• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

"Demirtaş Daha 2 Gün Önce Dağdaydı"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Selahattin Demirtaş’ın şirin bir tipmiş gibi gösterildiğini söyleyerek, “Daha 2 gün önce dağdaydı” dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, s...
Demirtaş Daha 2 Gün Önce Dağdaydı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Selahattin Demirtaş’ın şirin bir tipmiş gibi gösterildiğini söyleyerek, “Daha 2 gün önce dağdaydı” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında İncesu Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan işletmeleri ziyaret ederek, işçilerle buluştu. Burada konuşan Bakan Yıldız, seçim sürecini değerlendirdi. Yıldız, “Sırtında yumurta küfesi olmayanların söyledikleriyle her yaptığının karşılığını ödemek zorunda olan hükümetle arasında olan rekabettir şu andaki seçim döneminde yaşananlar. Türkiye’de siyasi istikrarın getirdiği avantajı hiçbir şey normalde getiremiyor. Siyasi istikrar çok önemli. Koalisyon hükümetleri ile yapmak istiyorum diyenler var. Çarpma ve bölme yapıyoruz koalisyon hükümeti de çıkmıyor. Ülkeyi kaosa ve karmaşaya sürüklemek isteyenlerin, iradeyi ve idareyi zayıflatmak isteyenlerin bir kısım cümleleri ile karşılaşıyoruz. O yüzden biz ülkeyi büyütmeye devam edeceğiz. Ülkeyi genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Çözüm sürecinden kaçanların zarar göreceğini dile getiren Bakan Yıldız, “Türkiye 35 yıldan beri PKK kamburunu görüşüyor. Onlarca hükümet gelip geçti. Biz çözüm süreci ile alakalı bunun sonuna geldiğimize inanıyoruz. Eğer çözüm sürecinden kim kaçıyorsa o zarar görecek. Bunu açıkça söylüyoruz. Kim çözüm sürecinden kaçacaksa, annelerin ağlamadığı, üzüntü çekmediği bir Türkiye oluşturmak istiyoruz. Bu kambur Türkiye’den kalkmadan Türkiye’nin normalleşmesi söz konusu değildir. Biz hesaplanabilir 300 milyar dolar, paraya çevrilemeyen 1 trilyon dolardan bahsediyoruz PKK’dan dolayı. Bunları kimsenin sorduğu yok. Bu paraların hepsi harcandı. O yüzden Türkiye’nin doğusu ve batısıyla, Türk’ü ile Kürt’ü ile hepsi ile beraber normalleşmesinin tek yolu bizim bu işi yapmamızdır. Çözüm sürecinin sonuna gelmemizdir” ifadelerini kullandı.

"ŞIMARIKLIĞIN ALEMİ YOK"

Selahattin Demirtaş’ın şirin bir tipmiş gibi gösterildiğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, şunları kaydetti:

“Seçim döneminde en fazla popülizm yapan her ne kadar CHP’nin 1.5 TL’lik mazotları olsa dahi HDP’nin popülizminin daha büyük olduğuna inanıyoruz. Çünkü o gerçeği söylemiyor ama anlattıklarının tamamını örtüyor. PKK’ya bakan yüzünü tamamen unuttuk, böyle çok şirin bir tipmiş gibi sanatçıymış gibi gösteriliyor. Daha 2 gün önce dağdaydı. O yüzden bu cümleleri de kabul etmemiz mümkün değil. ‘Ben sivil itaatsizlik başlayacağım’ diyor. Yani bu 5-6 Ekim olayları gibi mi? Kırıp dökmek gibi mi? İsyan mı çıkartacaksın? Meclis mi kuracaksın? Kusura bakmasın biz bu ülkeyi idare eden insanlar olarak vatanını, milletini, dinini ve diyanetini, bayrağını seven yöneticiler olarak biz buna müsaade etmeyiz. Şımarıklığın alemi yok. Biz buna müsaade etmeyiz.”

Bakan Yıldız ayrıca, “Türkiye bütün vatandaşları ile beraber bir bütündür. Hepsi bizim kardeşimiz ve vatandaşımızdır. Bize oy veren ve vermeyen. Bize oy veren yüzde 50 var da biz hizmeti yüzde 100’e götürmüyor muyuz? Hangi partiye verecekseniz verin ama sandığa gidin. Ben ülkenin geleceğine kayıtsız kalıyorum demeyin. Bu vereceğimiz oylar yalnızca bugünle alakalı değil geleceğimizle de alakalıdır” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim