dedi.

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanlığı’nın açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “HDP barajı geçemezse, süper olur” yönündeki sözlerine üzerine kendisini eleştiren Demirtaş’ın “Demokrasiye inanan bir insan böyle bir laf eder mi. Utanmıyor mu?” yönündeki sözlerini değerlendirdi.

Utanma duygusu olsa Demirtaş’ın sokağa çıkmaması gerektiğini dile getiren Akdoğan, “Kobani olaylarında insanları sokağa döktün. Onlarca insan hayatını kaybetti. Sen de utanma duygusu var mı? Onlarca insan hayatını kaybetti. Çözüm sürecinin düşmanı olan, her türlü sabotajı yapıyorsun, paralel yapıyla aşk yaşıyorsunuz. Sende utanma var mı?. Çözüm sürecine hiç destek vermeyen, her türlü engeli çıkaran ulusalcı zihniyetle CHP ile flört ediyorsun. Sende utanma var mı? Demokrasiye inana partiler barajın altında kalmasınlar. Sizin nereniz demokrat arkadaş. Sizin bir elinizde silah var, öbür elinizde siyaset var. Siz terör örgütünün yedeğindesiniz. O sizin yedeğinizde değil, siz onun yedeğindesiniz. Onun emriyle hareket ediyorsunuz. Onun vesayeti altındasınız” dedi.

"KOALİSYON HALİNDELER"

“Bakın batıda faşist partiler vardı. Kafatasçı. Şiddet çağrısı yapan. Bunlar demokratik anlayış olarak görülmezler” diyen Akdoğan, "İş fiilayata geçtiği anda dur derler. Bunların güçlenmesi demokrasinin güçlenmesi olarak gösterilmez. Aynı kafataşçılık sende yok mu? Etnik milliyetçilik sende yok mu? Şiddet çağrısı yapmıyor musun? Senin elinde silah olan elinde kan damlayan örgütün yok mu? Neren demokrat. Senin büyümen demokrasinin büyümesi anlamına gelmiyor. Ne zaman bununla bağını koparırsın, vesayetinden çıkarsın, bir laf söylediğinde azar işitmezsin, kandile gittiğinde hesap vermezsin. Millete hesap verirsin o zaman demokrat geçinirsin. Senin bir kardeşin var. Mesleği ne. Terörist. Kandilde. Bir dönem siyaset yapıyordu. Bunlar gece başka, gündüz başka. 6 ay siyasetçi, 6 ay terörist. Bu yaklaşım nasıl terörist olabilir. Milleti kandırıyorlar. Bu oyuna gelmeyelim. Böyle zihniyetin barajı geçmesi demokrasi için bir tehdit ve tehlikedir. Buna millet karar verir. İsteriz ki biz daha çok oy alalım, onlar daha az alsın. Ama sen ’barajı geçmezsem dağa çıkarım’ anlamında tehditler savuruyorsan ’başka yerde parlamento kurarım diyorsan’ o milletin iradesine saygısızlık. Milletin iradesine saygısızlık eden sizin anlayışınızdır. Bunlar şuanda koalisyon halendiler. Biri Nişantası, biri cemaatine güveniyorlar. ’Bunları toparlarsak geçeriz’ diyorlar. Kirli işbirliğinden kimseye hayır gelmedi. Hep kaybettiler. Millet kimin iş yaptığını biliyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim