• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 19°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Demba Ba’ya Başkanından Da Övgü Geldi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımda her şeyin güzel gittiğini ve ligde en az puan kaybeden takımın şampiyon olacağını söyledi. Başkan Orman ayrıca, Senegalli golcü Demba Ba için ’İyi...
Demba Ba’ya Başkanından Da Övgü Geldi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımda her şeyin güzel gittiğini ve ligde en az puan kaybeden takımın şampiyon olacağını söyledi. Başkan Orman ayrıca, Senegalli golcü Demba Ba için ’İyi bir çocuk’ tanımlaması yaptı.

Başkan Orman, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı. Dernek binasının açılışı için karayolu ile Çorlu’ya gelen Fikret Orman’ı Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ünal Baysan, Dernek Başkanı Akın Yılmaz ile çok sayıda taraftar karşıladı. Dernek Başkanı Akın Yılmaz, Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’ni açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Çorlu Beşiktaşlılar Derneğini açmanın büyük bir mutluluğunu duyuyoruz. Burada bizleri bugünde yalnız bırakmayan başkanımız Fikret Orman’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"OLİMPİYAT STADI’NDA BEKLİYORUZ"

Açılışta konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ta her şeyin çok iyi gittiğini ve zamanlarını tüm yönetim kurulu ile birlikte kulüp için harcadıklarını söyledi. Orman, "Varşova’ya giden yolda sizleri Olimpiyat Stadı’ndaki maçımıza mutlaka bekliyoruz. Hep beraber bir başarı kazanacağımıza inanıyoruz. Beşiktaş’ta iyi şeyler, güzel şeyler oluyor. Bunları da yapmak için gayret ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım bir tek Beşiktaş için çalışıyoruz. Buradaki fabrikama bile iki, üç aydır ilk defa gelebildim. Her şey Beşiktaş için. Bunun için de zamanın birçok bölümünü oraya harcıyorum. İnşallah verdiğimiz emekler sizleri memnun ediyordur. Zor bir maç olacak. Ama bu coşkuyu hafta içi olmasına rağmen bu kadar insanın burada bir araya geldiği zaman biz bu maçı taraftarlarımızın büyük desteği ile geçeceğimize inanıyorum. Beşiktaş takımına herkesin anlayış göstermesi lazım, Sivas’taydık şimdi gidiyoruz Belçika’ya. Dönüyoruz Ankara’ya gidiyoruz. Nihayetinde bunlar da bir insan, Beşiktaş inanılmaz bir mücadele ile ilerliyor" ifadelerini kullandı.

"DEMBA BA İYİ ÇOCUK"

Beşiktaş’ın Senegalli golcüsü Demba Ba’nın performansından memnun olduğunu dile getiren Başkan Orman, "Demba Ba iyi bir çocuk. Bu aralar açıkçası sahadaki performansından ben çok memnunum. Daha iyi bir performans bekliyoruz. Fazla derece maç yaptığı için çok da yoruldu. Önümüzdeki 3-4 maçı da geçelim de çocuklarda bir dinlensin" diye konuştu.

"EN AZ PUAN KAYBEDEN ŞAMPİYON OLACAK"

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında yorum yapan Orman "Bizi alakadar eden bir şey yok. Ligde şuanda baktığımız da bütün takımlar Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe tüm maçlarını kazansalar şampiyon olabiliyorlar. Demek ki en az puan kaybeden takım şampiyon olacak gibi görünüyor" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Fikret Orman’a daha sonra Tekirdağ Süper Amatör liginde mücadele eden Çorluspor 1947 forması hediye edildi. Orman, daha sonra taraftarlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim